Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 1229
Like Tree2352Likes

tema: Koje satove nose poznati?

Hybrid View

Član Avatar korisnika Koska23
    Član od
    2.1.2011.
    Lajkovi
    847
    Reputacioni uticaj
    16

Određen forumom Re: Koje satove nose poznati?

Ili nose Rolex ili Casio... trece nema...

Denzel i Casio AMW320

Koje satove nose poznati?-casio-amw320d-thread04.jpg

Ovakvu foto-montazu bi bilo vrlo lako izvesti... sta mislite? Da li je slika autenticna?

Izvinjavam se ako je vec bilo.

Dejan

Stariji član Avatar korisnika bt321
    Član od
    5.2.2011.
    Lajkovi
    16238
    Reputacioni uticaj
    26

siroti ljudi nisu culi da postoji druge firme satova

Stariji član
    Član od
    21.2.2010.
    Lajkovi
    5623
    Reputacioni uticaj
    103

Citat bt321 kaže: Pregled poruke
    siroti ljudi nisu culi da postoji druge firme satova
    Culi su ljudi al ne bi da se zamaraju, Rola ja proverena stvar, mada ja ga nikad ne bi stavio na ruku, to je isto kao da u svetu normalnih ljudi nosis Casio, shvatam obicnog coveka ko ima zelju nositi Roleksa u odnosu na ono "evo ko sam ja" al ne shvatam nekog milionera koji nosi Roleksa, nemam nista protiv Casia, i Rolexa ali imam protiv ukusa ljudi koji ih nose, stime pokazuju koliko prihvataju kultove koji im se serviraju pa tako gube identitet samih sebe i pokazuju koliko su ustvari "obicni "- jednostavni sto je suprotno onome kako ih ljudi dozivljavaju !

Mlađi član Avatar korisnika kraki
    Član od
    26.8.2009.
    Lajkovi
    15
    Reputacioni uticaj
    17

Citat Walter kaže: Pregled poruke
    Culi su ljudi al ne bi da se zamaraju, Rola ja proverena stvar, mada ja ga nikad ne bi stavio na ruku, to je isto kao da u svetu normalnih ljudi nosis Casio, shvatam obicnog coveka ko ima zelju nositi Roleksa u odnosu na ono "evo ko sam ja" al ne shvatam nekog milionera koji nosi Roleksa, nemam nista protiv Casia, i Rolexa ali imam protiv ukusa ljudi koji ih nose, stime pokazuju koliko prihvataju kultove koji im se serviraju pa tako gube identitet samih sebe i pokazuju koliko su ustvari "obicni "- jednostavni sto je suprotno onome kako ih ljudi dozivljavaju !
    Uf... da nije ovo što se tiče ukusa ljudi, identiteta, običnosti i slično ipak malo preterana generalzacija?
    Ne bih ja mogao da se složim tako lako da na osnovu toga ko kakav sat nosi donosim zaključke o ukusima.
    O ukusima ipak ne vredi raspravljati.

Saradnik Avatar korisnika anbeast
    Član od
    31.7.2010.
    Lajkovi
    6258
    Reputacioni uticaj
    252

A moze biti i da marketinsko odeljenje Roleksa radi punom parom. Nisu oni stekli ime samo kvalitetom Vidim da kod sportista Ademar uziva popularnost, a bogami i Iblo...
    @Walter: Oni za mene i jesu obicni ljudi sa malo vise para i ponekim talentom (cak svi ni to nemaju)
    @kraki: Ja sam ipak sklon da donosim sud o coveku prema satu (ili odeci, automobilu...) koji nosi, ALI pod uslovom da taj neko ima potpuno slobodan izbor...
    I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.

Stariji član Avatar korisnika SHIBUMI
    Član od
    2.2.2012.
    Lajkovi
    2923
    Reputacioni uticaj
    174

Rolex Daytona je interesantan sat sa istorijom koja je puna ironije. Kada je Paul Newman prvi poceo redovno da nosi Rolex Dayton-u 1972 god. Rolex nije znao sta ce sa njima, godinama su police bile pune tog $300 vrednog sata . (koji sada vredi $150.000).

Vrhunac ironije da je taj najmanje popularan model Rolex-a, postane najpopularniji (pogledajte ranije postavljen post sa Eric Klapton-om).

Od 1990-2008 god. Ako ste usli u autorizovanu prodavnicu – Rolex dilera(AD)

zatrazili da kupite S.S. Rolex Daytona, nasmejali bi vam se i rekli da je tri godine lista cekanja. Toliko o popularnosti ovog istorijskog modela sata.

Kako se to promenilo? Tesko je tacno reci.Verovatno je kombinacija brilijantnog marketinga Rolex-a, kao i sama ikona kao sto je to Paul Newman bio i ostao.Kao i to da je Rolex kompletno prestao sa reklamom tog sata krajem 1960 god. (verovatno su digli ruke od tog modela). Kad ono kabooom.
    Prica se da Rolex istorijski pokriva samo 80% potraznje trzista, mozda to nije razlog tolike ceznje, ali takva prica kruzi.

Termin “Paul Newman Daytona “ Kao veliki ljubitelj tog modela sata, imao je 5 razlicitih modela Rolex Dayton-e. tokom svog zivota, ne racunajuci neke druge modele Rolex-a.

Nosio ga je u Filmu : “Winning”(1969 god.) u kome je igrala I njegova zena Joanne Woodward kao Robert Wagner. U filmu je igrao vozaca auto trka, toliko se uziveo u to da je i sam posle toga postao povremeni-ozbiljni vozac trka. Spekulise se da je postojala sugestija da taj sat nastavi da nosi i tokom svoje karijere trkaca. U svakom slucaju taj sat je ostao povezan sa njegovim imenom, kao sama cinjenica da ih je nosio u svakoj mogucoj prilici.

Hvala vam na strpljenju i paznji.

Pozz

"The future is something which everyone reaches at the rate of 60 minutes an hour, whatever he does, whoever he is".

Član od
    2.2.2012.
    Lajkovi
    2923
    Reputacioni uticaj
    174

Charlie Sheen

Deluje zamisljeno, CBS je odbio da mu plati $ 3 mil. po epizodi (2 1/2 muskarca), umesto dosadasnjih $2 mil.
    koliko je dobijao (po epizodi).

I tata bi sine.

Patek Philippe Moonphase.

Ili volite ili mrzite. Zivite u sredini, ne dobijate nista.

-Charlie Sheen
    "The future is something which everyone reaches at the rate of 60 minutes an hour, whatever he does, whoever he is".

Član od
    2.2.2012.
    Lajkovi
    2923
    Reputacioni uticaj
    174

James Dean I

James Byron Dean

Kulturna ikona 50-tih. poznat kao i naslov njegovog najslavnijeg filma : "Buntovnik bez razloga" (1955)

“I think I am going to make it (as an actor) because on one hand I am like (Montgomery) Clift saying, ’Help me,’ and
    on the other hand I am
    (Marlon) Brando saying, ‘Screw you!’ and somewhere in between is James Dean.”

Jedan od samo tri sata koliko je posedovao u svom kratkom buntovnickom zivotu.

U skladu tih 50-tih, black dial "Westclox Wrist Ben"

Tuzno, nije imao vremena da postane kolektor satova, posedovao samo tri: Jedan dzepni (Standard Watch Company) koji je kupio 1951 god. dok je ziveo u Njuci, sa ugraviranim licnim inicijalima. Nosio ga je na ocevom zlatnom lancu (plaseci se da ga ne izgubi) govorio je da mu je taj sat amajlija. Drugi je gore prikazani "Westclox Wrist Ben" koji je takodje nosio i u kultnom filmu: "Rebel Without a Cause" i trci je bio "LeCoultre PowerMatic Nautilus " koji je imao na ruci tokom tragicne saobracajne nesrece.
    Poslednja ispravka: Shmizla (27.3.2012. u 23:53) Razlog: Izmena prezimena

Član od
    2.2.2012.
    Lajkovi
    2923
    Reputacioni uticaj
    174

Kad se kaze Daytona..onda se uvek misli na
    *Paul Newman Daytona

*Sledi prica

Tara Reid

Ouuuuuchhhhh!!!!

Paul Newman Daytona je legenda i zato ce uvek biti "ziva", pa cak i kad je u ovakvom stanju.

Administrator Avatar korisnika Shmizla
    Član od
    25.2.2008.
    Lajkovi
    11832
    Reputacioni uticaj
    250

Ne zalazimo u politiku, samo komentarišemo satove!

Lider LDP-a Čeda Jovanović nosi skupoceni švajcarski sat marke „Hublot“ iz ograničene serije, koji košta i do 30.000 dolara

Koje satove nose poznati?-ceda-jovanovic-i-sat.jpg

Jedan od 500 vlasnika na svetu
    Na zvaničnom sajtu proizvođača satova marke „Hublot“ među desetinama skupocenih modela ne može da se nađe ovaj koji se nalazi na Jovanovićevoj ruci! Međutim, to je zbog toga što je „Hublot“ iz serije „Big beng Ajrton Sena“ već rasprodat, pošto je proizveden u ograničenoj seriji od svega 500 primeraka za ceo svet. Početna cena mu je bila 29.900 američkih dolara, a sad može da se nađe i za manje od 20.000 američkih dolara. Ovaj primerak karakteriše precizna izrada u crnoj keramici, sa safir kristalom.

IZVOR Kurir

Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja

Slične teme

1. Koje automobile voze ljubitelji satova ?
    By Vladan Stevanovic in forum Kafić
    Odgovora: 1072
    Poslednja poruka: 16.4.2024., 10:38
  2. Koje još predmete obožavaju ljubitelji satova ?
    By Vladan Stevanovic in forum Kafić
    Odgovora: 207
    Poslednja poruka: 29.10.2015., 17:25
  3. Koje komplikacije treba da poseduje sat?
    By tolarbo in forum Opšti forum
    Odgovora: 41
    Poslednja poruka: 12.12.2012., 14:01
  4. Koje mehanizme koriste Esprit i Police satovi
    By bugarin in forum Opšti forum
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 13.3.2009., 17:26
  5. Kakve satove nose pojedini sportisti u Srbiji?
    By Shmizla in forum Vesti, objave
    Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 25.2.2009., 21:14

Tags for this Thread

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •