Heheh preteko me je WlayCo, inace da i ja sam pao na ovaj sat, zapravo prekjuce sam se setao po jednom od nasih trznih centara na nbg ( da ne reklamiram ) i video u prodavnici dole pomenuti sat i sta da vam kazem sve je bilo jasno ko dan, sat je morao da bude moj.

Inace cena sata je 49.990,oo RSD, ali je na akciji, pa je isti ako donesete neki stari quarcni sat za 10.000,oo RSD jeftiniji tako da sam ga platio...sto je negde otprilike oko 380e ( inace akcija traje do kraja meseca). Sto je ako uzmemo u obzir kako je WlayCo naveo, ne tako lose s'obzirom da nemam nikog ni u Italiji, niti Spaniji...

I tako sam pored Orienta koji sam relativno skoro kupio u svoju skromnu kolekciju dodao i ovog lepotana... naravno vi ste "krivi" sto sam se navuko na satove, i sto kad god skupim malo vremena, potrosim ga marljivo citajuci vase opise, testove, novitete, predloge i savete..."opasno vam zameram"...

WlayCo je uradio odlican review, tako da ja nemam puno toga da dodam, osvrno bih se samo na radio controlled opciju za, koju sam od prodavca dobio odgovor da funkcionise kod nas stim sto mi je objasnio kako se koristi, inace je tako i u uputstvu, zapravo antena koja prima signal se nalazi na poziciji 6h, i sat bi se trebao drzati usmeren npr. 6-icom ka prozoru a, signal bi kako sam procitao trebao da pristize tek od 3h do 4h nocu ( ili ujutru ), kako god kad mi je on to ispricao bio sam malo sumnjicav, sve dok nisam skontao da mi je decko zapravo prepricao uputstvo i da nista nije (slagao) izmisljao...

E sad imam jedno pitanje za WlayCa, jesi li siguran da se krunica zavija posto imamo indenticne satove, a na mom krunica nema nikakav navoj...

E umalo da zaboravim ako neko propusti akciju, a ima zelju da pazari nesto u Bo**ru dobio sam karticu koja ima 10% popusta, i ne bi mi bilo tesko da nekom ustedim neki dinar...

Srdacano vas sve pozdravljam i u produzetku ostavljam neku slicicu...