I ti janpi ? Kul....
Ne znam kakav si ti to rolex izgubio u toaletu, nemam pojma o cemu pricas, tamo sigurno nije...
Sad cu da dodjem, moram do toaleta...
Ubi ova vrucina, nema nista od hrkanja![]()
I ti janpi ? Kul....
Ne znam kakav si ti to rolex izgubio u toaletu, nemam pojma o cemu pricas, tamo sigurno nije...
Sad cu da dodjem, moram do toaleta...
Ubi ova vrucina, nema nista od hrkanja![]()
nije ovo čat pa da poruke nestanu do jutra pa da ne budeš u toku... džabe plašiš raju
Možda i produžim radno vreme, šta da ti kažem osim, profit je profit...Veliko hvala, što ova kafanica postoji i što je jako dobro "držiš" u trećoj smeni.
Da organizujemo i pevaljku, vidim da su pozetioci zainteresovani, samo da se dogovorimo za muzički žanr.
Pevaljka može, samo ako nije u pitanju Vendi... jel je slušao neko uživo ?
Ne vidim kakvih problema mož biti, svi gosti kafane su normalni ljudi... misim ako ti/vam se ne sviđa kafanica, mogu je zatvorim i da se prebacim na prodaju semenki, kokica i tako to, nešto moram raditNisam zahtevna, nadam se da neće biti problema...
Sta sam nocas propustio - YouTube
... i ko je sad dezuran od admina, aj´ da vas vidim ?
![]()
postovana smizlo, da li bih umesto rose vasem cenjenom administratorstvu
mogao da preporucim old school soda vodu ?
... ipak organizovano radimo da nam forumska kafana zazivi, pa zbog toga.
![]()
Nasmejao si me ovim videom.![]()
A pogledaj samo vreme posta!Da li si ti nekada čuo za Beauty sleep!
Što se tiče Rose. Ne šalim se. Kisela voda ima previše suvog ostatka što nije dobro za bubrege, a pomenuta negazirana mineralna voda je sa najmanjim sadržajem soli koja tako ne opterećuje previše. Zdravlje na prvom mestu!
![]()
Kum je hidrogeolog, pa su na Rudarskom fakultetu ispitivali razne vode dostupne u prodaji u Srbiji. Rosa je bila najgora od svih. Mogu da se raspitam za detalje ako nekog interesuje.
Može. Verujem da bi taj podatak svima bio od koristi.![]()
da,da,da...
beauty sleep. to jo ono kada, za vreme dok sleep sanjas satove.
... ili vec ko sta voli.
po pitanju voda: za organizam je najbolje da se vode menjaju, a ne da se vezuje
za samo jednog od proizvodjaca. sto se samih karakteristika vode tice, koliko se secam,
a secam se, jedina koja se malo vise izdvaja po satavu je ˝karadjordje˝, ostale sve lice,
vise ili manje.
u svoje licno ime, posto sam prihvatio neverovatnu cinjenicu da od necega jednog dana
i ja moram da umrem, primenjujem na sebi sve postulate normalnog zivota u srbiji, kao
sto su : rostilj, pecenje, nestasluci ispod saca, stari homljski sir, uzicki kajmak, pa pretop
(moca), gibe i proje da ne pominjem, i razne vrste domacih lepinja, ustipaka, przenica,
i sve to razbijam neumerenom kolicinom nikotina i umerenom kolicinom alkohola, itd.
mozda nije zdravo, ali je mnogo dobro. nisam siguran da ce poslednje reci da mi budu
˝zivela srbija˝, a plasim se da ne budu ˝samo jos jedno parce prsutice, molim˝.
ukratko, vase postovano administratorstvo, srbija je isuvice ukusna da bi se propustila.
p.s.
sarma do tokija !
au bre, ni betmen da svrati u kafance nocas, c,c,c...
beauty sleep ne vazi za muskarce.
Bookmarks sajtovi