^ Kada ja na zvaničnoj strani PayPall-a iz padajućeg menija budem mogao da izaberem Srbiju prilikom registracije, verovaću ovim zvaničnim informacijama koje se plasiraju. Pošto trenutno Srbije na spisku podržanih zemalja NEMA, te zvanične informacije su za mene rekla-kazala priče pa sve da ih je Sveti Petar saopštio.
Ja znam da će PayPall uskoro doći u Srbiju jer se suviše velika buka odjednom digla oko njega i fala *samocenzura* na tome, al postavlja se veliko pitanje zbog čega to nije ranije urađeno i što se to radi baš sad pred izbore?
Pun mi je *samocenzura* zvaničnih priča ministara i kvazi stručnjaka iz nazovi ekspertskih grupa koji zvanično tupe o svemu i svačemu u ovoj zemlji a u stvari samo kradu i trpaju u svoje džepove koji nemaju dno sve što stignu.
Za mene je PayPall ozbiljna institucija za razliku od Srbije koja je neozbiljna zemlja tako da dok ja to njihovo zvanično ne vidim zvanično na PayPall sajtu, *samocenzura* se na tu zvaničnu objavu naših državnika.
Sorry tolarbo, ništa lično ali ovo mazanje očiju narodu i bacanje mrvica me već toliko nervira da to nije normalno.
Registracija
Help

60Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi