Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 19
Like Tree67Likes

tema: Vostok Amfibija 001 for MMario

Hybrid View

Istaknuti član Avatar korisnika MMario
    Član od
    19.3.2014.
    Lajkovi
    30886
    Reputacioni uticaj
    335

Određen forumom Re: Vostok Amfibija 001 for MMario

Citat veberz kaže: Pregled poruke
    Hvala kolega MMario na predstavljanju tog lepog sata, hvala ti što mi sa tim u neku ruku dižeš rejting
    Sat je zaista vrlo lepo ispao, manje je to moja zasluga, a više je do predivnog brojčanika i kazaljki koje su se savršeno uklopile. Imao sam doduše problema da osmislim kompoziciju koja će tu kombinaciju dostojno uokviriti, problem je bio i pronaći umetak bezela te nijanse zelene, problem je bio i nabaviti takav mesh. Na kraju se na sreću sve to savršeno zaokružilo.
    E sad, dve cake. Prvo, kolega MMario me zahebo (misli on) proglasivši (na svoju ruku) to za model LE 001/001 for MMario. Time on sugeriše da ne pokušavam napraviti dvojnika njegovog sata, jer će biti ... ne znam šta.
    Druga caka me daleko više tangira. U međuvremenu (malo kasno) sam se setio kako bih modovao sat sa sličnom ali crnom izvedbom brojčanika u kombinaciji sa hromiranim kazaljkama. To je brojčanik tipa 620. Pratim već neko vreme oglase i sve se nadam, problem je što su ta dva modela proizvedena u manjoj količini, barem se meni tako čini. Tako da, ako neko zna da se prodaje takav sat, molim neka mi javi.

Evo sta ti je nas covek.....nikada ne gubi nadu, i bezuspesno ce pokusavati iznova i iznova
    Zagor likes this.
    ....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....

Stariji član Avatar korisnika veberz
    Član od
    5.10.2013.
    Lajkovi
    2564
    Reputacioni uticaj
    109

Određen forumom Re: Vostok Amfibija 001 for MMario

Citat MMario kaže: Pregled poruke
    Evo sta ti je nas covek.....nikada ne gubi nadu, i bezuspesno ce pokusavati iznova i iznova
    U pravu si druže. Takvi smo ti "mi". Šampionski trpimo i uvek se nadamo boljem (Kako je? ... Ma dobro je. Samo da ne bude gore. - to mi je ostalo urezano iz neke moje prošlosti). To je zapravo jedna dobra osobina. Imamo međutim i jednu jako lošu. Skloni smo da situaciju smatramo statičnom kada smo na vrhu. Koliko puta smo se tako izhebali?
    vladas, nele, Zagor and 1 others like this.

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •