Po ledu ESP samo smeta.
Po utabanom snegu i mokrom kolovozu je vrlo koristan.
Po ledu ESP samo smeta.
Po utabanom snegu i mokrom kolovozu je vrlo koristan.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Što smeta? Previše često se aktivira?
Kod mene je ok ,tj mislim da sam 2 il 3x primijetio blic lampice esp-a, a u Doboju je sada bilo leda za izvoz(ništa posipano nije).
E sad, kod mene su skoro pa nove gume,a i kažu da je na ceedu esp namješten da se kasnije aktivira(ovo mi je prvo vozilo sa ovoliko elektronike).
Pri polasku sa zaleđene podloge često je neophodno da točak proklizava, kopa i tako se ''probije'' do čvrstog tla.ESP to nedozvoljava.
Zato i postoji dugme za njegovo isključenje.
Pri vožnji po ledu ESP nema neku svrhu jer on ''kontrira'' zanošenju blokiranjem nekog točka što u ovom slučaju ne znači ništa jer taj točak jednostavno proklizava.
Ukoliko nema dovoljno trenja između podloge i pneumatika, ESP će bezuspešno pokušavati da odradi posao.
Ako dozvolite savet- Uvek vozite kao da nemate ESP i ABS i sve će biti ok.
PS-Poslednje dve rečenice su slučajno boldovane (ne znam zašto)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Nego, mene zanima kakve veze ima turbo kompresor (ili turbo punjac, kako ga neki ovdje zovu) sa povecanjem okretnog momenta?
![]()
On ubacuje dodatni vazduh u motor, pod pritiskom iznad atmosferskog. Ako u komore za sagorevanje ubaciš više vazduha nego inače, bićeš u mogućnosti da u jednom radnom ciklusu sagoris više goriva nego sa manjom količinom vazduha, što znači da ćeš ostvariti veći rad, dakle imaćeš i više snage i obrtnog momenta i to na nižim obrtajima nego kod atmo motora. E sad sudeći po tvom pitanju, vrlo dobro razumeš o čemu se radi, ali ja ti ipak ovako laički objasnih. :-)
Potpis na Vladanovo boldovano.
Ma razumijem.I zato mi je jako smjesno kad se ljudi razbacuju okretnim momentima motora.
Nije strašno kad se razbacuju okretnim momentima,nego kad počnu svoje komplekse i frustracije liječiti na automobilu.To je čest slučaj i sa djecom.U Sarajevu je 1984 bila olimpijada,gro skorojevića ja nabavio djeci klizaljke,skije pa čak i bobove.Rezultate vidimo.
Budala nikad neće faliti.
Juče čitam na drugom forumu paćenike za uglancanim autom. Te gline,te voskove,pa ovako poliranje,pa onako,pa nekih milion slojeva svega i svačega,pa proces traje par dana....a u pitanju ganc nova Mazda 3! Kad sve to završe,fino odu na parking i neko im ispara autić. Sva ,nepotrebna, muka uzalud.
Bookmarks sajtovi