Auuu što je lep VOSTOK:thumbsup:majke mi,baš lep,ma Rus bre kad ga zdela to je VR!
Printable View
Auuu što je lep VOSTOK:thumbsup:majke mi,baš lep,ma Rus bre kad ga zdela to je VR!
Sky, jako lepa Amfibia :congrats: narukvica mi deluje punije i kvalitetnije nego što sam navikao kod ovih satova. :thumbup:
Danas gradjanin
Prilog 38447
Hvala. Narukvica nije Vostok-ova. Inače je pun čelik,lagana, sasvim solidna.
Ovaj sat koji ću vam pokazati ne mogu da nosim jer ga nosi zid moga hodnika evo već 10 godina:)inače je sat moje bake i dugo nije radio i bio je zapušten do pre kao što rekoh 10god.kada ga je sajdžija popravio a ja ga malo upristojio i evo ga radi i zvoni na svaki sat i na pola sata,inače je sat proizveden 1937 god u tadašnjoj Čehoslovačkoj,tako mi je rekao sajdžija,inače posle smrti moje bake za uspomenu moj brat i ja smo se dogovorili da on uzme stari gramofon sa onom trubom i on isto toliko dugo krasi njegov dom a ja pošto volim satove uzmem ovo,pozz!
Prilog 38448
Prilog 38454Prilog 38455Prilog 38456Prilog 38457Prilog 38459
Danas za ljubitelje ProTrek familije i mog grada :)
Jaooo Jovane dje me nadje:thumbup:CASIO moj omiljeni brend i HERCEG NOVI moj omiljeni grad,znači EKSTRA VR spoj!!!pozz!:congrats:
Super sat i super grad, Jovane! :thumbsup:
Stigao je:D Mogu da kazem da je sat vrhunski, obrada ne moze biti bolja, kozni kais odlican... Detaljniji opis ocekujte uskoro, kada mi se sloze utisci:) Zao mi je sto nije bar 2 mm veci, onda bi bio savrsen, ali verujem da cu se privici. Stigao mi je bez kutije nazalost, ali i ona stize u sledecoj turi:lol:
Prilog 38532Prilog 38531
Danas vintage Casio TS-1200 Thermometer :)
Takodje vintage casio
Prilog 38538
What a hell.....?!?!?!? :D
@krstin - Svaka cast Steinhartu - i na prelepom modelu i fenomenalnom gestu! :congrats:
I da - dodaj mornara u potpis ;)
Krstin, ja sam tek sad video stainharta, cestitam:congrats:
Odlican sat
danas doxa zlatna iz 1981.
Prilog 38620
Krstin svaka cast na satu,jednostavan i PRELEP!!!:congrats:
postovanje! danas jedan slican kao gore pokazani :)...i do kraja nedelje sigurno..
Prilog 38624
Stigao mi je malopre G-Shock i odusevio me.
Evo jedne slike na brzaka, a kasnije cu postaviti bolje slike u mom topicu.
G-Shock GA110-1B
Danas "buldozer".:D
U tebra Vlado035 kakav G,e VR!I mene je odusevio:thumbup:
Hamilton Jazzmaster!Prilog 38627
Prilog 38630Pozz!Za neki dan ce mi stici CASIO MTP-1266D doduse polovan i za male pare ali ja cu ga dovesti u red,ima da ga ispoliram,stavim novo staklo i da ako mogu naci stavim nato kais ili nesto slicno da bude u militari fazonu jer mislim da ce to odgovarati ovom modelu a za njega sam se odlucio jer nisam naisao da ga ima na nasem trzistu,evo slike modela a kada ga sredim za neki dan cu postaviti prave slike,vel pozz svima:)
Danas Nav-B
Prilog 38650
Danas Kralj bivsih YU prostora, sa novim kaisem !
http://i407.photobucket.com/albums/p...SAM_9187-1.jpg
danas malo bacanje sestrica i rolexa :)
ooo zmaje uzivas. kako je na zlatiboru
Danas opet Casio ... :D
http://www.svetsatova.com/forum/memb...io-ts-1200.jpg
Danas Glashütte
Prilog 38811
Danas ceo dan putovanje, sastanci, odelo, Tissot:
Prilog 38889
@nickname - bas je lep taj Tissot! Ne secam se da si ga predstavio?
zenith autosport Prilog 38890
Rolex,
a ovo sto je prikazano u drugoj ruci moje devojke su htele da ovekovece moj pocetak pusenja :)
http://i1097.photobucket.com/albums/...g?t=1349939378