Nisam,nije ga bilo u mid size varijanti....
No,po meni nije sat vodomer ako je ispod 42....:nono:
Btw,da li si ti ili Vas dvoje,pardon dve, predstavile svoje satove ili mi je to promaklo :confused: ????
Printable View
Seiko
Prilog 15648
Prilog 15751Prilog 15752
za mog druga...beskrajno dobrog. Voleo bi ga videti i kad se naljuti kakav je....ali za to moramo da angazujemo ekipu national geographic
harmonikaski....
Prilog 16523
Vintage dan :)
http://img841.imageshack.us/img841/3585/img8458g.jpg
Pozz svima!:DEvo da vam se javim i pohvalim jer se juce ja malo prenovih,:congrats:posle duzeg vremena i razmisljanja da li da ga kupim ili ne,konacno je tu,na mojoj ruci...jedini,neponovljivi,legendarniiiiiii.....CA SIOOOOOO....Giiiiiiiiiiii.... SHOCK!!!DW-5600E:adore:Verujte mi da sam odusevljen i ne kajem se sto sam ga kupio,znaci cuka je vrh-vrhova brate!:thumbup:Svako dobro svima!Prilog 16822Prilog 16823Prilog 16824Prilog 16825Prilog 16826Prilog 16827
Evo danas uz Dzemperko....lepi mali...stariji otisao u bolnicu :)
Prilog 16964Prilog 16965
A danas, trenerka stil...:)
Prilog 16980
Prilog 16981
^
Secate se mog skx-a, skx021j?
I meni je ostalo samo da ga se secam......
Jer ga ONA nosi i to na nekoj beloj croco kozi, kakvo "svetogrdje" ronilackog sata......
http://i39.tinypic.com/2n735n9.jpg
Nosi ga danas, nosila juce, prekljuce..... i nikako da ga vrati :banghead:
hahaha a mislio sam da sam jedini kad sam uzeo ovu omegu manju,zena kaze kako li bi bilo da je na metalnoj mislim da i nije mnogo velik...momentalno sam joj oteo jer mi je vec na dva nabacila beli kais ali evo ga i dalje....muzijak
Prilog 17039
Probacu da joj ga otmem.
Znam da je riskantno ali pronasao sam joj "slabu tacku", skida sat kad spava :w00t:
A danas nesto plavo, "kockasto".
http://i44.tinypic.com/nx9fmp.jpg
Izgleda da je nedelja dan za japanske satove. Ja danas nosim ovog lepotana:
Prilog 17082
Seiko LM 5606-5160
evo i ja sam u japanskom tonu....od nedelje će biti neki ruski...chronograph ton...Prilog 17086
za d1d...
seiko je brutalan.....:adore:
Lemi, citizen je strasan. Steta sto je ovaj model da tako kazem, u senci divera jedne njima konkurentske firme. Mozda da napises par reci o ovom Citizenu, i da podelis jos neku fotografiju... Imao sam prilike da ga koristim, sat je odlican...znas i sam
evo još koje fotografije i moram napisati podatak sa neta,naime neka grupa je testirala citizen promaster do koje dubine bi sat izdržao(naravno u veštačkim uslovima)...podatak me fasciniro...660 metara...kao podmornica.
Pravi ronioci hvale njegovu originalnu narukvicu koja je kažu mnogo izdržljivija od seikove,i naravno položaj krunice koja nikad nesmeta prilikom ronjenja koja daje veliki plus ovom satu...
ovih dana ću se posvetiti detaljnijem opisu sata,koji ću podeliti sa vama...Prilog 17087Prilog 17088Prilog 17089
Prilog 17152
malo se kvarcujem danas
Malo klasike za promenu....:)
vlajo - omega ti sija, odlicna fotka :drool:
---------------------------------------------------
Moj prepad na zensku xx osobu i pokusaj povratka skx-a, zavrsio se samo na tome, kao pokusaj. Spava samo na jedno oko, a drugim pazi na diver-a. Kasnije sam dobio i po nosu sto sam uopste i pokusao da joj ga uzmem! :blushing:
I zbog toga, danas moram da se tesim sa drugom "kockicom", zelenom......
http://i42.tinypic.com/fanfwi.jpg
A danas, sa ponosom...:proud:
Prilog 17197
Prilog 17198
Prilog 17199
Au d1d, ne zna se koji ti je Seiko lepsi od kog i skx-evi i ove kockice.
malo B & R 123 vintage....
Prilog 17204Prilog 17205
ja se mislim dali da ga nosim da budem iskren,tezak je mislim se da promenim kais da stavim gumeniPrilog 17208
a danas nosim seiko monakoPrilog 17209
^
Danas 13. pa jos i petak?
Lep Monaco, 'taki nemam :no:
Morao citat... ovo je lepota živa Prilog 17235
Jeste,dok se ne stavi na ruku i dok se udje malo u mrak ne vidi se bas sva lepota ali stvarno je prelep sat stvarno
cekaj sad cu night..a i koji god da postavim sat sa vise slika imam osecaj neko ne bas dobar pa iskreno ni ne znam da li vise da postavljam slike jeer cujem sve vise negativnih kometra zlonamernih....i sto bi ja pokzaivao recimo neki sat kad....
kao hvalim se satovima ili jos neke gluposti
-ti slikaj zbog nas, koji uživamo gledajući slike satova !Prilog 17242
Za ostale zlonamernike me briga ... Prilog 17243
PS. Razvodnjavam opasno temu, te izbrišite ovaj post, kad zmajković pročita...
ej znam ja to ali imam osecaj kao da sam na tapetu a sto bi to radio...sta me briga..znas imam osecaj kao da se nesto hvalim imam ovo imam ono u stvari to je moja ljubav.sad da li to neko shvata ili ne briga me samo je meni nekako....
Jedan od satova koji je ovih dana kod mene aktuelan, Seiko 7006-8110
Prilog 17244 Prilog 17245
Prekinite sa OFF-ovanjem teme!
Ovde se postavljaju fotografije satova koji se nose tog dana!
Postoje ostale teme koje su prikladene za sve vrste fotografija Vasih satova.
Ziveli!
Poslednjih dana na ruci Longines Admiral Chronograph>
tolarbo , to je onaj što ga videh live a ? Leg`o mu džemper, k`o kec na 10...