15-ca i 17-ca su po meni za starije ljude,sto nikako ne znaci da pokusavam da osporim bilo sta kod njih,ali su mi 047 i 059 bombe... Jedan od najpozeljnijih satova meni... Svaka cast
Printable View
15-ca i 17-ca su po meni za starije ljude,sto nikako ne znaci da pokusavam da osporim bilo sta kod njih,ali su mi 047 i 059 bombe... Jedan od najpozeljnijih satova meni... Svaka cast
I ja sam isao slicnom logikom - SARB015 i 17 su mi nekako vise dress satovi, dok su ovi noviji vise sportski.
Svaka čast Tiho! Alpinist je zaista sjajan sat!
le le sat je bomba:congrats:
I sto lezi na ruci! Sjajno! Sve cestitke.
danas sa zadovoljstvom i sa novom narukvicom Tag Heuer Link :)
hvala g. Pugu, vrlo sam zadovoljan.
Prilog 14023Prilog 14024Prilog 14025Prilog 14026Prilog 14027Prilog 14028Prilog 14030Prilog 14029
Svaka cast, odlican je!:thumbsup:
heheheh samo me kopiras...lepe slike krane :)
Svaka čast, tebi na satu a Pugu na kaišu.
Cestitke obojici, i Pugu i tebi. Dobro je legla ova narukvica!
Hvala svima, i ja mislim da je dobro ispalo...
@Milance
slike su pravljene telefonom, digitalni aparat nemam :)
pa menre su ovde naterali da kupim...dako da otvori se crane otvori se ....
ne samo da cincaris....
kod prodaje satova pored opisa treba stavljati i i kais made in Pugo..jer to vec ima veliki znacaj ne salim se...samo cekam moj...
Pozdrav svima:D,evo mene opet,danas nosim SWATCH model ygs714g iz 2000-e godine,sat je lep i vrlo pregledan,inace hocu da kazem u vezi ovog sata da nije bio u bas dobrom stanju,ocuvan je ali imao je ogrebotina i po kucistu i malo po staklu,i ja slucajno videh i cuh za jednu pastu za poliranje(250din) Prilog 14474:adore:i resih da probam,ne budem lenj i jutros se dam na posao:dance3: i verujte da sam se bas prijatno iznenadio posle minulog rada,efekat je kao da je danas kupljen,tako ko ima slicnih problema preporucijem pastu,a satic je sada ovakavPrilog 14475Prilog 14476Prilog 14477Prilog 14478:congrats:,svako dobro svima!!!
NIck, sat ti super izgleda :congrats:
Imaš li sliku kako je izgledao ranije?
Purol pasta, njome sam, u svoje vreme polirala felene na poni biciklu :D. Nisam znala da može da se koristi i za satove. Super :thumbup:.
Pozdrav Clarissa,poz Nesa,pozz svima,na zalost nemam sliku sata ranije,ali verujte mi da je bio sa vidljivim tragovima nosenja i na kucistu,brzetli i na staklu,e sad,ja sam ga rucno polirao,prvo vatom pa onda pamucnom krpicom,juce dva puta u toku dana i stvarno je ispalo super,majke mi,moze i staklo ali samo akrilno,pretpostavljam da bi neki majstor jos bolje ispolirao ali i ovako je lepo ispalo,bas se sjaji a ogrebotine su ublazene i skoro sasvim neprimetne posle mog rucnog poliranja,eto,:thumbsup:svako dobro svima!
Danas,nista novo...seiko. Ali novi je ambient,bar :D
http://i1198.photobucket.com/albums/...s/P1030945.jpg
a,evo i sat
http://i1198.photobucket.com/albums/...3jewels/45.jpg
Pozz:) evo jos malo slika mog swiss made HELVECO sata, svako dobro svima!:laugh:
Prilog 14573Prilog 14574Prilog 14575Prilog 14576Prilog 14577
Dobro jutro,nekad kad sam sav nikakav ovo i dodje da se opustim sa mojim forumasima a i da podelim nesto s njim i to ostane upamceno...
I ovde se zahvaljujem svim dobrim ljudima koje nemaju zle misli....(ne znam sta mi bi da napisem ovo valjda psihicko stanje moje)
evo ga ovaj mali dok je veliki na poliranju...James Bond
Prilog 14578
Opet sam se malo igrao.
Kućište od čelika, ne baš očuvano... plus džepni sat sa lepom Unitas mašinom i dobiješ frtalj kile sata. Može da se nosi dva, tri sata dnevno. Posle toga si umoran.
Prilog 14644 Prilog 14645 Prilog 14646
Ma,bravo majstoru !
Ajd da dopunim predhodni post, kad već nailazi na odobravanje. Već neko vreme pa i danas, nosim ovu rusku mutaciju, takođe handmade. Trebalo bi da prestanem da se igram, to uđe u krv i stvara zavisnost. Ovaj mi je simpatičan, ima neki IWC look, kao "militarac". A i Pugov kaiš koji sam oteo Zmaju (sve sa Seikom) mu baš čuči.
Prilog 14647
danas nosim moj veliki seikoPrilog 14648
Za post No.300:
Prilog 14738
Postovani G-dine Vukase moracete da castite za 300-ti post,nema izgovora... :))))
a kad je tesko tu je Prilog 14740
a nesto sam razmisljao :) da uzmem sve satove da se skinem u kratke rukave da islikam sve satove koje imam,sacuvam,promenim lokacije slikanja i samo da postavljam...pocelo da mi dosadjuje ovo slikam postavim...ovako bez slikanja..nadjem file i metnem :))))))
sta danas nosim :)))
samo kad cu da docekam onog avatara da stavim na ruku...ne smem da zovem Majstora ni Bojovica a ni Majstora Puga za kais svi beze kad vide moj broj :)))
post N.Lo 2600...Hadzi bi imao sta da kaze :)
Važi, častim prvom prilikom.
Samo da ne prođem ko oni Spartanci.
Lako je vama iz teorije velikih brojeva, imate vojsku postova.
:thumbup:
PS Mala provokacija: Omege su dosadne, kaže Jeremy Charles Robert Clarkson.
Da je Ron Jeremy rekao pa da se slozim s tim hahahahaima nesto sto je i on pametno izjavio ali gde da postovim ovde :) uvredice se osetljivi
Prilog 14781Prilog 14782Prilog 14783
Festina 16493-a! Evo ih slike što sam obećao! (:
^ Da ne idemo u off, cini mi se da je Vukas prevideo ostatak intervjua. Naime Jeremy Clarkson je veliki obozavalac Omege (a usput i Alfe ;)). Konkretan komentar za Omege se odnosio na "dosadan" dizajn Omega u periodu pre recimo 6+ godina. Nemojmo siriti pricu i o komentarima o drugim satovima. Imamo zasebnu temu o njegovim stavovima.
hehehehehe
Zmaje, nije lepo smejati se tuđoj ... ;)
James i Zmaj nocas nosili po Crnoj Gori u brzim vozovima i skupim kolima Omegu not a Rolex
Prilog 14814
^ Zmaju 007, fali ti samo jedan detalj
http://i1198.photobucket.com/albums/...ewels/olga.jpg
:lol:
cuj pa s njom sam bio dok se onaj kartao ali sa je posleeee provalio da radi za onog sto mu curi iz oka pa sam je izbo :) ali ne zaostajemo...
elem kao sto rece Ron uh Jeremy.............
Zmaju kako te nije samo mrzelo!? :lol:
@Sky, meni od boljih fotki Monstera sto sam video, svaka cast!:thumbsup:
za malo sale nikad me ne mrzi...
mislim tamo je ozbiljno bilo,a za Seiko sto ga vise gledam razmisljam se sta li bi s njim...svidja mi se ali greota bre da stoje.
Prelep je Seiko