nakon honde? ...baš ćes se razveseliti...![]()
nakon honde? ...baš ćes se razveseliti...![]()
Ne brini, izuzetno kvalitetan auto. Ako ga uzmem, znam od koga je, znam auto od prvog dana (kupljen nov kod nas) sad ima tek 60kkm. Održavan najkvalitetnije moguće, servisi i ostalo radjeni uvek pre nego sto treba. A motor je svakako u osnovi Nissanov :-)
Drugaru je to drugi auto u kući, garaža, zimi se slabo vozi. Dosta stvari na njemu aprejtovane u odnosu na stock. Ultra lake felne, H&R opruge, baš jaka oprema...
Dobro vece kolege. Vozim ovo...
Japanac.Toyota Corolla XL 1.3 benzinac. Uzivam u njemu, 140000 km presao, kupljen nov u Srbiji... kada odsvira svoje, a nadam se da nece skoro dacu ga Vitu.
Vito je naziv za otpad kod nas.
A voleo bih da vozim ovo... nista nedostizno, tako da ce biti vremena ako Bog da. Zdravlja samo.
![]()
Poslednja ispravka: RUS (14.1.2016. u 21:24)
Imao sam isti model toyote . Savrsen auto.
више од тога, најбољи јапански ауто икад направљен
89te godine se po toyotu islo u BG. bila neka akcija (i daihatsu)... 140000 km stvarno nije nista za taj auto. bez vecih zahvata, uz redovno servisiranje, pod cim podrazumijevam mijenjanje ulja, filtera i svjecica, ta bi toyota trebala prijeci 400000km. ja sam taj auto vozio od 94-99. imao je vise km, a u mom posjedu mu je crkla AC pumpa (ima duplu membranu, tako da pumpu nisam mijenjao), te plasticna (bijela) piksa na letvi volana i to je sve. ulje i filter sam mijenjao svakih 7-8000km, a i to nije nikakav trošak, jer unutra ide 3 litre 10-40. gepek od 400 litara je bio fenomenallan, a jedino nisi mogao prevest veš mašinu ili frižider...uglavnom, smijeh od auta. u pozitivnom smislu.![]()
Poslednja ispravka: jedan (15.1.2016. u 9:25)
Ta mala kilometraza je napravljena uglavnomna relaciji Novi Pazar-Turska i Grcka. Po gradu rijwtko kada i vozen. A mali servis odradim za manje od 3000 din, mali potrosac... Skoro sam mu limariju doteravao malo... u svakom slucaju prezadovoljan sam.![]()
Moj ljubimac Fiat 126p od milošte nazvan Ćetalj(neide Radosav a bez Ćetalja)
pegla je Vrh!!jel pališ na polugu preko sajle ili kišobranom?
Bookmarks sajtovi