Ma to je sigurno, utegnut i maximalno pojacan odozdola, a verovatno i sva kopcanja na karoseriju. treba preneti toliku snagu na 4 "razglednice" a od toga samo dve pogonske. Al' da je lep, lep je!
Printable View
Ma to je sigurno, utegnut i maximalno pojacan odozdola, a verovatno i sva kopcanja na karoseriju. treba preneti toliku snagu na 4 "razglednice" a od toga samo dve pogonske. Al' da je lep, lep je!
ovo je max pojacano
Prilog 101068
Dobro zadnja vuca u globalu bolje startuje nego prednja, 4x4 je druga prica.
Malo se preteruje s time da americki automobili ne mogu da skrenu, ali globalno gledano ponasaju se daleko tromije u krivinama - dobrim delom zbog velike tezine, a i fenomena preupravljanja upravo zbog te zadnje vuce
Definitivno su manje stabilni nego evro-azijska konkurencija ali kod njih su putevi,a kod nas prilično zahtjevni putići.
Mislim da je Corveta pravljena sa različitim podvozjem za Evropu,a Ameri su masovno dokupljivali taj set.
Corvetta je nesto drugacija prica, pravili su oni i veoma dobre automobile, sto se tice upravljanja. Tacno je sto kazes da imaju mahom prave puteve i cesto siroke, ali to i dalje ne objasnjava uzas na njihovom licu kad cuju da vozis auto sa manuelnim menjacem...
Top gear kažu da je novi Ždrijebac vrlo stabilan,posebno kada se uporedi sa starijim serijama. Al ni on nije obično auto.
Za ručni mjenjač si u pravu. To znam iz prve ruke od tetka kad je prije par godina došao da malo vidi Bosnu. Totalno je zaboravio na kuplung,a čovjek je do '93. živio ovdje! Strahota gledat i slušat kako hoće na silu ubacit u brzinu!
Ja sam fasciniran!
http://www.thisiscolossal.com/2014/1...l-synthesizer/
https://www.youtube.com/watch?v=PE1f1GydafQ
Kako bih se ja igrao sa ovim cudom.
Kapiram te skroz. Rado bih se igrao i ovim i onim bobcat-ima :D
Medjutim, ima nesto fascinantno u tim masinama, ali istovremeno i zastrasujuce i tuzno... Kad vidim koliko im malo vremena treba da ociste sa lica zemlje nesto cemu je trebalo 15 - 30 godina da poraste - obuzme me neka tuga.
A jel te obuzme radost kada taj posao moraš uraditi s lopatom,sjekirom,krampom....?
Tuga nego šta.
Posečena Šumadija, drveće otišlo u grede! | Reportaže | Novosti.rs
Šume Srbije, Istorijske činjenice - EkoSpark
Mnogo više cenim ovakvu vrstu truda.
http://www.youtube.com/watch?v=BFTj0hM3DHM
Evo jedne ekološki korisnije mašine ( u poređenju sa onom za krčenje ):
http://www.youtube.com/watch?v=hEkZk8dagzQ
Pritom nemam ništa protiv planske sadnje i seče šuma ( koliko je ona kod nas prisutna-odsutna, vidi se na svakom koraku ).
Sky,
Da vidiš kakva je Bosna! Gdje se siječe,siječe se na golo!!! Onda se pitamo otkuda klizišta!?
Nego,ja nisam mislio na to,nego na posao koji bobcat i slične mašine mogu uraditi. Respekt-posebno kada je Doboj čišćen od brdâ smeća,a ta brda su nabacana kraj zgrada. Prostora nije bilo da pješke prođeš!
Ajmo malo vedrije teme.....
Danas ja isao na redovan sistematski pregled, jbg, napunilo se godina pa moram..... i izmedju ostalog isao i na rengen i evo sta mi je slika pokazala
Prilog 101206
Hehehe,ljubav neviđena!
fascinantno
odnosi se na onog žutog monstruma
Svima je poznat rad ovog čoveka-legende. Što reče Kirk Daglas- Mel Blanc... jedan od najvećih besmrtnika.
https://www.youtube.com/watch?v=ZeAM1vwEcFg
https://www.youtube.com/watch?v=JRlmb0xAtBs
Mel Blanc - Biography - IMDb
Prilog 101377 R I P :crying:
Ne znam u koju drugu temu da napišem, pa evo ovde ću :D.
Pre nekog vremena sam se učlanio na forum i pitao za 2 modela Casia,
i u međuvremenu malo po malo čitao i listao forum, i naučio ponešto o satovima.
Čitajući forum i učeći od vas, odustao sam od ta 2 gore pomenuta,
jer definitivno nisam znao kakav sat želim, a vi ste mi pomogli da to shvatim.
Long story short, želim da pohvalim forum, odlični ste ljudi, samo napred :beer: .
Nego sta smo nego odlicni! :D
Drago mi je da si zadovoljan forumom. Ja sam naucio manje vise sve sto znam odavde, tako da se pridruzujem pohvalama kao mladji clan :)
Ma ipak si stariji clan:)
Naleteh na jedan tekst od čijeg mi se diletantskog pristupa tematici malo bljuvalo, pa reših da ga podelim sa vama, da makar ne budem jedini koji je imao tu nesreću da ga vidi :flapper:
Ručni sat je statusni simbol — Wannabe Man
Mislim, razumem ja da je to Wannabe Magazin i da im samo ime govori sve, ali čoveče...
:banghead: Kuku i lele :banghead:
Devojke znajte da lepi muškarci ne nose sat, ali ne zaboravite da ga i ružni ponekada zaborave. Muškarci jedina mana vaše luksuzne i skupe „čuke“ je što ne može da zaustavi vreme.
Milivoje Čolić
Milivoje,Milivoje...mora da je lep ;)
Muskarci ne brinu za modu... Satovi su izgubili granicu izmedju muskih i zenskih...
Sta li je samo pusio pre nego sto je poceo da pise
Kreten
Honda type R
https://www.youtube.com/user/HondaVideo/OtherSide
kad krene klip, pritiskati R na tastaturi
Milivoje je definitivno 'ajvan!
Hondica......put Stanari-Doboj,vrijeme sunčano,a Sunce tuče u leđa iz tog pravca,16.00h,sam u autu,.....damn....
Hadzija... rrrrrRRRRRRRR :D
Joooj,bi bilo trke! Bilo bi mi dosta i ceed gt da oborim brzinski rekord na toj dionici(znam je i zatvorenih očiju). 2 manja pravca i gomila krivina na 20 km.....fakat,i gomila spomenika krajputaša 😢 ,jedino šleperi puni uglja prave problem(voze nemal sredinom,80-100kmh,a put je uzak).
Ja sam jurio uskim, krivudavim seoskim putem, istina novouradjen tako da ne moras da bezis od rupa. Kola 75 konja dvogrli karburator, isao sam nesto tipa 140-150. Slabo prometan put ali posto seces krivine susret sa automobilom iz suprotnog pravca zna da bude gadno iskustvo. Sad bih to rado opet uradio, iako je rizik da se smejem sa bandere prilicno velik.
Lepa je brzina, ali je tanka linija izmedju uzivanja i totalne gluposti... Ovo je potpadalo u drugu kategoriju, posto mi padnu na pamet sve one teske saobracajke koje sam vidjao
Opasna je reklama za Hondu, jedna od najboljih u poslednje vreme. Skoro da sam poželeo Type-R, ali ipak to nije to.
Znam da je priča o replikama zabranjena, ali o uništavanju istih? :dance3:
VIDEO: Dan Bilzerian And The Fake Watch Busta Team Up To Kill Some Fake Watches, With Extreme Prejudice — HODINKEE - Wristwatch News, Reviews, & Original Stories
Strider,
To sam 2x uradio prije 15-tak godina na ovom putu po noći(danju ne vidiš dal dolazi neko iza krivine). Vozio ćaćinog Pasata 2 1.6td. Sa ceed-om sam tim putem išao najviše 130kmh po danu al sam imao veću prosječnu brzinu pošto je stabilniji auto i mnooogo lakše ulazi u krivine. Nadam se da baki neće vidjeti ove postove-ubiće nas svojim iskustvima! 😁
Kad se već Sivic spominje,danas vidjeh da su izbacili karavan verziju- jbt,ima veći gepek nego Octavia,A6,bmw5...!
Pravo auto za mene sa nekim od benz motora(kada bi Honde bilo u BiH).
E, da znas da je bezbednije seci krivine nocu nego danju, ako poznajes put. Fala Bogu neko da ceni pravi benzinac, svi su u nekom dizel tripu zadnjih godina...
Meni odgovara benz jer je većina vožnje po gradu i jer ne moram misliti na kvalitetu dizela(da neće slučajno smrznut na -20). Nema dpf filer koji bi ja začepio za godinu,jeftinije je sve za njega i,brate mili,lijepo je čut kada motor prodiše na 4000-5000 o/min.!
I ja vise volim benzinac.dugo sam vozio dizele zbog neke štednje ali nema nista od toga uvek to na nos izadje.resio sam da vise ne kupujem dizel da se lepo vozim na benzin.
Za sve neprijatnosti me briga, ali kad benzinac zapeva, kaki dizel kake p.m.
Prilog 101563 Prilog 101564 Prilog 101565 Da,da benzinac kada zapeva...Eh da mi je jedan ovakav( mod.1967) mada se ne bih bunio ni za novije;)
Sto vi iz Darkvuda ne znate sta je dobro :D.
Nego kad smo kod voznje, meni nikako nisu jasni oni koji voze (relativno) besna kola ali samo po pravcu. Kada dodje krivina oderem ih sa bar duplo manje konja :flapper:. Ne razumem koje je to zadovoljstvo da kao manijak nagazis na pravcu a u krivini vozis kao baba. Sem ako nije u pitanju (ne)znanje :).