kako sam uspeo da propustimj predsavljanje ovo sata :dontknow:
jel moze pomoc mala gde je na forumu premijerno predstavljen, opis i ostalo sto ide uz takvu satinu? :)
Printable View
Pozz svima!:DEvo je pred ovu "svapsku" se prenovih sa nova dva CASIO modela,MRW-200H-1E i 1B,pre neki dan mi stigose,ipak je casio-casio da se razumemo:blink:,dobri,kavalitetni i pristupacni svakome,ova dva modela nisu skupa i bas su ekstra-vrh brate:thumbup:,posto su WR100m,sluzice mi za vodene aktivnosti ali i za nosenje po "suvom" jer su ugodni i laki za isto:dance3:,uglavnom zelim svima sve the best u novoj 2012-oj,ali prvo svima srecan predstojeci Bozic pa onda NG-nasa,pa ko sta slavi i docekuje neka se lepo provede i kao sto rekoh,puno zdravlja i novih SATOVAAAA!!!:laugh:Prilog 15271Prilog 15272Prilog 15273Prilog 15274Prilog 15275Prilog 15276
Danas stari SKX021, naravno J :)
Malisa od 38mm na seiko diver gumi.
http://i42.tinypic.com/261yqtw.jpg
@sky da vidis samo kakva je kutija, uopste mu nije lose u njoj ;)
i to je upravo taj model
iwc
international watch co
schaffhausen
danas upecan i jako mi je drago sto je malih dimenzija ,to sto nije "vodomer" i sto jednom nasem clani ovaj mali promer bi bas odgovorao jer ocigledno da voli male dimenzije....uzgred ocekujem dobronamerne komentare a i mozda neku pravopisnu gresku na koju ce mi se ukazati.
pozdrav
Prilog 15558
Pa još neko i da ti plati pivo!? Ustvari, što da ne, IWC ti liči na jedan moj stari Seiko, znači dobar je to sat.
Prilog 15567
Evo i slika, bio sam brz. Jel ne liče? ;)
PS Ipak, taj International WC nema datum.
Dobro razlika je samo u nazivu doduse tvoj je bolji ima datum...koji je to sat em mali em nema datum..onda ja Vukase moram da castim pivom!!!
aj da se i ja zapljunem. mozete i mene da castite pivom, moj em ima datum (doduse, nema dan, ipak jedan je seiko), em je 'armonikaski, em je ruski.
danas dos'o s tretmana.
http://i247.photobucket.com/albums/g.../IMAGE_329.jpg
Voleo bi on da je ruski, džaba petokraka kad nije.
Moj sat najbolji, moja banka, ja častim obojicu. Zakažite obračun.
cekaj ti si poslednji na tebi je kako se kaze krcma :)))))
simo spremaj pare koliko te je i kostao rus za placanje piva!
ipak si usao u drustvo ispravka konkurises za armonikase
Ha, ha, Gazda Sima Guerrini, GSG. Gotovo je sa nadimkom "hrabri".
Zmaje, da li mi možemo da popijemo koliko košta Zenith?
Odlican je IWC, voleo bih da je deo moje kolekcije.
Idem ka tome,ali krajnje skup hobi. Da bi se doslo do ovoga mora se odreci drugog i tako...ali vazno je raditi ono sto ti godi i u cemu uzivas
Posle dužeg vremena pronađoh "petardu" po mom ukusu. Hvala pređašnjem vlasniku ;).
Prilog 15577Prilog 15578Prilog 15579Prilog 15580Prilog 15581Prilog 15582
^ dobar, dobar! :thumbup:
Dobar,dobar :thumbup:
:D
Grazie :D !
Ja mu dajem pet (petardu) :thumbup:.
Pozz svima!!!:laugh:Evo ja i danas naravno CASIO,edifice 123d-neon illuminator,cuka boli glava a usi otpadaju:man_in_love:,wr100m i imam ga vec cetiri godine i sluzi me ekstra,njega najradije nosim jer je savrsen za moj zglob,precnik sata sa krunicom je 38-39mm,a dobro se pokazao i u vodi:thumbsup:,svako dobro svima!Prilog 15585Prilog 15587Prilog 15588Prilog 15586
Samo danas i samo za Vas odlucio sam da izvedem malu "gimnastiku", danas nosim dva sata.
U isto vreme, resavam i gmt zavrzlamu, ako nemate sat sa gmt komplikacijom, eto resenja ;)
A sve ovo povodom jubilarnog, prvog cetvorocifrenog posta :D
http://i39.tinypic.com/2s1ol52.jpg
hehe, srecan ti bio jubilarni post, pa jos toliko puta toliko da nam pises... :)
nego, odlicna ti ova seiko gmt komplikacija sa 10 kazaljki! :laugh:
d1d
Toliko ti lepo stoji da predlažem da ih zavariš jedan za drugi i metneš široki kožni kaiš(sa nitnama) :thumbup:
Cestitam na ovim SEIKO blizancima:congrats:,mnogo su lepi,nek su zivi i zdravi jos 100 :laugh:godina!
Hvala, hvala, niste morali, divni ste............:wub:
Nikako da nalovim kuma da mi slika sat,a ja već nisam mogao da izdržim tako da se izvinjavam na lošem kvalitetu slike,nadam se da će to kvalitet sata nadomestiti......:)
Prilog 15589
Aiiiiii............ al' je mutna :blink: jel to Omega? ;)
Larosa, "ronjalica" je jako dobra. Ispisali su mu cifer, citav pasus podataka :)
edit: i nemoj da lovis kuma, za to moze krivicno da se odgovara. Kazi mu da idete u lov na zeke..... :thumbup:
Danas (i verovatno dosta dugo, bez nepotrebnih rotacija ;)):
Prilog 15590
P.S. Moram da zahvalim Milanu Zmaju, posto sam bio vrlo skeptican u startu a ispalo je da sam se zaljubio u sat :man_in_love:
Odlicna omega prelepa je.mnogo mi se svidja.jel to 42 mm?
Ah Larosa pa izdao si sam sebe:):):) Pravi vodomer za tvoju ruku....Otkud da si prelomio? Inace lep sat samo dosta velik za tvoju ruku :(
Da t.j. 41.5mm ali da ne teramo mak na konac ;).
Oznaka modela je 2225.80
Bas je dobar. I meni bi lego.
Vladas ne znam da li uopste mozes da imas neku nedoumicu kad ti nesto predlozim...
Sramota... Prelep satic samo da smrsas i mozes da zamenis Daniela Craiga u James Bondu!!!
Ma nema sanse da Vladas bude Craig :no:
Craig nije nosio chrono verziju?! Ustvari, nosio je planet ocean.
Vladas mozes da budes Pierce u chrono varijanti :P
Pa dobro dacu mu ja moj Planet Ocean a ja cu da uzmem njegov, pa da ne unosimo zbrku... Vazno je da je on James u svakom slucaju!!! Ma da sam ja mislio na njegovu gradju koja vise vuce Danielu nego Piersu.
Ne znam kako mi je to promaklo !!! To mi se inace ne desava!