Da li si video ovaj drugi predlog uzivo? Sav je u ciferu i imam osecaj da uzivo deluje vece od Rocketa.
Da li si video ovaj drugi predlog uzivo? Sav je u ciferu i imam osecaj da uzivo deluje vece od Rocketa.
хорошо, хорошо
Очень хорошо! Просто замечательно!![]()
Ma šta хорошо? Voleo bih da vidim tog manekena. Ako je moje građe (u šta sumnjam), koja je prosečna, onda taj sat ima prečnik 55mm?!
K3 bi bio super, lepo izgleda, normalan precnik. Ali da li se on uopste proizvodi jos uvek?
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Vlado, Vostok ne prodaje satove samostalno. Trebao si da kontaktiras meranoma, posto je on jedan od najvecih distributera ovih satova.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
a je l bismo mogli da probamo opet da kontaktiramo taj meranom za amfibiju, one mogu da se ''budze'', pa da je mi solo, u kucnoj radinosti ako nista drugo malo personalizujemo, ne mora da se gravira kuciste bas sad ali imaju oni razne brojcanike, da uzmemo neki zuti ako ima ili da porucimo neke brojcanike po nasoj zelji i sa njima da uparimo kaiseve sa logom ili mozda pugo da nam napravi kaiseve sa nasim logom i po njima da se razlikuju satovi
ja se ne razumem mnogo u amfibiju, malo odoh u OFF i istina je da se tema razvodnila malo ali eto dadoh jedan zanimljiv predlog
ima tu i mnogo pravnih poteskoca, da se naruce i prodaju 40 amfibije ali to se da prevazici
mozda neko ko zna kako se nabavljaju delovi za budzene amfibije, da kontaktiramo te kooperante ako vostok ne pristane
i sad se razmisljam za gravure, to je in medias res sto bi rekao horacije, to mora da se nadje na kucistu, a moze i kozni kais da se stavi, ako ga pugo napravi, necemo mi stalno nositi te satove pa bi i trajao
Poslednja ispravka: RUS (24.8.2013. u 9:26) Razlog: Spojene poruke
Bookmarks sajtovi