Mislim da je ovo najprakticnije resenje. Jednostavna fiokica sa nosacem za satove je najlaksa za manipulaciju. Odlicna ideja ako volite cesto da menjate sat.
Mislim da je ovo najprakticnije resenje. Jednostavna fiokica sa nosacem za satove je najlaksa za manipulaciju. Odlicna ideja ako volite cesto da menjate sat.
Čestitam. Izgleda odlično. Ja očekujem da moja stigne ovih dana, još 18-og je bila za carinu, izgleda da im se ne žuri.![]()
Svidja mi se sto ima dosta prostora kvalitet je vjerovatno u skladu sa cijenom vjervatno prihvatljiv. Da li je poklopac stklo ili neka plastika providna? ckvrlj da li si ti narucio onu bez poklopca
Ne, ja sam naručio klasičnu sa poklopcem, ovu sa slike.
Mr D je koliko se sećam naručio bez poklopca.
Pleksi, sasvim pristojno izgleda.Za sada jedino sto zameram da su i jastucici mogli biti nesto manji da bi se narukvice mogle lakse spakovati, ali i to zavidi od sata do sata i kakva je narukvica....pusticu neku sliku kada je puna satova.Izmedju sata i poklopca takodje ima dovoljno mesta.
Nakon 3 nedelje, stigla je i meni kutija.
Drvo, boja mahagoni, veoma pristojan kvalitet, dosta mesta i za veće satove.
Cena 25 EUR (uključujući isporuku).
Evo par slika napravljenih mobilnim. Prave slike ću staviti kada ugradim ovo u malu fioku za satove.
Kao što se vidi, u gornjem redu sam odmah dobio podstanare... ali moraće da nađu drugo mesto kada moji satovi dobiju društvo čim stigne neka prinova...
Slažem se, mislim da bi ovakva ili slična postolja izgledala veoma lepo u tom staklenom delu. I što je najbolje, možeš ih dodavati još, po potrebi.
Nisam ni mislio kutiju koja se zatvara nego nesto sa jastucicima bez poklopca, nije losa ova ideja sa postoljima, ali moram nac neka zanimljiva. Rus ima li ta drvena da se kupe ili je to rucno pravljeno
Ne znam, to sam na wusu video neki lik je pravio.
Nije to tako komplikovano za napraviti, verujem da svaki stolar to moze dosta lako da napravi.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi