Pridružujem se čestitkama Simo, kako za tekst, tako i za sat, a koliko je ovaj sat tražen i danas govore cene na tržištu koje napolju dostižu i tri zelembaća!
I tekst(ic) i slike... Ne znam u cemu sam vise uzivao... Svaka cast,Simo,navikavas nas na jako kvalitetne opise,kladim se da i ostali jedva cekaju sledeci...![]()
obozava ga....smisljao ga je jedno 4 dana a Simo?
next year at this time I'll be a millionaire
Simo sve cestitke, sjajan sistematican i sveobuhvatan prikaz ovog prelepog sata. Pravi tekst za udzbenike!
ma jeeeeste Sima za predsednika Srbije
e mogao bi Rusima da ponudim CCCP duks adidads original pa da im cucno ku ludone znam da li ce da se obrisati ovaj post ali je bila sala ne prodaja niti bilo sta sta pomislite!!!
next year at this time I'll be a millionaire
Simo, tvoji satovi i fotografije štetno utiču na moje srce. Zdravlje na stranu, zaista odličan i informativan prikaz fenomenalnog sata i još legendardnijeg mehanizma. Nema se tu šta dodati osim...
![]()
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Svaka čast za opis.....fino si se naradio!
Sat je![]()
Svaka cast za text , nego daj da vidimo taj tvoj primerak.
tnx, iggy.
ne znam na koji primerak mislis?na svim slikama koje prate tekst je moj (jedini) primerak (na pugovom kaisu i metalnoj narukvici), osim fotke mehanizma (pise od koga je preuzeta).
jole777 kaže:
Bookmarks sajtovi