Na kraju ipak mislim da je prvi sat najbolji izbor od ponudjenih. Samo da nije sa PVD premazom (vidim u katalogu verziju sa sivim brojcanikom). Ne znam da li bih mogao da iznesem 45-6mm, a glasao sam za treci koji mi je estetski najdopadljiviji, s tim sto bih sada promenio glas na prvi.
Proizvodjac koji u svojoj proizvodnji ima milion tipova različitih cifera će skoro 100% prihvatiti da uradi novi dizajn za seriju od par desetina komada. U krajnjoj liniji, moze samo cifere da uradi a svako može da uzme kućište koje mu odgovara pa da sam ugradi(ili kod časovničara)...
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Evo fotki Anchar, N1 i K3. Probao sam i limuzinu i ona je ooooogroooomna. Sva je u ciferu.
Cene se dosta razlikuju:
N1 27500RSD
Anchar 46000RSD
GazLimo 38000RSD
Cene su kod Zlatarne Celje.
Kod proizvodjača ovo može verovatno dosta niže
N1 je ogroman ali ostajem ZA.
Nadam se da sam bar donekle pomogao.
Sa cenovne strane, Amfibia bi bila potpun pogodak i mislim da bi okupila više članova.
Poslednja ispravka: RUS (24.8.2013. u 20:15) Razlog: Spojene poruke
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Na DrAgodov K3 bih skocio istog trena. Odlican je! Slazem se u vezi Amfibija. Puno sreće, sto god bude !
k3.........
LEMI
Danas sam bio u Bg i rekoh da svratim do Poklon ducana kad ono radnja radi i nedeljom.Pogledao i probao Gaz 14 Limousine Tritium Line i Rocket N1.Dual time nisu imali u ponudi.Oba sata mi se svidjaju,dobra zavrsna obrada,lepo leze na ruci.Obzirom na dimenzije nedeluju tako veliko.
Jedina zamerka je debelo kuciste N1 i tezina sata na celicnoj narukvici.Cena N1 na kozi je 27,490 a Gaz 14 -37,990 doduse u roze gold varijanti.Prednost dajem Limuzini iako sam glasao za Rocket N1![]()
I ja sam se ponadao da cu moci da ih vidim uzivo posto sam bio do autleta u Indjiji, ali nazalost u tom Poklon ducanu ne drze Vostok Europe![]()
ne znam da li je bilo o ovome reci, mozda u nekoj drugoj temi...
naime, vostok je to vec radio. evo par primera sa wus-a, broj i ime
tako da, ne verujem da ne bi uradili i dvostruko manju seriju, 50ak satova xa nasMogao bi "radio room" model da se uradi sa crnim brojcanikom, a zutim onim trominutnim podelama...npr... I to bi bilo dovoljno, a i bio bi prepoznatljiv sat svuda na forumima
![]()
Dobar predlog, veoma rado bih ga uzeo.
Bookmarks sajtovi