Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 19
Like Tree67Likes

tema: Vostok Amfibija 001 for MMario

Hybrid View

Član Avatar korisnika BANDIDO
    Član od
    9.1.2014.
    Lajkovi
    2563
    Reputacioni uticaj
    13

Određen forumom Re: Vostok Amfibija 001 for MMario

MMario ljepše od sata mi je takva divna saradnja kolega sa portala.Zbog toga smo vjerujem mnogi ovdje čestitke obadvojici.Da ne bude nešto nejasno sat je super.Družite se i pozz
    VLADAN P, taunus and MMario like this.

Moderator Avatar korisnika VLADAN P
    Član od
    18.10.2010.
    Lajkovi
    18041
    Reputacioni uticaj
    283

Mario
    MMario likes this.
    ZAJEDNO SMO SKUPA!

Stariji član Avatar korisnika veberz
    Član od
    5.10.2013.
    Lajkovi
    2564
    Reputacioni uticaj
    109

Hvala kolega MMario na predstavljanju tog lepog sata, hvala ti što mi sa tim u neku ruku dižeš rejting
    Sat je zaista vrlo lepo ispao, manje je to moja zasluga, a više je do predivnog brojčanika i kazaljki koje su se savršeno uklopile. Imao sam doduše problema da osmislim kompoziciju koja će tu kombinaciju dostojno uokviriti, problem je bio i pronaći umetak bezela te nijanse zelene, problem je bio i nabaviti takav mesh. Na kraju se na sreću sve to savršeno zaokružilo.
    E sad, dve cake. Prvo, kolega MMario me zahebo (misli on) proglasivši (na svoju ruku) to za model LE 001/001 for MMario. Time on sugeriše da ne pokušavam napraviti dvojnika njegovog sata, jer će biti ... ne znam šta.
    Druga caka me daleko više tangira. U međuvremenu (malo kasno) sam se setio kako bih modovao sat sa sličnom ali crnom izvedbom brojčanika u kombinaciji sa hromiranim kazaljkama. To je brojčanik tipa 620. Pratim već neko vreme oglase i sve se nadam, problem je što su ta dva modela proizvedena u manjoj količini, barem se meni tako čini. Tako da, ako neko zna da se prodaje takav sat, molim neka mi javi.

Stariji član Avatar korisnika KureNS
    Član od
    16.11.2013.
    Lajkovi
    3960
    Reputacioni uticaj
    41

veberz slika bi dobro došla, nemamo svi u glavi viziju kako izgleda brojčanik za amfibiju tip 620...
    VLADAN P likes this.

Član od
    5.10.2013.
    Lajkovi
    2564
    Reputacioni uticaj
    109

Naravno Kure, u pravu si.

Kliknite za sliku za veću verziju

Ime:	Vostok Amfibia xxx620.jpg
Viđeno:	416
Veličina:	32,9 KB
ID:	118775

Istaknuti član Avatar korisnika MMario
    Član od
    19.3.2014.
    Lajkovi
    30886
    Reputacioni uticaj
    335

Citat veberz kaže: Pregled poruke
    Hvala kolega MMario na predstavljanju tog lepog sata, hvala ti što mi sa tim u neku ruku dižeš rejting
    Sat je zaista vrlo lepo ispao, manje je to moja zasluga, a više je do predivnog brojčanika i kazaljki koje su se savršeno uklopile. Imao sam doduše problema da osmislim kompoziciju koja će tu kombinaciju dostojno uokviriti, problem je bio i pronaći umetak bezela te nijanse zelene, problem je bio i nabaviti takav mesh. Na kraju se na sreću sve to savršeno zaokružilo.
    E sad, dve cake. Prvo, kolega MMario me zahebo (misli on) proglasivši (na svoju ruku) to za model LE 001/001 for MMario. Time on sugeriše da ne pokušavam napraviti dvojnika njegovog sata, jer će biti ... ne znam šta.
    Druga caka me daleko više tangira. U međuvremenu (malo kasno) sam se setio kako bih modovao sat sa sličnom ali crnom izvedbom brojčanika u kombinaciji sa hromiranim kazaljkama. To je brojčanik tipa 620. Pratim već neko vreme oglase i sve se nadam, problem je što su ta dva modela proizvedena u manjoj količini, barem se meni tako čini. Tako da, ako neko zna da se prodaje takav sat, molim neka mi javi.

Evo sta ti je nas covek.....nikada ne gubi nadu, i bezuspesno ce pokusavati iznova i iznova
    Zagor likes this.
    ....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....

Član od
    5.10.2013.
    Lajkovi
    2564
    Reputacioni uticaj
    109

Citat MMario kaže: Pregled poruke
    Evo sta ti je nas covek.....nikada ne gubi nadu, i bezuspesno ce pokusavati iznova i iznova
    U pravu si druže. Takvi smo ti "mi". Šampionski trpimo i uvek se nadamo boljem (Kako je? ... Ma dobro je. Samo da ne bude gore. - to mi je ostalo urezano iz neke moje prošlosti). To je zapravo jedna dobra osobina. Imamo međutim i jednu jako lošu. Skloni smo da situaciju smatramo statičnom kada smo na vrhu. Koliko puta smo se tako izhebali?
    vladas, nele, Zagor and 1 others like this.

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •