-
Re: Off topic chat zez soba!
Zato sam i naglasio stare Nokie ( i ne samo stare Nokie, lično sam prisustvovao padu Simensa A35 sa drugog sprata na beton, čovek je sišao , sakupio delove , sklopio sat i telefon je radio ). Mada i smartphone je jeftiniji od onog keramičkog čuda.
PS: sada vidim da nisam baš naglasio "stare" Nokie ali dobro bilo je u prošlom vremenu. Od sata do Nokie :blink:.
-
Nije moj sat,nasao sam na netu. Da je moj verovatno bih sada :banghead:i to do besvesti pa nazad.
-
4 Priloženi(h) fajl(ova)
-
Rus to je neka foto-montaza:lol:Sve ces uraditi da me odvratis od Paneraia:)
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Izvinjavam se zbog nepristojnih reči ali ne postoji način da se cenzuriše.
A ne bi ni trebalo.
Pismo je poslao vlasnik privatne veterinarske ambulante svojoj banci...
Prilog 75728
http://www.svetsatova.com/forum/atta...nka-intesa.jpg
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Kralj,nema dalje:lol:
Prilog 75750
Fali jedno slovo,ali nije losa kombinacija
-
citajuci ekonomist u elektronskoj formi dodjoh do ovog clanka, koliko je koji proizvodjac gubio novca po svakoj proizvedenoj jedinici
http://i39.tinypic.com/vdmj3l.png
fiat tradicionalno uvek na gubitku, Djani Anjeli je sve to burazerski zavrsavao svojevremeno sa italijanskom vladom, frapantno je da je jedan bugatti kostao 5.600.000 evra, a prodavao se za jedan milion
-
Nadoknade oni to na servisu, nema da brines.:D
Gledao sam pre izvesnog vremena neka istrazivanja i u principu kod dobrog dela proizvodjaca kad bi sam slapao auto iz delova, auto bi ispao dosta skuplji, ali oni to vrlo dobro znaju, zato te na servisu oderu.
-
slazem se, zaboravio da dodam u postu da je ovo jos jedno statisticko istrazivanje koje nista ne otkriva
na dugi rok su oni napravili dobar posao, samo presipaju novac iz levog dzepa u desni i ponovo ga vracaju u levi
-
Statistika - matematicki tacan zbir netacnih podataka ;)
-
Kakav auto:drool::drool::drool: Range Rover SUV video | CarBuyer
-
-
Citat:
milan milanovic kaže:
slazem se, zaboravio da dodam u postu da je ovo jos jedno statisticko istrazivanje koje nista ne otkriva
na dugi rok su oni napravili dobar posao, samo presipaju novac iz levog dzepa u desni i ponovo ga vracaju u levi
Kada već pišete o ovim "gubicima",heh,meni su ovo rekli prije 4.5 godina kada sam kupovao Fabiu 2:" Ako bi je sastavljao iz dijelova,izašla bi te 25000€,a ovako je cijena 8.500€"!
-
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Novi model koji Deep Blue planira da predstavi, u pitanju je model Depth Meter, koji meri dubinu do 50m/165ft.
Prilog 76018 Prilog 76019
-
Ovo je već ozbiljno. Nema puno ovakvih modela ni kod mnogo jačih brendova.
-
2 Priloženi(h) fajl(ova)
-
-
A i voditelj nosi Skyhawk;)
-
-
Da to sam primijetio na svakom review-u nosi SkyHawk
-
-
Pusti tutorijal, jel si ti napravio to?;)
-
Naravno, japansko ime mi je samo paravan :).
-
:lol:Dobra fora...
Mislio sam da li si probao da napravis?
-
Nisam , nisam , tek sam večeras video ( treba strpljenja za tu rabotu ).
Ko voli , ceni i poštuje nacionalnu istoriju preporučio bih mu : RTS :: Milunka Savić – heroina Velikog rata
-
^ Da, videla sam reklamu za taj film. Učinio mi se interesantnim, ali nisam gledala na žalost....
Jel neko gledao? Kakav je?
-
Tema filma je odlična, film je dokumentarno igrani ( govorili su i domaći i strani ,mahom francuski, istoričari, kustosi...). Uvek može bolje ali nije loše. Neki drugi bi od takvog heroja snimili 3D spektakl u tri dela pri tom bi verovatno morali pola stvari izmisliti ili ulepšati. Mi smo se tek posle 4 decenije od smrti Milunke setili da je ona postojala. Posle nekoliko decenija zaborava , Večernje novosti su pisale o Milunki. To je bilo pre par godina , znam jer sam čitao feljton o njoj. Pre par nedelja su opet pisali o njoj feljton ( više od 10 nastavka ). Mislim da su Večerenje novosti najzaslužnije za brisanje sramno nataložene prašine sa njene biografije. U svakom slučaju , hrabra , skromna i ponosna žena , rodoljub. U vreme dok je bila živa više su je poštovali u Francuskoj nego kod nas. Ali u vreme kada ni muškarci neće u vojsku njen značaj i doprinos je nekima nemoguće objasniti ( doduše sad više i nema služenja vojnog roka ). Sve u svemu film je vredan gledanja. Ko nije čuo za Milunku mogao je mnogo da nauči a ko jeste čuo za nju , mogao je da utvrdi gradivo i sazna još ponešto zanimljivo.
Tek sada vidim da se ceo film može pogledati na linku koji sam postavio tj. na RTS-ovom sajtu. Eto prilike.
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Zanimljiva ilustracija Bell&Ross satovi
Prilog 76289
-
Off topic chat zez soba!
Zašto mi tapatalk neda da postavim slike na svet satova , na bilo koji drugi portal mogu ucitat , ima li neki Razlog ?
Riješeno , postavke su bile problem .
-
-
^ Baš su dobri. Bilo bi sjajno da i na fasadama u BGD ugledamo ovako nešto...
-
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Cesititke za Novaka, odlican turnir i finale
Prilog 76681
Pored novcane nagrade dobio je i
Prilog 76682
-
Nisam gledao dodelu, al mislim da dobija I mercedes.
-
Ne znam, vjerovatno bi mu dali kljuceve ili tako nesto, nisu nista spomenuli, sem ceka od 700.000$ i vidio sam kad su mu urucili Rolu
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Prilog 77062
I tako....:drool:
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Hm,meni liči na crnu mambu(nadam se da nije):
Prilog 77088
-
http://www.youtube.com/watch?v=PmNvpGFAWt8
hahahahaahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahaha
Gde si slikao to?
-
Nevjerovatno kakav gol, niko nije primijetio sta se zapravo desilo, nijedan igrac se nije bunio
http://www.youtube.com/watch?v=e64cIqth0R4
-
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Mali dokaz da sat nije za svakoga. Sa prednje strane je još i očuvan ( mada mi nije jasno kako je u ovoj meri oštećen minutni prsten ) ali kako je neko uspeo da uništi ( malo je reći izgrebe ) poklopac e to mi nije jasno. Inače vrlo lep i interesantan sat , prethodnik SKX serije.
Prilog 77308Prilog 77309
Darko , fer pleja je u sportu sve manje. Igrač "strelac" ( i ne samo on ) je bio potpuno svestan da gol nije postigao.
-
Pa da uglavnom su igraci Leverkuzena znali da gol nije bio, cak se covjek uhvatio za glavu, a nakon toga slavi gol.
Evo jedan primjer fair play-a, Klose je dao gol rukom i priznao sta je uradio i gol je ponisten, kasnije je Lazio izgubio taj mec 2-1
http://www.youtube.com/watch?v=TJBRg1jA7AQ