Bentley Continental Flying Spur
W12
6000 ccm
560 KS
max 320 km/h
Pa da počnem od svog starog... vozio je između ostalih 2 izuzetno zanimljiva auta 80ih. Jedan je bio BMW 525 e12 iz 78. čija je slika ispod, a drugi je Renault 5 Alpine. Slike od Alpine nažalost nemam jer se dosta toga pogubilo s godinama i seljenjima.
Moj vozački staž je počeo ovom četvorkom, slika je od prošle godine iz Dalmacije gdje još vjerno služi strica po poljima.
Sljedeća je bila ova Opel Corsa
Nakon Corse je na red došao polo koji je svoj život završio puknućem zupčastog remena i havarijom motora nakon koje je prodan.
E, nakon toga je kriza debelo zagrizla Hrvatsku pa tako i mene i onda sam kupio Twingo.
Usporedno s Twingom sam imao svoju najveću ljubav Renault 4 TL iz 79. godine koja je zbog trulih pragova i svega ikad prodana. Sad tražim drugu, ali su se u Hrv cijene popele u nebo. Ako ne vjerujete, pogledajte na Njuškalu. Ovaj link je konkretno za moju cetvorku, 2013. http://www.njuskalo.hr/auti/renault-4-oglas-11040185
![]()
![]()
Trenutno, nadam se privremeno, vozim ovaj Clio. RXT oprema, dakle sve što se moglo staviti u Clio 2001. godine, zadnja serija prije redizajna. Ima klimu, sve na struju, 4 zračna jastuka, ABS, putni komp, prednju šajbu sa UV zaštitom, namještanje sjedala po visini, lumbalnu potporu sjedala, ugl sve što je danas standard, a prije 15ak god se masno plaćalo. Kupio sam ga od nekog starijeg gospodina, 1. vlasnika sa 102000 km. Napisao sam da se nadam da je privremen auto zato jer je plan u bližoj budućnosti kupiti Clio sport.
Uz ove navedene aute su se povremeno pojavile 2 četvorke (Renault, jel), jedan BMW 524 iz 1984. sa donje slike i a vrlo kratko jedan nadobudno kupljeni porsche 912 iz 1968. koji je prodan u roku 2 tjedna čovjeku kojem sam ga kupio ispred nosa jer sam jednostavno uzeo prevelik zalogaj, a ni papiri nisu bili najčišći.
![]()
Poslednja ispravka: Katramaniac (12.1.2017. u 19:27)
Imao sam BMW 525 isto godište samo tamno plave boje.
...a imao sam i Renault 4 iz poslednje serije
Teško je sada naći očuvanu''Četvorku'' za normalne pare.
Možda je greška što si svoju prodao
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi