daj boze. paypal je mnogo zastupljeneiji nego moneybookers koji doduse u svojim okvirima funkcionise bez greske. samo mi nije jasan deo sa 26% provizije?
daj boze. paypal je mnogo zastupljeneiji nego moneybookers koji doduse u svojim okvirima funkcionise bez greske. samo mi nije jasan deo sa 26% provizije?
Lepo ja kazem SMRDIJA, nismo mi smradovi, ali zivimo u rupi smrdljivoj. Poslednji koji ode iz zemlje, neka ugasi svetlo. Lepo pise na granici.....
26%![]()
Ljudi, izvor vesti je Njuz, to "Vukajlija" za vesti iliti "šala šalu stiže".
Pa kaki je ovo sajt?
Priznajem, upecao sam se ali i pritisak mi je skočio pošteno.Odoh u Vacheron Constantin temu, sad sam se naoštrio. Kao zapeta puška sam.
![]()
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Pročitaj i postove koji slede posle tog citiranog.
Doćićeš do zanimljivog saznanja![]()
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ali i ne moras, jer cak ni ovo nije daleko od istineiako je krenulo kao sala..
Auuu, sto se ja obruka..![]()
Ja moram da postavim jedno glupo pitanje,jer znam da je to Sizifov posao u nasoj zemlji,ali cisto me zanima da li bi postojala mogucnost da nekom tuzbom korisnik povrati novac ako se dokaze da je kupio kopiju nekog sata,u ovom slucaju,na najpoznatijoj domacoj on line berzi?
Koga bi trebao da tuzi,limun ili prodavca...ili oboje...
Bookmarks sajtovi