-
Re: Doxa pomoc
komandirac nije u perfektnom stanju ali Zlatan je savestan i vrlo korektan prodavac te nema potrebe anatemisati ga ovako!!!
-
Nije to slucaj samo sa satovima. Skoro sve sto se prodaje kod nas je uglavnom preskupo. Ali videla zaba da se konji potkivaju pa i ona digla nogu :). Dovoljno je da jedan lupi neku cenu i posle svi ostali kopiraju i pozivaju se na te cene sa oglasa. Sto niko nece dati ni 60% toga sto traze, nema veze, cekace, ne zuri im se sa prodajom.
Citat:
milan milanovic kaže:
komandirac nije u perfektnom stanju ali Zlatan je savestan i vrlo korektan prodavac te nema potrebe anatemisati ga ovako!!!
Izvini molim te, ali ko koga anatemise?? Jesam li ja napisao da je u "perfektnom stanju" ili prodavac. U kakvom je stanju vidi se. Nemam pojma ko je prodavac (i ne interesuje me) ali mene bi bila sramota da za onakav sat napisem i da je u "dobrom stanju" a o "savrsenom" da ne pricamo.
-
ako nemas pojma ko je prodavac (i ne interesuje te), ne mozes reci u prvoj poruci kako takvima treba uskratiti neke slobode
mnogi ljudi ovo citaju i onda mogu da izvuku pogresan zakljucak
-
Kao sto vec rekoh, niti znam ko je prodavac, niti me interesuje, niti je bitno za pricu. Imate tekst imate slike pa neka svako izvuce zakljucak koji hoce. To je mnogo bitnije nego sta mi ovde pisemo. Sve pise na oglasu i sve se vidi na slikama.
Od mene toliko.
-
Pa, majku mu staru, sat je u više nego dobrom stanju imajući u vidu koliko je star... Cifer, boja i fosfor na kazaljkama su izvanredno očuvani... Bazel ima par desetina crtica po sebi, ali koji bazel ih nema?
-
Stanje sata nema veze sa starosti odredjenog sata. Stvar je vrlo jednostavna, sat moze biti u dobrom stanju ili losem, to nikako ne zavisi od starosti sata.
Ta prica za svoje godine je dobar apsolutno ne pije vodu. To je izmisljotina prodavaca/preprodavaca. Sto se kaze, svaki ciga svoga konja hvali.
Sto se konkretnog sata tice, niti znam ko ga prodaje, niti me interesuje. Ono sto znam je da JA taj sat ne bih kupio. Ko god smatra da je taj sat u dobrom stanju ili da je dobra ponuda, neka ga slobodno uzme za sebe.
-
Na kraju je ipak sve stvar naseg "praga tolerancije" prema svemu onome sto nosi ovaj vid kupovine...
Neko zeli perfekciju, nekome patina ne smeta, sta vise - pored tacnog vremena i datuma, na satu voli procitati ono sto je vrijeme iza sebe ostavilo, a nekome, opet, ni ocigledna ostecenja nisu problem... Elem, znam da nije svaki prodavac covjek naseg senzibiliteta i naseg interesovanja, kad su satovi u pitanju (sjecam se kad sam prije koju godinu na pik.ba, kupujuci jedan vintage sat, poslao poruku s par pitanja jednom od prodavaca, a on mi rece, tipa: "... tako je i tako je, samo, znas, nemoj previse da cekam, jer ako sad ne prodam, sat ce da leti u kantu za smece"), pa mu sve ovo dodje svejedno, ali vjerujem da svaki podsvjesno racuna s tim da smo svi razliciti, pa sto je nekome "odlicno stanje", drugom nije vrijedno ni pisljiva boba. Samo iz tog razloga - sto cesto sami oblikujemo svijest prodavaca - pokusavam izbjeci a priori optuzbe, barem kada stvar nije ocigledna prevara.
Kao sto je Kure napisao, meni su cifer i detalji cifera na ovom satu, imajuci u vidu stanje vecine "Rusa" iz tog perioda - sasvim OK. Da sat nije onako izudaran, uz sredjen pleksi, bez problema bih ga gledao kao na sasvim ok ponudu.
Druga je stvar sto smo kao ljudi skloni sitnim prevarama, sto su razne nedace u nasem covjeku ubile i ono malo obraza i osjecaja odgovornosti, pa se niko ne libi da proda mu... pod bu..., ako mu se samo pruzi sansa.
To se dobro da osjetiti na domacim stranicama za online prodaju, pa ih sve cesce zaobilazim u sirokom luku.
-
Da bi se smanjila subjektivnost (tj. izmisljotine prodavaca) obicno se koristi neki od ovakvih sistema: Sales Corner Guidelines: Supplemental Provisions and Definitions - TimeZone
A to koliko je sat star, da li je ruski ili svajcarski, da li je u "odlicnom stanju kada se uzme gde je bio" ii sl. nema, kao sto rece Rus, nikakve veze za ocenom stanja.
-
Prevarant Artinfo
DEAN BEKEZIĆ-ARTINFO RIJEKA molio bih sve kolege da pripaze u budućnosti kada posluju s ovim gospodinom koji je prevarant,ujedno nisam jedini prevaren.Svi koji imaju slična iskustva neka se jave.
Ujedno čovjek prodaje džepne i ručne satove kada ima pa da budete na oprezu kada surađujete.Nikako prvi slati kao ja,iako što je najgore već smo dugo vremena trgovali do posljednjeg puta kada me prevario,i nisam jedini ima još ljudi koji su mu uplaćivali novce na račun i nikad nisu dobili predmet a radi se o svoti od 500€.
-
Re: Prevarant Artinfo
Pa cekaj, covjece, nije te zavalio za paket pezz bombona, 5 glava nije mala cifra! Oribao te momacki. Ili se ta svota od 500 eura odnosi na neku njegovu proslu prevaru?
Nije valjda da je sve zavrsilo na tome sto ces - i tu imas sva prava! - upozoriti druge. Nadam se da si poduzeo i druge, konkretne mjere, jer ovo je stvarno veliki bezobrazluk!
Zelim ti svu srecu u rjesavanju ovog problema!
-
Upravo se čuo s čovjekom pravi se lud!Prevario je mene za lijepu svotu novca ali i kolegu za 500€ plus razgovori i troškovi jer zove iz druge zemlje.
Ako ima tko iz Rijeke nek se javi pozdravi Deana!
-
-
Petre, jesi li preduzeo ostale mere koje su ti na raspolaganju, tj. prijava policiji, podizanje tužbe i slično? Ovo svakako nije mali novac, a svakako da treba da dobiješ traženi sat ili povraćaj novca.
-
Petre, preko čega taj prodaje satove. Ponešto sa kupio od trgovaca sa područja Rijeke, ponešto zamjenio. One koje ja pratim, ocijenio bih odličnim. Imaju dosta dobru robu i korektne cijene
-
Nova informacija o Deanu Bekeziću-Artinfo je da je ovaj lopina najviše djelovao po Istri i Rijeci gdje urarima i ljudima uzima novce za kupovine na e-bayu i nikad im ništa ne vrati.Posuđuje od ljudi hrpu novaca i nikad ne vraća.
Jedno vrijeme ima oje hrpu zlatnih ručnih i džepnih satova koje je brzo rasprodao jer su išli jako povoljno,ispostavilo se da je ta kolekcija tako reći otuđena od vlasnika koji ju je dao na prevaru Deanu Bekeziću za jako male novce.Možda je neki od tih satova završio i kod nekog od čanova ovog foruma,samo da znade da su satovi dio spora koji vlasnik vodi s prevarantom.Čak imam i slike u arhivi tih satova ako nekog zanima.
Hrpa prevarenih ljudi raste,to je živi užas!
-
Bravo inspektore, jesi li ti uspio izvuć svoju lovu.
-
Nema od toga ništa,policija ima moju prijavu i vidjet ćemo što će od toga biti.
Trenutno se zna da je mene prevario još najmanje,zatim slovenca,pa svog sugrađanina olakšao za 10 tisuća kuna i ono neprocjenjivo čovjeku cijelu kolekciju ručno džepnih zlatnih satova otuđio od kojih su neki ostali i kod kolega forumaša.
Živi užas,trenutno radim na povezivanju nas prevarenih i traženju novih s svime bude i policija upoznata.
-
Gospodin Mirko iz Rijeke na forumu Kolekcionari podijelio je svoje iskustvo s prevarantom Deanom.Zbog toga što nije član foruma zamolio me da kopiram i objavim njegov post u ovoj temi.
''Evo I mene, Ime u nicku je moje pravo ime sto znaci da se ne skrivam ida stojim iza svake recenice koju cu napisati.
Ja nisam kolekcionar, Deana, oliti Artifo sam upoznao preko prijatelja koji je jedno vrijeme bio vrlo aktivni kolekcionar satova I mnogi ga od vas sigrno poznaju. Isti onaj koji se ovdje spominje u kontekstu zlatnih satova.
Kupio sam od Deana nekoliko, po njegovim rijecima, vrhunskih replica satova ali sam brzo shvatio da je replica sata isto sto I lutka na napuhavanje iz sex shopa pa sam se prebacio na originale. Sto se tice tih replica tu je bilo OK. Ja njemu lovu a on meni sat.
Ako je sto nekorektno od njega I bilo u tom period necu o tome pisati jer nemam dokaza.
Ali cu napisati ono sto je bilo nekorektno i sto mogu dokazat. (namjerno pisem nekorektno iako bi pravi izraz bio prevara I kradja)
Dakle, priroda je mojeg posla da sam vrlo malo vremena u godini doma I to me sprijecava da si sam kupujem na E-bayu.
Taj mi se je lik ranije bio ponudio da ce mi on kupit sa E-baya sve sto me zanima jer je on tamo cesto I blabla..
Tako sam mu poslao novce da mi kupi nesto na E-bayu sto bi sa carinom iznosilo oko 1000$ isto tako sam mu posudio 5000kn koje je obecao vratit za 10-ak dana, cim mu sjedne lova sa Pay-pala ze neku robu koju je prodao.
Nisam bas imao razloga da mu ne vjerujem jer je do tog momenta bio korektan. No od tog momenta da danas je proslo +3 godine I svi moji pokusaji da dobijem natrag ono sto je moje su propali. Taj lik stalno obacaje no nikad nista. Ili kaze da je nalog u tijeku, ili da ce uplatit poslijepodne, sutra u ponedeljak.... Zakazuje sastanke koje najcesce otkazuje iz ovog ili onog razloga a najcesci su razlozi prijevoz, sluzbeni put ili zdravlje.
Odmah iznat naci cete post od Luger008 koji govori da taj lik voli I prijetit. Ja cu svoju zadovljstinu potrazit kroz institucije sistema.
I da zakljucim; preporuka je da se tog lika ignorira u svim poslovima.''
-
Jako će te ga zaježit ignorirajući ga. Ja bi osobno otišao kod njega i naplatio se na bilo koji način. On unatoč svemu još uvijek prodaje i naći će druge mušterije. Što ga NJ...... ne banuje.
-
Nije dzabe ono da je batina iz raja izasla :).
-
Verovatno je vec neko primetio na Limundu "IKAP" pumpa cene sa "stefanbonderovic". Ovog posledenjeg sam i licno upoznao (ne preko Limunda) i trebalo bi da su njegovi satovi. Mada moram reci da su uvek zanimljivi satovi i da pumpaju cene do nekih "pristojnih" iznosa. NE znam zasto kad mogu lepo da ima vise na KPu i sl.
-
-
Meni ovom satu ne nedostaje nista,verodostojan opis,pravo stanje,i prodavac koji ima toliko starina i antikviteta i razume se i voli satove. Igrom slucaja,imao sam vise puta saradnju sa doticnim gospodinom, prezadovoljan sam i njegovim znanjem i postovanjem.....
-
Citat:
esdy_11192 kaže:
Verovatno je vec neko primetio na Limundu "IKAP" pumpa cene sa "stefanbonderovic". Ovog posledenjeg sam i licno upoznao (ne preko Limunda) i trebalo bi da su njegovi satovi. Mada moram reci da su uvek zanimljivi satovi i da pumpaju cene do nekih "pristojnih" iznosa. NE znam zasto kad mogu lepo da ima vise na KPu i sl.
