-
Re: Off topic chat zez soba!
pisalo se na forumu, prekoputa sada vec nekadasnjeg barberija i emporio armanija, adresa ne secam se , mozda terazije 34, svakog 16-og u mesecu daju 16% popusta, isto su neki ljudi sa foruma imali problem da nadju tu radnju
znaci od komerc banke na uglu ide onaj camper ili bata kako bese, pa imamo zlatarnu celje, monu i lillly, tu je i FSS, unutra zapravo ali nema certine :(
-
preko puta igumanove palate (sada komercijalna banka) je bila, ali to je zatvoreno (BPM), a kada krenes levo prema slaviji ne postoji nista sto prodaje satove
-
Jedna zanimljivost iz F1. Martini Racing, dobro poznato ime u auto-moto takmicenjima sirom sveta se u saradnji sa Williams F1 timom vraca u ovo takmicenje.
http://www.youtube.com/watch?v=LL0W6ZSQT8s
http://www.youtube.com/watch?v=gWdUNXEfykg
-
RUS , sta cemo sutra za trku ? Nema prenosa nigde !!!
-
pa na sk1
u 7 sati sabajle bio danas i trening a evo i rezultata
-
Pratim preko aplikacije za Android vremena kao lud, ali nema uzivo prenosa. SportKlub mislim da nemam, koristim Open IPTV
-
Ima na SK1,gledao sam kvalifikacije jutros i trka je sutra u 7 ujutru po nasem vremenu.
-
-
Citat:
milan zmaj kaže:
Ajmo Ferari :)
Gde cete?:lol:
Volim Ferrari ali ne mogu da smislim Alonsa:thumbdn:,retko iritantan lik,sva sreca pa je Kimi dosao.
-
Kimija obozavam, a Alonsa nikako ne gotivim. :)
-
Navijam za Mercedes Petronas kao jedan od najboljih bolida, ali sto se vozaca tice gotivim "ledenog Finca"... hladan, stabilan i pribran vozac, svaka cast. Sve ovo i nije toliko bitno, nisam neki vatreni navijac, vec gledam F1 zbog toga sto prosto volim brze bolide, tehnoloska dostignuca, i zivo me interesuje koji ce se tacno bolidi raspasti zbog lose optimizacije turbokompresora :)
Oh da, potajno, u uglu moga mozga praticu Marusiju
-
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Volim Kimija, koji je po meni trenutno ubedljivo najbolji vozac u F1, ali necu navijati za njega ove sezone posto Ferrari ne podnosim.
Ove godine mi je favorit Massa u novom Martini Racing Williamsu.
Prilog 87444
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
SAS-Kalendar takmicenja 2014
Prilog 87576
-
-
-
Uzgred, jel cuo neko glasine o izgradnji autodroma u Srbiji. Navodno bi ga finansirali UAE u saradnji sa AMSS, a sluzio bi za takmicenja najviseg nivoa, ukljucujuci tu i Formulu 1. Grand Prix Serbia... lepo zvuci
-
a jeste sigurno, to je jos berni ekleston pricao ili su nasi mediji izvlacili iz konteksta za sto su specijalizovani
jeste da F1 vise nije ni priblizno atraktivna kao pre 5 i vise godina ali to nije nasa liga, velika nagrada turske je lose prosla jer nije bilo interesenata medju skoro 80miliona turaka, zamisli ko bi ovde placao 500evra kartu!!!
ne bi ni rusi u sociju mogli da organizuju da nemaju toliko mocne tajkune
-
Ja bih prodao bubreg da odem... :)
-
Lepo je biti na stazi. Bio sam u Madjarskoj za 15 eur na zlatnoj tribini bas na startnoj crti. Doduse sve je bilo lepse osim same trke..i pre i posle mmmmm
-
U svakom slucaju verujem da ce se izgraditi veliki autodrom.... Bitna je kvalitetna staza za infrastrukturu svake zemlje, malo dodaje turizmu, malo razonode. Klasicna takmicenja poput KoE Drift prvenstva i Touring sampionata bi mogla lako da se odrze, ni karte za njih nisu skupe. A iskreno, meni je veoma zao sto je u Srbiji motosport veoma slabo razvijen.
Sto se lepote F1 trke tice, ozbiljan sam po pitanju bubrega.... :)
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Prilog 87823
21.03.1960. Na danasnji dan rodjen je najbolji
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
...i google kaze
Prilog 87824
-
Kisni covek... interesantno, Senna je svojevremeno bio uzasan u voznji po kisi, dok je na suvom lagano razbijao, i to jos u doba kad je vozio karting. Uvidevsi to, sedeo je u boksu cekajucu da pocne da pada kisa i tek tad izlazio da vozi. Dokaz da vozaca cini malo talenta, ali najvise rada...
-
3 Priloženi(h) fajl(ova)
Danas uz Auto bild za 1199 din.- Brenatt Compass ili Indianapolis Prilog 87848 Prilog 87849 Prilog 87850 Da li je neko kupio?
-
Citat:
milan zmaj kaže:
Lepo je biti na stazi. Bio sam u Madjarskoj za 15 eur na zlatnoj tribini bas na startnoj crti. Doduse sve je bilo lepse osim same trke..i pre i posle mmmmm
uveo te madjar hahahahahaha i ja sam bio vise puta i ulazio na tu foru madjar koji radi tamo izadje i da mi propusnicu a nadam se da ce ove godine pasti i monca ,a sto se izgradnje tice sta ce i kako ce ne znam ali znam da 100m staze da se uradi iznosi oko 1milion a min mora da bude 3km ,a i verujte dolazili bi ljudi da gledaju i nasli bi para za karte kao sto i mi odavde idemo da gledamo eto milan zmaj je bio i zna sta je i kako je isto tako ako je bio jos neko
-
Citat:
Zagor kaže:
Citat:
83stojan kaže:
Kao ste neki i znaju veliki sam Sennin postovalac. Po meni je definitivno bio i ostao najbolji vozac svih vremena.
Legenda kakva se jednom radja.:adore:
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Charlie Sheen kolekcija Patek a
Prilog 87944
-
-
Izgleda da mu diler živi pored prodavnice PP.
-
Obožavam ga. Ali ne i njegovu narav
-
Citat:
Zagor kaže:
Zamolio sam prodavačicu u kiosku da otvorimo (na kvarno) jedan da pogledamo.
To su satovi na nivou onih kod kineza od 500 - 700 dinara.
Naravno, ''hronografi su u funkciji ukrasa'' :)
-
Video sam danas,pravo djubre.
-
Pa nije bilo ni za ocekivati za 1200 dinara da bude nesto dobro. :)
-
Hvala za info. Pa šta se može očekivati uz časopis... Tu se uglavnom prilažu sitnice, korisne, ali ipak osrednjeg kvaliteta.
-
Jedino korisno što se može dobiti uz novine i časopise jesu knjige, i to uglavnom klasici. Mislim da bi im bilo bolje da su davali Q&Q, koji je ionako jeftin, ili bar neki jednostavniji sat, kao oni što su se nekada delili uz kutiju praška.
Jedini sat koji imam, a da je išao uz neki proizvod, nalazi mi se u kupatilu, a delili su ga uz neki voćni jogurt. U pitanju je jeftin kineski kvarc, koji ne imitira izgledom bolje satove, a može se zakačiti na ogledalo ili neku drugu glatku površinu.
-
Ja sam jednom prilikom kupila časopis samo zbog knjige "Devojka sa bisernom minđušom". Ne sećam se ni koji je časopis bio, ali mi se knjiga jako dopala.
Taj Q&Q na ogledalu jako zanimljivo zvuči. Nisam nikad videla tako nešto...
-
Čudi me... Brenatt je jaka firma :D
-
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)