mislim da je buba imala pre renoa sasiju i karoseriju inace 4 vrh niz brestovicko brdo sam punio punu skalu(beogradjani znaju gde je) mana jesu bile kocnice pogotovu rucna jer je isla na prednje tockove i sipka rucice menjaca koja je lako pucala.peglu nisam imao ne znam kakva je ali sto se tice tog vremena i klase svi je hvale ,ali sam imao ficu koji je bio spusten na 13 zavarene prirubnice motor od yuga 45 polu rollbar i lagano isao 160 sa njim a lada special ili ti vaz 2103 je isto mnogo mnogo dobr 1500 i 1600 sa nekih koliko se secam 75-80 ks lepo isle nema sta dok je lada satandarad ili ti vaz 2101 ili ti u narodu poznata kao kopejka za klasu niza imala 1200 i 1300 motore
Registracija
Help

2605Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Komšo je inače bio doktor nauka na Institutu za voćarstvo. Mislim da se o 4ki pričalo i u emisijama o kolima tipa Top gear i slične, auto je bio prvi hečbek ili ti hot heč, prvi sa prednjom vučom, ponašao se kao kros over auto, ljudi kažu da je prolazio kroz njivu....Ne bih se baš složio da je inženjerska katastrofa, pre bi bio pomak i revolucija.

Bookmarks sajtovi