Pratim to vec neko vreme i zaista je pocelo da me nervira, ali ne mogu da shvatim dve stvari, prvo toliko je ocigledno a limundo uopste ne reaguje, zasto ih ne banuje, a drugo ne znam kako se nekom isplati da lazira aukciju sa toliko visokim ciframa jer provizija koju oni daju limundu je ogromna za te cene, recimo secam se brajtlinga, koji je stefanbonderovic izlicitirao za 100.000, to je oko 5000 provizije limundu na prodatu robu, a to je samo jedan od 4-5 satova u toku te nedelje cije su aukcije namestili do visokih cifara kupujuci sat od samog sebe, tako da su limundu uplatili vrlo visoku cifru. I dalje mi nije jasno, koja je tu sema, jer ako hoces 100.000 za sat logicno je da oglas postavis na kp gde se ne placa nista, a ne da laziras aukciju na sajtu koji ima provizije. Nije mi tu jasna logika i nije mi jasna prica iz toga, mozda je pranje para, jedino u tom slucaju bi bilo logicno da se nekom isplati da limundu isplacuje tolike provizije za satove koje nije nikome prodao.
-
pisalo se na prvim stranam o ovom kingu of serbia, cak se i on javio, ako ja gresim ispravite me
pisalo se da je prevarant i da je za izbegavanje u sirokom luku, ima vise naloga, stavlja lazne opise, cak je jedan forumas imao i jako neprijatno i frustrirajuce iskustvo sa njim
to sto on ima 133 pozitivne ocene ne znaci nista, ljudi sami sebi dodeljuju pozitivne ocene burazerski
ako sam ja pogresio molim da me neko ispravi i izvinjavam se coveku, ali koliko znam upravo se o njemu pisalo na prethodnim stranama
-
Limundo je propao sajt,vec sam o tome pisao,zato me i nema tamo godinu dana. Cene su se uvek stelovale.....a zbog cega. Pa niko nece da pokloni dobar sat koji realno....ali bas realno vredi 200e ,bilo gde u svetu,pa i kod nas, za 60-70e. Mnogi clanovi na vocki se znaju,pa se pomazu uzajamno.sto je i u ovoj situaciji normalno. Niko bre nema na poklon nista sto je platio ,a ne ukrao, sto bi nekom punio d..e,a da ovaj sto nije iz Srbije to posle prodaje na Ebay trostruko. Nemojte mi reci postovani clanovi, da niste videli sta se radi. Ima nekoliko njih i sa Sveta Satova koji to rade. Mnogo se polemise o tome ko sta ima ,sta prodaje i koliko. Pa gledajmo malo sebe,radimo i zivimo za sebe i protiv sebe !!!. Mogu i zelim da napomenem da sam bio strasno lepo prihvacen na ovom sajtu od vecine,dok nekim sitnim dusama nije zasmetalo to sto sam zaista nenamerno i iz neznanja u pogresnu rubriku i verujem u pogresno vreme postavio prelepe slike satova koji su dosli kod mene,a jos uvek nisu bili u opticaju za prodaju ,vec sam hteo da se pohvalim i prezentujem ih,te su reagovali kao da sam kriminalac,a ne kolekcionar i zaljubljenik u Omege pogotovu. Tako da ,uz duzno postovanje, ovde vise i ne stavljam slike satova koje imam ,koji su mi u kolekciji ,ili koje prodajem. Postujem svakoga ,bez obzira na veru, politicko opredeljenje i starost,ali kad neko, ko u celom zivotu nije stavio 10-tak satova na ruku,ili ima 5 komada ,pa makar bili i Braje ili Rolexi, prosipa znanje ili pametuje nesto o satovima, a TO JE SKINUO SA Neta,a svi ga ovde velicaju do neba, ulizuju se ovaj ovom,onaj onom ....ONDA JE TO ,POSTOVANI CLANOVI I RUKOVODSTVO .....DVOLICNOST OGROMNA...:congrats: Ne zelim da uvredim nikoga,ali kroz moje ruke je za 35god zaljubljenistva u satove ,a 51god starosti proslo toliko satova i to ne bilo kakvih ,da pojedinci koji ovde prosipaju mud..rost za bubrege ,trebaju bar jos 35 godina da prelistavaju Net i skidaju clanke ....i postavljaju ih ovde da bi stekli neki rejting i postovanje....koga ???? Ne zamerite mi postovano cllanstvo,ali za banalnost otvorih dusu da napisem iskreno i od srca svoje skromno misljenje....Pa brisite ako nekome ne odgovara. Sve najbolje Milos M Stojanovic....Kolekcionar i zaljubljenik u crne vojne i retke satove , prodavac,,,pa i preprodavac satova
Citat:
milan milanovic kaže:
pisalo se na prvim stranam o ovom kingu of serbia, cak se i on javio, ako ja gresim ispravite mepisalo se da je prevarant i da je za izbegavanje u sirokom luku, ima vise naloga, stavlja lazne opise, cak je jedan forumas imao i jako neprijatno i frustrirajuce iskustvo sa njimto sto on ima 133 pozitivne ocene ne znaci nista, ljudi sami sebi dodeljuju pozitivne ocene burazerskiako sam ja pogresio molim da me neko ispravi i izvinjavam se coveku, ali koliko znam upravo se o njemu pisalo na prethodnim stranama
Iskreno receno,pogresio si,uz duzno postovanje, to je covek koji zna vise o satovima,pogotovu Vintage i vojnim od pola i vise clanova ,koji ovde kao sto sam vec napisao nisu videli uzivo a kamo li posedovali neki takav sat koji je bio na ruci gospodina,ali pazite ,,velikog,, gospodina Stosica i mene..... Ne stajem u odbrani bilo koga, pisem ono sto znam,licno sam video i cvrsto stojim iza svake svoje ovde napisane reci !!!! Pozz Milos M Stojanovic...
Citat:
sima hrabri kaže:
Dragon je
vec pomenuo prodavca koji se oglasava pod imenom
Gan*ana na žutoj voćki, a
Dra*ana na KP, a i ja bih se slozio i preporucio oprez pri kupovini i obaveznu proveru kod casovnicara.
Drugi clanovi sa kojima sam ima losa iskustva na voćnom sajtu u međuvremenu su banovani, tako da ih neću pominjati, a za saradnju, na osnovu svojih iskustava, mogu da preporučim prodavce i kolekcionare sa nickovima
bu*i19,
niko*ak i
sko*epfc.
Sa KP, dobru saradnju sam imao sa prodavcem
Vla*imir iz Beograda.
Toliko od mene. :)
Al si ga ubo postovani,..Pa Aca Gangana je najveci poznavalac satova na Balkanu i u Evropi,uz to i procenitelj zvanicni za retke i stare satove..!!! Zovu ga i plate mu da proceni sat koji niko nikad nije ni video od nas. Ono sto on ima u malom prstu,svi mi nemamo jos za 50god u glavi,hahaha. Iskreno i s postovanjem Milos M Stojanovic....sramota me da kazem da sam kolekcionar satova,posto je ovde davno prozvana legenda u poznavanju casovnicarstva ...:adore: Aleksandre !!!!!!!!!!!
-
Re: Prodavci satova sa domaćih online aukcija - iskustva, zapažanja, utisci
skoro sam čitao temu pa mi je sveža, samo sam hteo da uputim u prve strane
Ganganu i Kinga ne poznajem pa ne mogu da govorim o ljudima, sem ovo za ocene, ali ako je tako kao što kažeš, svaka čast, to je za svako poštovanje Miško, i za tebe i za njih takođe, mislim za poznavanje horologije
-
Je..s poznavanje satova,ovde je rec o ljudima i postovanju istih. Ne moze i ne treba se pisatil ose i uvredljivo o coveku koga ne poznajes ili predstavu nemas kakav je u zivotu i poslu ili bilo cemu. Na osnovu usranog oglasa ili pogresno postavljene teme ili slike,ovde se jako vredjaju ljudi i njihova licnost,a da niko ko takve gluposti pise ,nema pojma ko je u pitanju. Ljudi ,iza svake reci stojim uspravno !!!!!
-
Sta mene briga kakav je neko covek i da li je on veliki poznavalac satova ili zaljubljenik, ako on prodaje sumnjive satove sa jos sumnjivijim opisima i svesno laze u oglasu. Ne ciljam ni na koga posebno, ali to sto je neko ovakav ili onakav covek nema nikakve veze sa prodajom satova i oglasavanjem istih.
