Jeste kada su rakete u pitanju:D ali SS20 je rjedji sat
Printable View
Jeste kada su rakete u pitanju:D ali SS20 je rjedji sat
Prilog 86972 Prilog 86973
sat limitirana serija a dupont nije.znaci Sturm je bolji.
Nego baki od čega su napravili taj ss18 ako su rakete jos u upotrebi.he he neko ti opet uvalio fals.logično.ubuduce pazi de kupujes.ja sam se prvo raspito koje su rakete rasklapali da bi od njih pravili satove.tvoj je verovatno od nekog odbačenog koljena neke babe.he he.
Razresena je znaci dilema, Bakijev je ozracen jer su rakete i dalje u upotrebi
Baki nedaj se. .ljubomoran je deda
A zare to ti je pravnik he he
Drugi pravnik staje u odbranu ss18-ice! :)
...ne vredi, nisam ni znao istinu, dok mi deda i pravnik ne otvoriše šalone na prozori. Deda, ajd da se menjamo ? Daj taj 20 i realnu doplatu od 400 jura, pa da se rešim radio-aktivnog heheheeee :-P
Ajde ajde Srdjan (jagos) je tu najiskusniji, valjda covjek zna sta je bolje:Dvidim urotili se pravnici i bankari protiv nas primoraca:D
Baki je dobio i sliku babe od čijeg koljena ili kuka je napravljen sat.voli covek starije pa zato voli i sat zbog te slike
jel baba bar ruskinja:D
Normalno.šetala po cernobilju zato mu je sat radioaktivan.
Ma ja mislim da su oba radioaktivna! :) Osnovacu firmu za ulanjanje radioaktivnog odpada, pa cu vam olaksati muke! :D
Ajde Baki nemoj da si na kraj srca i kod tebe ce da popusti radijacija
Baki. .reši se 18 tice. .:(. Ko osice
Ha ha da da plac njegov
Gde se seti palca
da ne pominjem sad da je moj seiko lepsi od bakijevog.
Ne brini Baki, SS18 se pravi od '67 - povučeno je iz upotrebe ko zna koliko 'iljada komada!
Mogu od njih pravit' satove čitav ovaj milenijum!
Ja se ovde raspisao ko blesav a dosta ljudi nas ne poznaje.ja i baki smo veliki prijatelji zato se i šalim s njim.znam koliko on voli svoj sturman i stvarno je odlican i izuzetno redak sat kao i svaki sturmanskie ss.jednostavno nema ih vise.sto je najvažnije baki je svoj sat kupio kod ozbiljnog prodavca koji mu je dao garanciju dužu nego swatch grupa za omegu novu.maltene doživotnu.kakav god problem da mu iskrsne sa satom(a tu problema nema)on i posle mnogo godina ima pravo na reklamaciju.stvarno vrhunski sat bas za pozeleti.
Mislim da je i vecina (bar clanovi) shvatili da je sala u pitanju zato ja udarao one smajlije ko lud:D
Znam dare nego eto mozda neki nov član ne zna ili neki posmatrac pa da nas ne shvati ozbiljno.
Stvarno jagose hoćeš čoveku i palac da otmes. Sad kao znaš člana Bakija e bre sramota
Bolje plac nego vikendicu da mu oribim ko nekima
He he palac s satom..onaj radio aktivni he he
Finnish Minister of Sport + Finnish Ice Hockey Team + Sochi 2014 + Platinum AMEX =
http://img.tapatalk.com/d/14/03/11/erynadyg.jpg
...pusti priču . Ja ovog člana "jagos" jedva da znam par dana. Prilog 86998 :flapper:
Zmaje, bato... jesi li vido majke ti, ma kao osice sunce ti žaravo . Neeeema tu odbrane nikakve . Da mi nije Hadžije i njegovih ne oborivih činjenica, razvukli bi me k`o slinu. :laugh: A i ovaj mladi pomorac Darko se uzjogunio i pustio krilca Prilog 86996 kad dodjem u Kotor, neće ga izvući ni kilo i po Brancina u pratnji gajbice pivdžane :thumbsup: sa sve dedicom (i njegovim ss20es) u društvu :laugh: ... drže se pomorani, nemoš im prići . Prilog 86997
EDIT : Šalu na stranu, ja i jagos (moj dedica:laugh: ) se zezamo baš poduže vreme (vrhunski drugari i prijatelji), tako da bilo ko koga i malo forum interesuje, već zna za naše "šegačenje" , a koga forum ne interesuje, ne mora ni da zna. Svakako je Zmajković iz iste ekipe, kao i Hadžija.
Jedino, ko nam iz te "zez" ekipe nedostaje (ali stvarno mi nedostaje) je Anbist (ili ti bradato čudo) . Šteta što je smanjio dolaske i iskreno se nadam da će opet biti svakodnevni član.
Interesen Tutorial kako da promenite baterija na Tag Heuer :)
http://www.youtube.com/watch?v=1umpb67VCs8
Ajmo FORZA MILAN
moze i tako samo nek je 1-1
E lako je bakiju kad ima garanciju dužu nego kod Omege
Ma sve to zavisi od trgovca - on je rešio da sat kupi od Jagoš Watch Company :D
Official Retailer of Strumanskie Watches:lol:
Ja nazalost jesam:) 4-1 strasno, razbio nas Diego Kosta, ionako ga ne volim a tek sad
Bajern neuverljiv sinoc... prosli su ali moglo je to i bolje...
zna li neko sta je sa Vukasom, nema ga mesecima
Koliko znam, on ima problem sa vidom, tako da ne bi smeo uopšte pred monitor. E sad, da li pored toga ima još nešto, to ne znam. Nisam se sa njim čuo baš poOdavno :( da nam fali ovom našem društvancetu, fali ...
a gde je ona radnja na terazijama koja prodaje certinu, juce sam je trazio i ne nadjoh je, od one ulicice skupstine grada i pionirskog parka garaze sam izasao, pored mone do komercijalne banke videh jednu zatvorenu prodavnicu satova
ne nadjoh certinu
Ja stvarno ne znam da je iko prodavao Certinu u BG. Isto tako prema tvom opisu ne mogu da lociram o kom tacno delu grada pričaš. :( Pozz!