Prava klasika! Neka je sa srećom.
Prava klasika! Neka je sa srećom.
Prosto gutam reci kao u uvek ali ovaj put i dok citam,ali to sve zato sto kad god opise neki sat covek ga pozeli.....ne smes tako da radis ipak ima ovde bolesnih![]()
next year at this time I'll be a millionaire
Mislim, stvarno!!! Sad opet hocu takav sat!!!... Bravo za izvestaj!!!
![]()
Odlično, e sad svi hoćemo takav sat
![]()
Svaka cast za tekst,slike![]()
Aman...Yoda, enciklopediju napisa.![]()
Bravo mi zvuči prilično banalno kao reakcija na ovakav rad, no tenutno se ne mogu setiti svih superlativa kojima bih opisao ono što osećam pa se moraš zadovoljiti sa: Bravo, bravo!!![]()
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Svaka cast Sky!!! Sjajan review. I sjajno je sto si bas koji dan pre mene dobio identican sat. Sad znam sta nosim
Veliki pozdrav i neka je sa srecom.
Bogami, moram da priznam da ovaj sat opasno dobro izgleda, posebno imajući u vidu njegovu cenu!
Dosta me podseća na nekoliko puta skuplji Seiko SARB031, i usudio bih se i da ih stavim "rame uz rame". Orient možda nema hacking, ručno navijanje i providni poklopac, ali zato ima 40mm u prečniku naspram 36mm kod Seika. Po pitanju elegancije, oba sata su prelepa!
Hvala svima !
...video i uživo ovog lepotana . Stvarno dobar i prelep sat.![]()
Sjajan opis, kao i fotke !!!![]()
Victorinox - real steel with mechanical soul
Bookmarks sajtovi