Meni se oba svidjaju, no moram priznati da bih kazaljke menjao ...
Meni se oba svidjaju, no moram priznati da bih kazaljke menjao ...
Slazem se,jos kada se doda cinjenica da je bas zbog kazaljki predjasnji model dobio nadimak Samurai...
poceo sam da razmisljam opet o Seiko tuna modelima, mislio sam nesto u medjuvremenu, ali sve vise shvatam da treba odmah ici na ultimate watch sto se mene tice, jer 'bolest' inace nece prestati ... sbbn007 vrv ako moze da se nadje negde makar i na wus, jer su automatic tune bas retko u prodaji ovi stariji modeli
"Zahvaljujuci" kolegi Srdjanu, poceo da razmisljam o
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Uzivo izgleda odlicno. Na slikama mi se vise kornjaca svidela, ali uzivo - samuraj oduvao u mojim ocima.
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Samuraj je predobar (bar na slikama) a posle Srđanovog opisa sve više počinjem da mislim o njemu i pravim finansijsku konstrukciju... Ima li da se kupi kod nas ili mora da se naručuje?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Ma dobar je i uzivo, sa sam se prijatno iznenadio kad sam video sat
Ima kod nas, kod zvanicnog uvoznika.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Fidel36, ako si iz Beograda, imali su isti model kao moj pred novogodišnje praznike u Big Fashion-u na Karaburmi.
Cena je poprilično visoka, ali ako uspeš da izvučeš dobar popust onda ima smisla razmišljati o kupovini ovde.
Hvala Srdjanr, odavno se on meni sviđao, posle onog opisa mislim da je vreme za konkretnu akciju
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Bookmarks sajtovi