Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 598
Like Tree901Likes

tema: Prodavci satova sa domaćih online aukcija - iskustva, zapažanja, utisci

Hybrid View

Banned
    Član od
    26.1.2011.
    Lajkovi
    2316
    Reputacioni uticaj
    0

Određen forumom Re: Prodavci satova sa domaćih online aukcija - iskustva, zapažanja, utisci

skoro sam čitao temu pa mi je sveža, samo sam hteo da uputim u prve strane

Ganganu i Kinga ne poznajem pa ne mogu da govorim o ljudima, sem ovo za ocene, ali ako je tako kao što kažeš, svaka čast, to je za svako poštovanje Miško, i za tebe i za njih takođe, mislim za poznavanje horologije

Banned
    Član od
    26.7.2011.
    Lajkovi
    468
    Reputacioni uticaj
    0

Određen forumom Re: Prodavci satova sa domaćih online aukcija - iskustva, zapažanja, utisci

Je..s poznavanje satova,ovde je rec o ljudima i postovanju istih. Ne moze i ne treba se pisatil ose i uvredljivo o coveku koga ne poznajes ili predstavu nemas kakav je u zivotu i poslu ili bilo cemu. Na osnovu usranog oglasa ili pogresno postavljene teme ili slike,ovde se jako vredjaju ljudi i njihova licnost,a da niko ko takve gluposti pise ,nema pojma ko je u pitanju. Ljudi ,iza svake reci stojim uspravno !!!!!

RUS
    RUS je offline
    Moderator Avatar korisnika RUS
    Član od
    17.4.2009.
    Lajkovi
    43550
    Reputacioni uticaj
    578

Sta mene briga kakav je neko covek i da li je on veliki poznavalac satova ili zaljubljenik, ako on prodaje sumnjive satove sa jos sumnjivijim opisima i svesno laze u oglasu. Ne ciljam ni na koga posebno, ali to sto je neko ovakav ili onakav covek nema nikakve veze sa prodajom satova i oglasavanjem istih.
    "I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna

Banned
    Član od
    26.7.2011.
    Lajkovi
    468
    Reputacioni uticaj
    0

Uz duzno postovanje, papir trpi sve, a o ljudima ne mogu ceniti putem oglasa. Ja priznajem dokaze,a ovde ih koliko vidim ...nema?/! A uostalom,mozda je glupo s moje strane sto govorim istinu o ljudima koje poznajem dugo,dugo godina, a one se ne oglasavaju.....? HA,hahah nisu blesavi da se primaju na gluposti kao estradne zvezde... Ljudi ,u Srbiji,svaki pravi i iskreni kolekcionar satova zna ko su ta dva velemajstora za satove, a ovde neka se pale gospoda na clanke skinute sa neta i kvazi poznavaoce satova...Cast izuzecima,necu ih imenovati ali prepoznace se .Usput Rus,dobre objave imate,pratim povremeno,ali neka ogorcenost u meni je prelomila da se posle puno vremena ukljucim u odredjene prepiske. Mozda mi je jezik brzi od pameti,ali istinu cu uvek braniti. Dokazati nesto nije isto ,sto i laprdati i vredjati ugledne ljude !!!!! Bar na ovim prostorima ne mogu dopustiti da se blate pojedinci,koji mogu da nam svima predaju horologiju.......

Slične teme

1. Online prodavnice satova - Linkovi
    By HellKid in forum Gde kupiti?
    Odgovora: 190
    Poslednja poruka: 29.10.2022., 20:50
  2. Manbushijie - iskustva i kvalitet satova
    By eee in forum Kineski mehanički satovi
    Odgovora: 111
    Poslednja poruka: 11.10.2014., 22:39
  3. Online kupovina Casio satova u Srbiji
    By spaled in forum Gde kupiti?
    Odgovora: 15