Neki izgleda idu logikom, kad već ne možeš da ga kupiš, ti ga nacrtaj...
![]()
Neki izgleda idu logikom, kad već ne možeš da ga kupiš, ti ga nacrtaj...
![]()
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
IWC Portuguese Yacht Club Chronograph
link
![]()
^ hehe, moj avatar - moja tiha patnja![]()
Da,siguurno dobar deo prodaje otpada na to.Ipak,nadam se da tu ima nešto i od ''povratka pravim vrednostima''
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Evo jednog zanimljivog sajta u ove hladne dane.... CrazyWatches.pl
Dosla plavusa kod casovnicara da promeni bateriju. On ljubazno odgovara
da je to sat na navijanje.
Plavusa izlazi iz radnje i poce navijati "Aleeeee-aleeeee, aleeeeee-aleeeeee..."
Iako ja spadam u onu grupu ljubitelj satova koja i kvarcne satove priznaje za satove,svatajući i priznajući njihovu praktičnost ,ipak moram da priznam da me je obradovao podatak do koga sam došao da je povećanje prodaje mehaničkih satova u svetu iznenadilo i proizviđače istih.
Možda za čovečanstvo još ima nade![]()
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Pa ne samo da mehanički satovi imaju ''dušu'' nego je verovatno i stvar prestiža za one koji kupuju neke top modele i limitirane serije... Ali to je već druga stvar...
Napiši mudru izreku i tvoje ime će večno živeti!!!
Pick my left pocket of its silver dime, but spare the right - it holds my golden time!
*Oliver Wendell Holmes*
Novi Seiko: Press Release | SEIKO WATCH CORPORATION
Bookmarks sajtovi