U dobar -svaba-,jer ima neko ko zna a to je zma,pozz!
![]()
U dobar -svaba-,jer ima neko ko zna a to je zma,pozz!
![]()
^ Ove fotke izgledaju kao da su obojene viskijem, a novčići su me podsetili na detinjstvo. Moja mama ih je svojevremeno dobijala na poslu, sa raznim gravurama tj. motivima.... Cool!
gazdarice,´ajde na jedan sportski alko test...
![]()
Danas je na redu Vanadium, brend nije nesto poznat, ali ja iskreno ne marim zbog toga. Imam ga vec 4-5 meseci i mogu reci samo da sam prezadovoljan, sat je lagan a opet odaje utisak cvrstog i mocnog sata, zavrsna obrada je dosta dobra. Kopiracu deo deksta sa bericevog sajta.
"Svaki Vanadium sat osmišljen je u Švajcarskoj i ima dokaz svog porekla . Moć i lepota su naglašeni veličanstvenim titanijumskim kućištima. Futurististička vizija časovničarstva je od novih materijala dosegla do ekstremnog dizajna. Kućište od čistog titanijuma prečnika 44mm odaje utisak nepokorivosti, a pokretačku snagu „High tech chronograph No1“ čini perfektni japanski mehanizam MIYOTA OS20. Mehanizmi su duplo zaštićeni, lineta je pojačana anodiranim aluminijumom, a cifarnik je napravljen od troslojnog karbon-fibera. Podesiva narukvica izradjena je od mekog silikonskog gela sa patent-kopčom od nerdjajućeg čelika."
Meni se posebno dopada sto je sat dizajniran po ugledu na Hublot modele.
Evo par slika, slikao sam telefonom pa je kvalitet malo slabiji.
![]()
Lep Sector.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hvala Vladane! To je prvi sat koji sam sebi sam kupio, zato ga jako volim!![]()
It never gets easier,you just get better!
Bookmarks sajtovi