replika... :flapper:
Printable View
^ Dobro me podseti. I ja ovih dana nosim vodozemca pa sam napravio par fotki:
:)))
Ali dobra :)
Danas ovaj i ovaj je ... :lol:
http://i1097.photobucket.com/albums/...g?t=1345194729 na gumi
http://i1097.photobucket.com/albums/...g?t=1345194723
Skaj, jel taj bezel onaj aftermarket, ruski? Videh n anekom ruskom sajtu, ima ih za oko 7 dolara ako se secam dobro.
Zmaju, jel to onaj Braja pozer do ja**? :D Pravi je pozer, samo menja odela (te, mesh, te guma...) i vidim, voli kafane. Samo se tamo slika :D
Prelep je pozer bas bas robusan
Tissot
Prilog 32918
danas cu nositi oranzadu Orient m-force Prilog 33033Prilog 33034 a veceras Zenith automatic 28800 autosport Prilog 33035
Danas imam neka posla po sudu pa...
Prilog 33051
.. i on the road to hell...
Prilog 33052
:)
Prilog 33057Prilog 33058Prilog 33059Prilog 33060Prilog 33061Prilog 33062Prilog 33063
danas tag heuer formula1
Danas Citizen, nije dugo nosen
Prilog 33064
Casio G-Shock 910d
Prilog 33072Prilog 33073Prilog 33074Prilog 33075
Sat koji trpi sve a ne trazi nista !
Solarno napajanje, sinhronizacija sa atomskim satom 5 puta svake noci. Izgleda pristojno, ima udobnu metalnu narukvicu. Jos ako ga kupite dok ste na nezaboravnom porodicnom letovanju, po pristojnoj ceni, onda je to jedan od 3 savrsena sata.
Odlican je taj G-Shock, ja ga imam vec 5 godina i prezadovoljan sam njime, i jos uvek izgleda kao nov.
Poznat i kao Mission Impossible 3 sat tj G-Shock koji je Tom Kruz nosio u tom filmu a nosio ga je i Chuck u prve 2 sezone istoimene serije.
Popodnevna nepodnosljiva lakoca postojanja (+ pivo)...
Prilog 33076
al je lep sat.extra.nego da ti nije lose tako
a'da mucim se, no' trpim junacki... :)
^
Vladane,ti se genijalac.:adore: Uvek me nasmejes sa ovakvim komentarima. Mislim da bi se skupilo za jednu knjizicu aforizama,kada bi se probrale tvoje poruke.
vladane ti si car.de se seti bre.slatko se nasmeja.
Pa lijepo pise u potpisu posta "vezba stvara majstora" :)
Care!:lol:
Skyhawk
Prilog 33097
Danas je trebalo da vodim BFK na ronjenje, medjutim klijenti dusmani me sprijecili pa sam morao da odlozim za sutra :(
Fotoelaborat ce, naravno, da uslijedi, a danas cu malo da nosam starog dobrog:
Prilog 33098
Danas 42,lepo stoji mislio sam da ce biti samo 46-ce ali cudna boja nisam bideo davno ovakvu boju....
lep satic,i danas je moj :)
http://i1097.photobucket.com/albums/...g?t=1345194926
Malopre stigla Amfibija, pa evo jedne slike na brzinu:
Prilog 33099
Prvi utisci:
Cifer mu je prelep, plava boja menja nijanse pod razlicitim osvetljenjem.
Ja sam narucio sat sa koznim kaisem a oni su mi poslali sa celicnom narukvicom koja je blago receno ocajna-kopcu sam skoro iskrivio u pokusaju da je otvorim.
Vec sam narucio crni kozni kais i plavi Nato.
Vise slika popodne u mojoj temi.
da i meni je ovo je jedini Breitling koji bih voleo da posedujem. ima ga moj drugar samo sto je na gumenoj narukvici i mnogo mi se svidja!
jeste lep,otmeno izgleda...
govorim, naravno, o morskim ribicama. ove suvozemne su sasvim druga prica :)
ne nosim satove da bi skupljao ribice...takve makar ne..meni uzitak
stavljam na ruku ono sto bi mogao da imam...ali...imam zelju dok se ne ispuni...a kad mi ispuni onda cu da skupljam one prave ribice
ma znam, salim se :) ovaj je stvarno lijep sto ja za breitling jako rijetko kazem pa mu to dodje bas kompliment :D
Danas malo Orient na koži.... zahvaljujem se Neši na ukazanoj pomoći oko kaiša. :thank_you2:
Prilog 33136 Prilog 33137 Prilog 33138
Au baki al mu lezi.mnogo ti je lep taj sat.
Hvala braćo moja ! :thumbsup:
Baki, Orient je kao lutka sa tim kožnim kaišem koji je uklopljen sa puno ukusa. ;) Uživam gledajući slike! :thumbsup: