Simo,majstoru!!!
Simo,majstoru!!!
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Sta reci osim...![]()
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
hvala, drustvo, drago mi je ako vam se svidja tekstic!![]()
jole777 kaže:
Leeeeepoooo Simo
Eeee.... Simo, Simo
Sve je super ali mi nije jasno zasto koristis deminutiv ^![]()
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Simo sat je prelep...Hvala na odličnom tekstu i fotkama... Svaka čast...
![]()
Simo svaka čast! Odličan sat, a i opisi su ti sve bolji i informativniji!
Samo tako nastavi...![]()
Napiši mudru izreku i tvoje ime će večno živeti!!!
Pick my left pocket of its silver dime, but spare the right - it holds my golden time!
*Oliver Wendell Holmes*
Ovo je jedan od najboljih i najinteresantnijih tekstova koji sam procitao ovde a, i sire, slobodno mogu to da kazem. I uveo bih ga u skolsku literaturu kao obavezno stivo. Simo ulepsao si ovo moje mamurno jutro, ogromno hvala za to!!!!
Bane tebi hvala sto si podigao temu, i kad smo vec kod toga mogli bi moderatori da naprave neku "lepljivu" temu gde ce se naci linkovi ka ovakvim tekstovima mozemo i da ih ocenjujemo (glasamo za onaj koji nam se najvise svidja) i time nagradimo ovakve stvari, ono nicim drugim nego respektom kakav zasluzuje njihov tvorac.
Pozdrav i jos jednom svaka cast Simo majstore. Odlicno ali stvarno...
drustvo, hvala svima! drago mi je ako vam se svideo tekst.
@bane - ako si u bg ili okolini, probaj kod Kostica (Zeleni venac) ili Bojovica (City pasaz), a ns i okolina - Simovic. bilo bi steta da ne sredis taj satic!
jole777 kaže:
Pridružujem se čestitkama Simo, kako za tekst, tako i za sat, a koliko je ovaj sat tražen i danas govore cene na tržištu koje napolju dostižu i tri zelembaća!
Bookmarks sajtovi