Rado bih posedovao ovog Citizen-a! Rus_PA, prelep je!
It never gets easier,you just get better!
Danas Omega na novom kaisu
It is I NickEvo i mene,znate kako je,danas je Sv.Toma pa sam malo išao na slavu,popio,pojeo i prošetao svog novog ljubimca CASIO MTP-1290d-1a2 i provozao ga u fiestićainače sat je super,mada su meni svi satovi super,i evo sada sam odusevljen i nosiću ga ali za mesec dana a možda i pre ću želeti novi sat,ma koga ja zavaravam svakog dana želim novi sat,pa pitam se da li sam ja bolestan,ne?Sat je sav u čeliku,prečnika 43mm sa krunicom,datum na trojci,50mwr i poklopac mu je zavijajućijel se tako kaže,ne?Kad ga budem otvorio videću koji je model miyote u pitanju a da više ne davim evo slika i vel pozz svima!!!
Cestitam, neka te dugo sluzi!
It never gets easier,you just get better!
Nick znas kako su mene zezali....e jeste lep ali sad da kupis jedan dobar foto da ga bolje vidimo....
aj
next year at this time I'll be a millionaire
Aleksandar89 hvala puno,i jeste lep,uživo je stvarno super i Milane u pravu si za foto,al nekako uopšte nemam želju za nekim dobrim telefonom,meni su oni samo za poziv i sms,konkretno ovo je slikano nokiom c2-01,i nije nešto i ja to vidim,e kad bi bio zaladjen telefonima imao bih neki boljipa ja imam i digitalni foto-aparate sad ću da probampozz!
Bookmarks sajtovi