Video sam dosta rasprava na temu kvaliteta satova i obicno je stvar prilicno maglovita s obzirom da su satovi luksuzna roba, da veliki deo njihove trzisne vrednosti cini imidz i da svaki, u principu, dobro radi ono sto je primarna funkcija - pokazuje vreme. Ne pomaze mnogo raspetljavanju ni tusta i tma brendova u najrazlicitijim cenovnim kategorijama.
Ne znam, trenutno sam nesto rasejan i ne ide mi od ruke da sastavim neku listu kriterijuma koje bi trebalo da neki sat ispunjava da bi se smatrao kvalitetnim i horoloski iole vrednim. Ako zelimo da dalje raspravljamo na ovu temu, morali bismo definisati te kriterijume i termine da bismo svi govorili razumljivo i da bismo maksimalno izbacili subjektivnost iz price. Ovo je sira prica od kvaliteta FC i mislim da je bilo nekoliko slicnih tema, ali nigde nismo uspeli da definisemo okvir rasprave i kriterijume. Ajd' ako ima voljnih za raspravu, iako smatraju ovo moje pisanije razumnim, da probaju da definisu ovaj okvir pa cemo nekako zajedno doci do necega.
Registracija
Help

233Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Bookmarks sajtovi