Vozim Toyota RAV4 II 2005.
Nisam razmišljao o nekom drugom autu. Možda najnoviji RAV4 hibrid.
Vozim Toyota RAV4 II 2005.
Nisam razmišljao o nekom drugom autu. Možda najnoviji RAV4 hibrid.
Poslednja ispravka: Templar (12.2.2011. u 16:11) Razlog: Na pogresnu temu postaljen odgovor :(
Bmw 3 1998,vw passat 2008.Bmw me je sluzio odlicno zadnjih 5 god,koliko ga imam, sada je poceo da me zeza,inace odlican auto.Passat je relativno nov i nemam zamerki,potrosnja je smesna.Jednog dana cu uzeti bmw z4,a ako nekada budem imao bas mnogo para PAGANI ZONDU bez razmisljanja
Poslednja ispravka: vladas (12.2.2011. u 17:22) Razlog: Prepravka naslova
Ja sam ljubitelj mazdi,trenutno Mazda 3 ,doduse imao jos par drugih brendova ali sa ovom sa se zadrzao duze vreme...jos Marko 5 mi se smiluje....da dobijem i black watch![]()
Poslednja ispravka: vladas (12.2.2011. u 17:22) Razlog: Prepravljen naslov
next year at this time I'll be a millionaire
Sada Golf IV karavan, ozenio se...a pre njega Stilo 1.8 16v troje vrataa pre njega Alfa 146 1.4 twin spark. A sta bi voleo..bolje da ne znate, svasta
@milospinkfloyd
350 KS, 520 Nm
Nisam mogao da odolim ovakvoj temi. Veliki sam zaljubljenik u automobile koje prave zabari, svaka im cast. Vintage ili ti oldtimeri na prvom mestu, vecchio tempo za sva vremena! Idemo redom:
Dva Fiata, ovaj veci, porodicni, vozim svaki dan. Dobro se drzi. Onaj manji iza ceka na jos neke dorade, pa ga registrujem, pa onda... Inace kod nas je redak ko posten covek, zove se 124cc iz 73, ima 115 ks, zadnju vucu, i ide ko nevreme!
Cuore sportivo, neprevazidjen u toj klasi. Morao sam da ga prodam... ali jednog dana opet, nadam se.
Inace, auto snova: Fiat 8V Zagato, oldtimer, naravno.
Ja sam Citroendjija imao sam sakso pa xsara momentalno imam c4 sportska verzija, i jednog oldtimera vojnu kampanjolu iz 63 godine sutra cu postaviti slike inace sam veliki zaljubljenik u oldtajmere posebno kabriolet verzije
Trenutno vozim BMW E46 320d ,a voleo bih BMW E90 M3
Bookmarks sajtovi