-
Uz duzno postovanje, papir trpi sve, a o ljudima ne mogu ceniti putem oglasa. Ja priznajem dokaze,a ovde ih koliko vidim ...nema?/! A uostalom,mozda je glupo s moje strane sto govorim istinu o ljudima koje poznajem dugo,dugo godina, a one se ne oglasavaju.....? HA,hahah nisu blesavi da se primaju na gluposti kao estradne zvezde... Ljudi ,u Srbiji,svaki pravi i iskreni kolekcionar satova zna ko su ta dva velemajstora za satove, a ovde neka se pale gospoda na clanke skinute sa neta i kvazi poznavaoce satova...Cast izuzecima,necu ih imenovati ali prepoznace se .Usput Rus,dobre objave imate,pratim povremeno,ali neka ogorcenost u meni je prelomila da se posle puno vremena ukljucim u odredjene prepiske. Mozda mi je jezik brzi od pameti,ali istinu cu uvek braniti. Dokazati nesto nije isto ,sto i laprdati i vredjati ugledne ljude !!!!! Bar na ovim prostorima ne mogu dopustiti da se blate pojedinci,koji mogu da nam svima predaju horologiju.......
-
Citat:
miskostuka kaže:
Al si ga ubo postovani,..Pa Aca Gangana je najveci poznavalac satova na Balkanu i u Evropi,uz to i procenitelj zvanicni za retke i stare satove..!!! Zovu ga i plate mu da proceni sat koji niko nikad nije ni video od nas. Ono sto on ima u malom prstu,svi mi nemamo jos za 50god u glavi,hahaha. Iskreno i s postovanjem Milos M Stojanovic....sramota me da kazem da sam kolekcionar satova,posto je ovde davno prozvana legenda u poznavanju casovnicarstva ...:adore: Aleksandre !!!!!!!!!!!
Uboscu ga ponovo, postovani, da prostis, kad si se vec nasao pozvanim da prozivas.
Aca Gangana? Da, ko za njega nije cuo, ne moze se nazvati kolekcionarom i poznavaocem. To je jedno od najcenjenijih imena savremene horologije, poznat sirom Balkana i Evrope. Ma, kakve Evrope! Sirom sveta, a i sire. Intergalakticki strucnjak, "procenitelj zvanicni" i nezvanicni za retke i stare satove, koje niko od nas smrtnika nije video. Toliko retke i toliko stare i toliko nevidljive, da ih ima samo po jedan komad - i to onaj koji on sam sklepa od 5 drugih poluraspadnutih satova, i stavi na Limundo.
Pojasnjenje za miskostuku: Pomenuti g. Gangana je valjao frankenstajne preko Limunda, u sta su se mnogi clanovi Foruma uverili. Zato je ovde pomenut. Da li zna ili ne zna nesto o satovima, ovde nikoga ne interesuje, jer to svoje nesagledivo znanje ni sa kim ovde nije ni podelio. Da li je dobar covek ili nije - jos nas manje interesuje. Jedino sto je bitno jeste da je prodavao frankenstajne. Jel sada malo jasnije?
Samo mi jos reci ko angazuje Acu Ganganu da "zvanicno" procenjuje satove, ziv ti ja. Verovatno Sotheby's, filijala iz Donjih Prdojevaca?
Sto se tice King of Serbia, jos jednog velikog poznavaoca i moralnog gorostasa kome sada izigravas advokata, ne bih se vracao na njegov lik i delo, vec mu je posveceno mnogo vise paznje i prostora nego sto zasluzuje.
P.S. I mene bi bilo sramota da sam na tvom mestu, bar smo se u necemu slozili.
-
Svaka cast majstor Simo ,nisam rekao da ne postujem tvoje objave i delo,vec samo pisem istinu o ljudima koje licno poznajem i koji se trenutno smeju komentarima,javili mi se i rekli mi da se ne upustam u rasprave,jer ne zasluzujem da mene pljuju razni. Ne oglasavaju se na gluposti,a ta titula MODERATOR, verovatno bih je i ja imao sada,s obzirom da sam veoma lepo poceo na ovom cenjenom sajtu,da nije bilo pojedinaca da mi srozaju i reputaciju i uticaj . Zato se od srca zahvaljujem Igoru ,koji takodje moze da nam predaje satove u prste,a koji me je ovde usrao kao i mnogi pojedini koji stvarno nemaju pojma sta su satovi,osim sto procitaju i prekopiraju s neta na ovaj sajt. S covekom sam se upoznao u Bg ,na sajmu i stekao neraskidivog prijatelja,koji je usput,ako se neko seca nase prepiske od ranije, mene toliko isprozivao kao preprodavca satova,da su se zdusno prikljucili mnogi poltroni i ulizice sa foruma, da se normalnim ljudima zgadilo od prepiski,sto je i meni stizalo na private i mnogi mi davali podrsku,ali nisu imali damu da se oglase javno....a jos uvek ovde pisu i kopiraju tekstove sa Neta,,,znalci brate veliki. Usput ,stiglo mi je toliko poruka iz drugih zemalja u toku ovih mucnih bar za mene prepiski danas,ali cekam potvrdu da ih pustim ovde. Iz postovanja prema sajtu i Moderatorima,ne zelim da objavim jos puno poruka od ranije koje su mi privatno stizale ....i to od clanova koji jos uvek haraju,hahaha ovim sajtom.Zato ,ako neko ima sta da pise,neka me kontaktira privatno....Mozda postanemo kucni prijatelji kada se vidimo uzivo,hahaha. Pozdrav svim iskrenim zaljubljenicima u satove Milos M Stojanovic
-
Misko, nisi ti niciji advokat ovde. Ko god ima nesto da napise slobodno neka to uradi, ali licno, zato bih te zamolio da te tvoje prepiske preko privatnih poruka, telefona ili koje cega zadrzis za sebe, a onima koji ti to pisu slobodno reci da ovde sami napisu nesto ako to zele.
-
Predvece jos reakcija,postovani clanovi .....Koji se ne javljate i muuuuudro cutite, ..ili mozda niste moderatori ili sta znam vec koju titulu ovde imate ....Opet od mene ogroman pozdrav za iskrene zaljubljenike u satove i sve postovaoce ovog cenjenog sajta. ...... A javilo mi se na private jos njih,ali jos nemam prolaz da pustim i njihova misljenja u zvanicno pisanoj formi.... Biceeeee !!
Pa to ide tako ,ajde Milose opet na suspenziju,Skinite me jer sam iskren.....Smesno brate,jako smesno. Zasto...? Sto govorim istinu,nekog boli,nekoga ne, djon ko obraz ili suprotno...hahha. Dajte bre malo realnosti ovde,iskreno zelim da ostanem punopravni clan,tj, malopravni clan ovog od mene ...iskreno cenjenog sajta ....Mozda u poniranju,ali nek se digne ponovo kakav je bio pre par godina.
-
Miško, obrisanim postovima sa privatnim porukama i ovim poslednjim si prevršio svaku meru. Ukoliko su članovi foruma izneli zamerke na rad pojedinih prodavaca, odbrana u stilu 'on je dobar čovek' ili 'razume se u satove' pada u vodu, jer to je zamena teza. Njihovo znanje može biti veliko, a o poštenju neka sude oni koji su sa njima trgovali. Imao si prilike da kulturno i normalno odgovoriš, ali pošto to nisi želeo, priča se ovde završava.
S druge strane, postovi kojim vređaš ceo forum i njegove članove nisu primereni i ne spadaju u način komunikacije koji ovde prihvatamo. Niko ne spori da imaš znanje i iskustvo, ali nepristojno obraćanje i takav nivo diskusije nećemo tolerisati.
Nadam se da ćeš naći neki drugi forum na kome ćeš moći da učestvuješ, jer od ovog trenutka ti je pristup Svetu satova zabranjen.
-
A mene drma gripa nekoliko dana te nisam ovo pratio uživo :). Zanimljiva prepiska.
-
Da se ne naljute ucesnici rasprave, meni je kao spanska serija plus sto nemam pojma o kome se sve radi u seriji ;).
-
ma, ljovisna, kasandra i sulejman zajedno nisu nista u poredjenju sa ovim ovde nabojem emocija, teorijama zavera, vladama iz senke, klanovima, poltronima, ulizicama, izdajnicima, nepravedno zapostavljenima i prognanima... valjda ce uskoro kraj serije.
samo da se sad ne pojavi iznenada necije vanbracno dete, koje je odnegovala ona babina jetrva koja je bila udata za komsiju casovnicara...
-
simo, al' ga ti nabrojao....priznaj da si gledao Sulejmana!
-
Citat:
sima hrabri kaže:
ma, ljovisna, kasandra i sulejman zajedno nisu nista
Eee,Simo.
Mario već napisa...
A ja se čudim kako se ti tako amaterski oda
:D