Sa 90 posto stvari se slazem sa bakijem..ipak mislim da nije sve tako crno u svajcarskoj industriji, i da se moze probrati odlican sat za relativno malo para. Sat koji ce biti za ceo zivot , za 600 evra moze se uzeti odlican Hamilton, koji po kvalitetu i obradi , mehanizmu , zadovoljava moje kriterijume kad je rec o satu za ceo zivot.
Nemojte mi zameriti ali slazem se sa vladasom oko povecanja cena za Omege (naveo je i razloge zasto se to radi).Iako to ne bih voleo da se desava ima opravdanja za to. Eto i ja da budem uopsten , ne svidja mi se ta proizvodnja u Kini, i pisanje da je made swiss.
Mislim da najveca greska u ovim nasim raspravama je to sto se uvek ide u krajnosti, Nit je Omega svajcrska nit je seiko Japan.Ajde ako se vec zapocne rasprava izmedju proizvodjaca da pricamo konkretno o oderdjenim. Druga velika mana nasih rasprava je to sto se uvek stavlja npr Seiko vs svi proizvodjaci u Svajcarskoj. I za kraj mana je to sto uvek ali uvek se uporedjuju satovi koji nisu ni priblizno jednaki u cenama. (ovo nije samo u ovoj temi slucaj vec je to rasprostranjeno na celom forumu).
P.S Tvrdim da kad je rec o mehanici nema bolje kupovine od seika 5 i vostoka amfibije (cena kvalitet odnos)!!!!!
Registracija
Help

250Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi