-
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Re: Nylon nato strap (kais)
Uzgred da se nadovezem na ovo...kad sam bio u Madjarskoj na trci F1 a veruj da je jos clanova bilo....bio sam preko puta boksa BMW to ljudi...grmi ne mogu bubne opne da izdrze..a neiskusni nismo ponelicepice za usi pa smo gurali guz papir u usi i onako gledali....to razvaljuje kako se cuje jos pogotovo tu je i ciljna ravnina pa se i najbrze vozi....
uh mogli mi u avgustu da idem u Hungaroring ili Turska....a zelja mi je Monca....a Nikola jesi li razmisljao o Monci ili si vec bio?
ali da nam vire guz papiri iz usiju....Prilog 7347Prilog 7348
p.s. drugar se uspava na pola trke jer samo prolete a ne smes da ih pratis bole ovo izlozeno uvo :)))
mozda ne bitno ai smesni i za nauk ko ide...
-
Oću ja da idem da gledam te bolide :laugh: , ako budem uspeo sve da uskladim. :)
-
Ma sve oko trke i pre trke je savrseno.....trka manje vise iako ima video bim pa mozes da pratis....a madjarica onih jao majko kadovaj sto se uspavao pitao mog zeta da li bi rekao mojoj zeni da odemo sa jednom....damom...
kreten nisam smeo :)))prava sam p..a hahaha
a usao sam na gold tribinu za 25 eur...koja je bila tad oko 400
-
Re: Off topic chat zez soba!
Sta pricas ti bankar?
Sto je lepo vece,milina Bozija...
-
Citat:
Marko 5 kaže:
Sta pricas ti bankar?
Sto je lepo vece,milina Bozija...
pa jesi cora...f1
Lepo vece?
pa da izadjes ima da te oduva ovaj vetar :)))
-
Nece si lud,znas da sam ko sifonjer a i do sad sam bio napolju :eviltongue:
Bas je lepo vece,bozanstveno...
-
sifonjer...ti si bre civiluk zgoljo....
nego kad ces da uzmes neki sat...smorio si nas vise sa onim tvojim budjelarom :))))
-
E civiluk ti . . .
Nemoj tako,u duelu na fudbalu mi ne mozes nista realno...
Ma jedino da uzmem negde na odlozeno ili na dodjem ti ali nema nigde,svi se izbezobrazili...
E bas sam veceras probao neke satove u identico-u,nema nista da valja,eventualno neki Montblanc ovo ostalo je uzas...
-
Samo da vas sve pozdravim, dugo sam na forumu bila kao gost ali sada sam konacno nasla vremena da se registrujem i pocnem da ucestvujem aktivno. Odlicni ste samo tako nastavite. Pozdrav
-
aman ljudi! trazimo samo slike 7754 mehanizma iz mile miglia satova i to je sve, ako mozete postavite ako ne recite da necete i tacka. ja ruke dajem da je milanov sat original i tu prekidamo svaku diskusiju
-
Re: Muzika koju volim ili šta slušate sada?
Slikacu vam ja moj prelepo ukraseni mehanizam kad dodjem kuci pa prosudite sami nije nikakav problem. :deal:
Slikao bi i sada ali ne mogu jer mi je trenutno na ruci mocni IWC Top Gun...:adore:
-
Re: Muzika koju volim ili šta slušate sada?
-
-
^ unutra je drugi mehanizam, 2894..... cini mi se....
-
moguce, na chopardovom sajtu ni nema model od 39mm...mislim nema nista od kupovine ovoga, samo sam se eto odusevio na sekund :D sledeci sat koji kupujem je sa manufakturnim mehanizmom i druge nema
-
nisam slikao mehanizam ali sam isao kod par ljudi na proveru jer mi se cinilo da pojedini su posumljali u originalnost sata...
sto se tice ukrasenosti unutra pitase me da li treba neki dijamant da ovako lep sat bude ukraseniji...toliko o tome...
slike mehanizma necu da stavljam jer nikome to nisam trazio jedino ako je sam on to uradio...ali sam slikao slike rakete dede mog kojeg sam ostavio da se sredjuje i da i ja postanem u onom dobrom drustvu Rusa...VLDANE ZAGRLI ME
a shopard posto sam bio kod generelnog uvoznika isto na proveru sam slikao i opet moram da postavim slike...ali to cu u mojoj kolekciji..
tako da drugari,nedrugari,dusebriznici....sat je po recima ljudi a i mene samog prelep i dovoljno *ukrasen*
-
Citat:
milospinkfloyd kaže:
aman ljudi! trazimo samo slike 7754 mehanizma iz mile miglia satova i to je sve, ako mozete postavite ako ne recite da necete i tacka. ja ruke dajem da je milanov sat original i tu prekidamo svaku diskusiju
ma milose...ima raznih ljudi...nego,nekom je da te iznervira i napakosti ili ljubomora hrana a neko se onda tu nervira jer je nenaviknut na te podne provokacije...
naravno da je original...samo slabo ulepsan unutra...njihovi su bolji..off topic od mene...hvala
-
ma dobro milane, sigurno je da ima i takvih ali mislim da nije bilo previse zlonamernih komentara, neki su samo zeleli da vide mehanizam i to je to...nego reci mi jel taj tvoj 42 ili 44mm?
-
Citat:
milospinkfloyd kaže:
ma dobro milane, sigurno je da ima i takvih ali mislim da nije bilo previse zlonamernih komentara, neki su samo zeleli da vide mehanizam i to je to...nego reci mi jel taj tvoj 42 ili 44mm?
42,5
nije trebalo da bude uopste zlonamernih komentara,slika gde se vidi meganizam je u stvari slika druge strane kaisa da docaram tu crvenu boju..a oni gledaju mehanizam...hahah strasno slikano sa 30 cm mobilnim telefonom....
mehanizam moze da se nadje na googlu posto je dokazano osim sto nisam doneo papir i videti kako izgleda....
-
Milose nemoj da komantarises kakvih je komentara bilo,nisi video i procitao sve... :top:
Milanov sat je precnika 42,5 mm :hello:
Edit - pretekao me Milan...
Milane lep ti sat mnoogo,sad bar znas da je original :laugh:
Moracu i ja moj da odnesem na proveru,mozda su mi ovi iz Maestra uvalili nesto :p
-
Auuuu..... Milane bas se primas..... :no:
Ja sam hteo fotku mehanizma ali nema brige i bez nje, licno ne sumnjam u originalnost,
pozdrav :hello:
-
Citat:
milospinkfloyd kaže:
moguce, na chopardovom sajtu ni nema model od 39mm...mislim nema nista od kupovine ovoga, samo sam se eto odusevio na sekund :D sledeci sat koji kupujem je sa manufakturnim mehanizmom i druge nema
Milose samo sub,nista drugo,to je vecan sat...
-
Citat:
Marko 5 kaže:
Milose samo sub,nista drugo,to je vecan sat...
mozda nisam video sve...ali video sve u temi "koji sat nosite danas" sam dok tema nije otisla pod kljuc... ma sledeci je sub celik-zlato 116613 ili 16613 sve jedno, to je SIGURNO. koji sat pored njega ima toliku tradiciju, prepoznatljivost, brend, eleganicju, in-house masinu i da nije veci od 40mm, ni jedaaan
-
Da li neko gleda film na prvom? Bila je reklama za jedan lep JLC ali ne videh koji je tacno model, pa ako je neko prepoznao neka napise.
-
Novak Djokovic - Ultimativni car univerzuma! :big_boss: :dirol:
Svaka cast,ne znam sta reci na sve ovo sto on radi ove godine... :adore: :congrats: :top:
-
^
VAISTINU!
Stvarno mu svaka cast! :congrats:
-
- Korisnik milan zmaj je iskoristio prostor za čuvanje ličnih poruka tako da neće primati nove poruke dok ne očisti malo prostora.
- ajde brisi te poruke vec :)
-
sta je sa forumom danas...niko nista ne pise...
-
pa pisi ti malo :) ispaljivacu :))))
jooj danas imam neki test sto me to nerviiraaaa :)
-
^ ma polozices.
:secret:Pssstttt..... ako test krene lose ponudi onaj ruski zenith i prolazis....:embarassed: Svi vole Ruse :hello:
:)
-
pass
simulacija prosao
ali kad odem u NBS onda se na muci poznaju junaci :))))
-
Ovaj post(667-mi po redu) ne služi ničemu sem da mi ne stoji dugo 666 kraj imena:D
-
Citat:
VLADAN P kaže:
Ovaj post(667-mi po redu) ne služi ničemu sem da mi ne stoji dugo 666 kraj imena:D
ovaj ti se ne vazi :)
-
NOOOOLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
:congrats:
-
Citat:
Vladan_Stevanovic kaže:
NOOOOLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
:congrats:
Svaka mu čast, osedeo sam!
-
-
vise volim da vidim kraj...necu da sedim :) poceo sam tako sa svim nasim sportovima...jos samo da gubim zivce na to...ma da je ovaj decko to zasluzio...da se osedi od njega :)
-
Al onog Srdjana ne mogu da varim...
-
Ja nisam Djoko kontro,ne osporavajuci uspeh Novaka,ali i ne odvajati ga od danasnjih zmajeva Srpske kosarke,odbojke i vaterpola. Svi znamo u kakvim uslovima rade,i da uzimaju kredit da bi otisli na takmicenje.
http://i1198.photobucket.com/albums/...c-0910-307.jpg
KOSARKA
2. na Evropskom
4. na Svetskom (pokradeni kao Vojvodina u finalu kupa :laugh: )
http://i1198.photobucket.com/albums/...ls/srbija9.jpg
VATERPOLO
OLIMPIJSKE IGRE
ZLATNE MEDALJE
1968. Meksiko
1984. Los Andjeles
1988. Seul
SREBRNE MEDALJE
1952. Helsinki
1956. Melburn
1964. Tokio
1980. Moskva
2004. Atina
BRONZANE MEDALJE
2000. Sidnej
2008. Peking
SVETSKO PRVENSTVO
Zlatne medalje
1986. Madrid
1991. Pert
2005. Montreal
2009. Rim
Srebrne medalje
2001. Fukuoka
Bronzane medalje
1973. Beograd
1978. Zapadni Berlin
1998. Pert
2003. Barselona
EVROPSKO PRVENSTVO
ZLATNE MEDALJE
1991. Atina
2001. Budimpešta
2003. Kranj
2006. Beograd
SREBRNE MEDALJE
1954. Torino
1958. Budimpešta
1962. Lajpcig
1977. Jenčeping
1985. Sofija
1987. Strazbur
1997. Sevilja
2008. Malaga
BRONZANE MEDALJE
1950. Beč
1958. Budimpešta
1966. Utreht
1970. Barselona
2010. Zagreb
SVETSKI FINA KUP
ZLATNE MEDALJE
1987. Solun
1989. Berlin
2006. Budimpešta
2010. Oradea
SREBRNE MEDALJE
1981. Long Bič
1991. Barselona
BRONZANE MEDALJE
1979. Beograd
2002. Beograd
SVETSKA LIGA
ZLATNE MEDALJE
2005. Beograd
2006. Atina
2007. Berlin
2008. Djenova
2010. Niš
SREBRNE MEDALJE
2004. Long Bič
BRONZANA MEDALJA
2008. Podgorica
A,ovaj covek nije ni rodjen kod nas,tako da je toliko i dobio ... od zemlje za koju pliva
http://i1198.photobucket.com/albums/...news_16317.jpg
-
Da li neko gleda Evroviziju ovde ;)