Naravno ali uvek postoji nacin, pitanje je samo da li te marke (ODP-LIMITED i draga nemam pojma koja je) vrede tih para?? Aukcije se obicno zavrsavaju izmadju 150 - 240 eu.
Naravno ali uvek postoji nacin, pitanje je samo da li te marke (ODP-LIMITED i draga nemam pojma koja je) vrede tih para?? Aukcije se obicno zavrsavaju izmadju 150 - 240 eu.
Za taj iznos verujem da su odlične ali malo mi je to nestvarno. Za ove znam da su dobre .UB-Sammerl pogledaj i ove
^^ hvala
cim kupim stavljam fotke
Ljudi,meni ovo ne treba ali natrčah na to.Pa sad, ako valja i ako nekoga zanima...
Reč je o kutiji za navijanje automatika.
Nakit, satovi i dragocenosti : Uredjaj za navijanje kinetickih satova - ID 518826 - Kupujem Prodajem
ZAJEDNO SMO SKUPA!
E pa Simo, super izgleda! Upravo sam krenuo do Delte![]()
No time to lose
heh, zaista je odlicno uradjena, a hvala drugu Neši za ovo otkrice. U njihovoj radnji u Knezu moze se kupiti veca kutija, za 12 satova (oko 3.200), a u Delti imaju samo ove male... jos da napomenem da je doticna kutija tzv. "zenska", i ona je na ovom velikom popustu, dok "muska" kutija izgleda identicno, ali je druge nijanse i ima kockastiju kopcu, a kosta 2.800. tako da u ovom slucaju podrzavam gej varijantu, pa sam uzeo "zensku".![]()
jole777 kaže:
Imam jednu kožnu koju ne koristim upravo iz tog razloga, mala je! Al što kaže Vlada, raširiće se.![]()
ne bih ja to kvario ipak, lepse je kad su uze...![]()
jole777 kaže:
Bookmarks sajtovi