danas suissePrilog 27461
Printable View
danas suissePrilog 27461
Bt 321 bas je lep sat
bravo za zenith !
@ backareli
aj ne pricaj da ima i ss 20 ...
:secret:
Hvala na komentarima za Zenith. Meni se inace mnogo dopala ova narukvica koju je GIvan postavio (svarno bi taj brat mogao da se javi kada dolazi iz Amerike ;), i @backarelli nedeljom zna sta se nosi ;) A ovo je sat koji mi se sve vise dopada ovih dana:
Ja cuo da si ga pazario :))))
Jesam pa ne bi ga stavio ovde da nisam. Ali mi se nije tako puno dopao dok ga nisam stavio na ruku i poceo da nosim. I mnogo mi se dopada sto je navijac i nije zahtevan sto se tice nosenja i mahanja rukom :) Ipak sam ja covek u godinama Milance :)
Tolarbo,čestitam!
Omegica je,po svemu,taman.
Nije ona džaba bila uzor tolikim proizvođačima satova.
:thumbup:
Omega je legenda
Prilog 27512Prilog 27513Prilog 27514Prilog 27515Prilog 27516Prilog 27517Prilog 27518Prilog 27519Prilog 27520Prilog 27513 evo malo slika sa godisnjeg , Sv. petar kraj Zadra i +32 ,malo ronjenja i kupanja
Lepe slike lep sat svaka cast
hvala Jagos
....da se i ja pridružim čestitkama na lepom satu i odličnim fotkama. :congrats:
Nego sector, šta uradi ti sa onim lepim Stainhart Triton-om što si imao ? (...ako ne grešim)
Ovo je stvarno profi odrađeno, svaka čast, sve čestitke! Poz.
Tolarbo, čestitam na Omegi, prelepa je! :thumbup:
[QUOTE=sector77;65043]Prilog 27513 [QUOTE]
vidi, vidi, nekom ispao sat u vodu :drool:
Narukvica je vrlo neobicna i lepa, samo mi ne pada na pamet sa cim bi mogla najbolje da se uklopi, da li sa sportskom odecom il s necim elegantnijim kao parno odelo na primer, deluje bas bas neutralno.
hvala svima
prodao sam steinharta , nazalost ne mogu ga nikako prezalit bio je to odlican sat ali za longines LD sam uvijek cvilio pa nije otisao steinhart uzalud .
prolaznik
ovo na satu je mesh shark narukvica , na slici ne izgleda nesto bas posebno ali vjeruj mi u zivo tko god vidisat zapikira se na narukvicu , udobna je i mozes je stvarno nosit na kratke hlace i na odijelo stoji na svemu dobro
Moj današnji izbor je Diamatic. Ne znam zašto ali rado nosim ovaj sat. :)
Prilog 27594
I ja bih rado nosio ovakvu lepotu :thumbup:
Casio AD-520
Prilog 27658Prilog 27659Prilog 27660
tenk medju Casio satovima
P.S.
Jos malo Kalifornikacije
Od kad sam ga kupio samo njega nosim :) a nosicu ga dok ne kupim Orient Sporty Automatik i onda ce valjda doci kraj ovoj maniji sakupljanja satova, a ako ne dodje kraj, uplaticu lecenje u nekoj ustanovi :crying:
Prilog 27662Prilog 27663Prilog 27664Prilog 27665
Pozdrav svima. Javljam se sa pvom porukom na ovom forumu.
Kako tema nalaze, red je da se predstavim :)
Nosim 2 satica, Citizen Titanium Golf i Police Raptor, prvi kupljen na brodu a drugi u avionu, naravno oba duty free :D
Prilog 27666Prilog 27667
MarkoMighty ... lepi, lepi , nema šta. Citizen Golf je extra, mada više preferiram Audi 80 "jaje" 1.9tdi ! Prilog 27671
Hehhh... šalim se. Stvarno su lepa oba sata . Dobro došao ti nama na forumče !!! Prilog 27672
Elem, ajd reko jednu fotku Citizena, pre nego što isčupam kazaljku za Molniu :rolleyes:
Prilog 27673
Prolazniče Seiko i ova Gitara... Neprocenjivo! Pozdrav!
prolaznik nece proci.slobodno uplati lecenje odmah al nece pomoci.sat ti je odlican.
Cestitke svima bas su lepi satovi prikazani. I dobrodoslica novom clanu MarkuMighty i ovaj Citizen ti je bas dobar satic.
Nije danas, ali sinoć. Pravi sat za gledanje rock koncerta u FanPit-u.
http://s16.postimage.org/3vcl0chwx/20120628_201359.jpg
BTW, Cult bio odličan.
Ima nas ovde još koji volimo The Cult, a nismo bili na koncertu. Mogao bi jedan "review" ;)
Itekako nas ima... Pozdrav svim Rockerima na Forumu. Nickname orginalno...
http://www.youtube.com/watch?v=Af1wuxRerV0
Ah, sve za drugare ljubitelje dobrog zvuka, pa makar to bio i offtopic:
Svirka je bila odlična, prašili su ništa lošije nego prošle godine u Areni. Čak mi se čini da je Ian još više "pustio" glas na ovoj svirci. Ostatak benda, savršeno odrađen posao, kao što smo i navikli od Duffyja i kolege mu "naše gore list" Mike The Serb-a.
Svirali su 4-5 novih stvari: The Wolf, Lucifer, For the animals i naravno najpoznatije stare hitove. Cela svirka je bila oko sat vremena, klasika za festivalski nastup.
Deda Ozzy je prijatno iznenadio, očekivao sam da se čovek sa njegovom "istorijom" neće moći pomerati po bini, kad vidiš, ćale trči po bini ko da mu je Jagger trener (dobro ne baš tolko). Nisam nikada nešto bio fan Sabbath-a al sinoćnji performans je bio za poštovanje.
Da ne offtopikujem više, odo da vidim koji sat će mi pristajati za širenje veša na terasi...
Danas na ruci neocekivano Darwil ronilacki vintage, nadam se da ce se i vama dopasti bar malo kao sto se meni dopao
Svaka čast, Miki! :congrats:Jel prinova ili neki stari član kolekcije?
Cao Neso, neplanirano u nekoj zameni mi je dosao. A pri tom mi se bas dopao. Moracu tebe da davim za neke dodatne informacije o ovom satu :)
Tolarbo primecujem da imamo slican ukus za satove.extra je
Tolarbo prelep Darwil, čestitam! :congrats:Postavi još neku sličicu.
Hvala, moram da priznam da sam se odusevio satom. Inace je to je jedan od poseldnjih satova koji je izasao iz ove nama dobro poznate fabrike satova. Brojcanik za ovaj sat je radila druga fabrika, i sat poseduje merac dubine , koji je vrlo originalno i neobicno resen preko ove rupice na staklu kod broja tri odnosno kod datuma.
Tolarbo čestitke na Darwil-u. Lep, neobičan, redak primerak.
tolarbo, odlican Darwil interesantan model, cestitke Bravo !!!
Danas...
Prilog 27846