Dobar je pilot Milane, znaci uzeo si ga. A vidim sada i neke Tag-ve, pa cestitam na prinovama. @VladanP spremam se da ih sve predstavim u mojoj galeriji, ali na zalost nisu to sve moji satovi.
Printable View
Dobar je pilot Milane, znaci uzeo si ga. A vidim sada i neke Tag-ve, pa cestitam na prinovama. @VladanP spremam se da ih sve predstavim u mojoj galeriji, ali na zalost nisu to sve moji satovi.
Evo ja standardno,CASIO!!!Danas nosim ana-digi model aw-80Prilog 12822,inace imam jos i modele w-800h,ef-123dPrilog 12824 Prilog 12823inace imam i jedan swatch model sujm704,a danas mi stize jedan onako elegantan casio mtp-1183e Prilog 12826:congrats:pozz svima!!!:DPrilog 12825
Da se ulje ne skameni...moram kad malo bolje razmislim da angazujem neke mislioce da mi naprave rotirajucu kutiju za satove jer mi je svaki dan zao kad mi neki od satova stane...zato ovaj Unitas navijem ko covek cakce ko Lepa Brena i nema sekiracija...jos mi je veliko zadovoljstvo da ga navijam...
Danas Zenith opet open :)
Prilog 12827
Posle duzeg vremena, danas, i prethodnih par i narednih (vise od) par dana
Na novoj narukvici by Pugo
Prilog 12828
daj slikaj ga tamo kod nemaca da ga vidimo iz svih uglova....da vidimo i majstorvo Puga i samog sata...Znaci i mene deca danonocno cekanje...Pugo gotov si ima da blejim da ti pomazem oko ostalih :)))
Šta ste se zakačili za te pilote ko pijan za plot?
Predložiću propis na usvajanje: ko nema pilotsku dozvolu, a nosi ili poseduje nekakav Aviator, dok je ne pribavi, deponuje sat kod Gazde!
Za razliku od navedenih, danas:
Prilog 12829
lep seiko.uvek volim da vidim stari hronograf
Diskretna fotka.
Ne skidam s ruke. Skoro. Ko prati forum, znaće otkud mi.
Prilog 12927
Čika Vukase,niste valjda malom Milanu oteli sat? :crying:
Jedva utekoh. Ne pričaj okolo, molim te.
PS Dosta tog začikavanja, dovoljna mi je ova moja krštenica. ;)
al neces daleko....cekam te iza coska...nego ne znam kako da te savladam :)
:))))))))) cerka je slikala ono sto bi mogli da pogodite sta nosim:lol:Prilog 12928
Trenerka, duks i ....... Steinhart?
I ko zna koliko njih na duši.
eh bre trebao sam u temi iz kog je ovo filma....Zenith :),kaucuk moze i sportski :)))
carape su ti pocepane;)
e pa ne moze Zenith i dobre ocuvane carape...ne ide..jos i trenerka:).
Danas na ruci Seiko Scuba Divers
^
Jedan od najlepih ronilackih satova,ako ne i najlepsi...
Nije toliko ruzan ;) A ima i dobre funkcije, recimo: auto start, merenje dubine u cm, alarm, analogue depth sensor..
I danas...
Prilog 12980
Nije toliko ružan, ima dodatnu funkciju... meri vreme ;).
Gdin-e imate jedam prelepi sat ako ne i najbolji na forumu...oduzima mi dah kad ga vidim...
Hvala kolega, nego sačekaj malo...
Prilog 12981
Opet. I nije u pitanju prekomerna upotreba sile nego ih samo malo navijam. A i lepo izgleda. :)
hm treba biti originalan g dine Vukase...to je vec uradjeno ...kako bi li Walter sa svim njegovim Seiko satovam :))
Jedino da postroji onaj njegov orkestar. Svako po šes komada pa onda razgibavanje dok se ne naviju! :D
onaj plavi ko more bas bi mi legao
Prilog 13031 Naravno, Hamilton ;)
Pozz svima,jel zna neko cija je ovo marka:questionmark:Prilog 13032:banghead:
Ako se dobro sećam, mislim da je ova marka na crnoj listi
Restaurirani Seiko poluštoper serije 6139, u akciji. Satić ima 40 godina, a tako i deluje, ozbiljno.
Eh još da mi je Porche Carera 4S, pa da se kompletiram. :P
Pusti Porše, imaš Seiko, ali nokauter!
5600.Шок.Џи шок.
Prilog 13595
Za danas jedan novi kolač...
Vlajo
Ti si se to ponovio?
Kao što vidiš, nisam mogao da odolim. U pitanju je Longines conquest EFCO Eta swiss quartz. 40mm bez krunice, 100m wr, safir, u odličnom je stanju i predivno čuči na ruci.
Nisi ni trebao da odolevaš :)
Sat je fenomenalan.
:thumbup: Napiši neku reč o njemu.