Da...ne moze da se nadje sat koji kosta oko 200 a da nije Seiko.
Da...ne moze da se nadje sat koji kosta oko 200 a da nije Seiko.
next year at this time I'll be a millionaire
Fakat da su pare problem i tu se ništa ne može. Do 300€ japanci su jedino što valja. Uleti tu poneki swiss ali, ili je ženski model ili vojni(npr Hamilton).
Preko 300€ je već druga priča.
Sense je imao Certina DS Podium Big Size hrono za odličnu cijenu- Japanci tu nisu imali šta tražiti.
U stvari, Japanci nemaju uopšte mehanizam koji je konkurencija Eta Normflatline i Flatline hronografima,a vala ni Rondi 50x0!
Kupac sa npr 700- 1000€ ima veliki izbor,bilo da su auto ili kvarc. Tu je gomila švice i švabije,a Certina nudi i 2 modela COSC kvarc. Japanci tu trenutno imaju jakog igrača u Citizen Signature kolekciji,a Seiko JDM modele Tune,pa i Šogun(mašala cijena zbog titanijuma). Casio ima gomilu modela sa cijenom preko 1000€ ali po meni mehanizam ne zaslužuje tu cijenu. Orient Star su dobri satovi ali je konkurencija bolja.
Kako god okrenemo,pare se pitaju!
Ja bih volio imati Braju Colt 44 kvarc prije nego GS kvarc,tj volio bih imati obadva ali nema se ni za jedan!
Seiko ce nam svima glave doci
Bdw narucih sad stargatea, drzite mi palceceve za carinu
Dalibore koliko je bio taj sat u senseu bese oko 50h?
Bas pre nekoliko dana na ebay.CH vidim tog bibg size onaj najlepsi model sa umetnutim crnim alkama u narukvici...bio oko 380e super ponuda, ja imam nekoga tamo ali nisam imao pare za njega.
Poslednja ispravka: RUS (28.10.2013. u 17:41)
Bezbi,
Certina je bila oko 450€.
Ja nisam imao prilike da vidim taj admiral ali sam imao jedno vreme slican takav Longines, ne znam koji je model bio imao je isto cini mi se cal6492. Prodao sam ga jel nije bio u perfektnom stanju i jos uvek gledam po oglasima da li ce iskociti neki takav u mint stanju. Sat je bio toliko dobro uradjen imao je tako dobre detalje, kuciste, markere na ciferima i kazaljke da ja jos uvek nisa video sat sa lepsim detaljima. A na ruci mi je lezao kao ni jedan drugi, po ceo dan sam gledao u njega i okretao ruku.
Poslednja ispravka: bezbi (29.10.2013. u 8:01)
Bezbi nisam te bas razumeo koji longines si imao.niko nije rekao da je longines los sat vec da je hc lošiji sat od breitlinga.poredimo nove satove.za novi admiral sam rekao da je šaren a ne da je los.da li si ti imao novi admiral i koliko je bio star kad nije bio u dobrom stanju.da li si ga udario ispustio sta je bio problem.mozda me nisi razumeo longines je izuzetna firma ugledna kvalitetna pruža dosta za uloženi novac ali jednostavno mislim da imaju par nepotrebnih izleta za firmu takvog renomea.
Jeste,a znas i sam da sam navijao da ga uzmes..
Prokletinja Rus ima dva tri sata koje bi rade imao a da nisu toliko skupi a opet.....Mozda jednog dana
next year at this time I'll be a millionaire
Stari sam imao. Ali sam zaboravio i koji je model bio davno bilo. Razumeo sam te odlicno i slazem se sa tobom, napisao si gore da je stari admiral bio odlican i ja sam to potvrdio. Braja je kvalitet ali nije za svakoga, izgleda drugacije od ostalih satova i ne moze se svakom svideti, pa ni meni.
Ma naravno ukusi su različiti
Bookmarks sajtovi