Strana 7 od 76 PrvaPrva ... 345678910111757 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 61 do 70 od ukupno 922
Like Tree2957Likes

tema: Da li ste kupili neki sat i sada iščekujete da vam stigne?

Hybrid View

Banned
    Član od
    26.1.2011.
    Lajkovi
    2316
    Reputacioni uticaj
    0

Određen forumom Re: Da li ste kupili neki sat i sada iščekujete da vam stigne?

u bre vec squale otisao

Stariji član Avatar korisnika joppa
    Član od
    30.9.2013.
    Lajkovi
    15583
    Reputacioni uticaj
    54

Citat milan milanovic kaže: Pregled poruke
    u bre vec squale otisao
    Da Squale mi nije sjeo nikako.. bio mi je fora par dana ali tad sam već znao da je prvi na listi za odstrel. Ovo je neplanirana kupovina bila i trebalo je namaknuti sredstva na brzaka. Za U1 mi je jako žao jer je fenomenalan sat ali morao sam zariskirati..

Banned
    Član od
    26.1.2011.
    Lajkovi
    2316
    Reputacioni uticaj
    0

pa treba videti sat uzivo, no sa druge strane, ja bih isto voleo da menjam satove stalno, to je super, neka vrsta promiskuiteta hehehe

a je l ti squale nije fizicki odgovarao, dizajnerski ili nije tehnicki bio na nivou cene, ili recimo konkurenata

bas jedna cekam da vidim tu prinovu :-)

Stariji član Avatar korisnika gogmajster
    Član od
    4.3.2013.
    Lajkovi
    9849
    Reputacioni uticaj
    101

Hhihi...ja se malo igrao detektiva na drugom forumu i otkrio tajnu. Samo cu reci: joppa ni ovaj put nije razocarao izborom

Stariji član Avatar korisnika joppa
    Član od
    30.9.2013.
    Lajkovi
    15583
    Reputacioni uticaj
    54

Citat milan milanovic kaže: Pregled poruke
    a je l ti squale nije fizicki odgovarao, dizajnerski ili nije tehnicki bio na nivou cene, ili recimo konkurenata
    Odličan je Squale ali jednostavno nismo kliknuli. Najviše me smetala jako uvučena krunica.

Član od
    4.3.2013.
    Lajkovi
    9849
    Reputacioni uticaj
    101

Haha,ma ne bi bilo fer (vec se i sad osjecam kao stalker malo,ali zacudih se svom.snalazenju po mpgucnostima foruma i ideji),a ispao bi i glup da sam masio,lol.
    Uglavnom ne sumnjam da ce se brzo pohvaliti.
    vladas likes this.

Počasni član Avatar korisnika milan zmaj
    Član od
    20.12.2008.
    Lajkovi
    36959
    Blogovi
    2
    Reputacioni uticaj
    160

Čekanje ubija
    Tudor
    Da li ste kupili neki sat i sada iščekujete da vam stigne?-uploadfromtaptalk1405702206185.jpg
    marko14, RUS, vladas and 16 others like this.

next year at this time I'll be a millionaire

Istaknuti član Avatar korisnika MMario
    Član od
    19.3.2014.
    Lajkovi
    30886
    Reputacioni uticaj
    335

Seiko Superior Stargate, new model
    da ne prevodim evo izvorno:
    This is the new second generation of the Seiko automatic dive watch nicknamed the Stargate. It features a Seiko 24 jewel automatic (self-winding and hand wind) movement (caliber 4R36), a day and date display, highly luminous hands and markers treated with Lumibrite for low light visibility, screw down offset orange ringed crown for superior water resistance, uni-directional diving bezel with luminous PIP at 12:00, Hardlex mineral crystal and a solid etched, screw-down case back. Comes on a stainless steel bracelet with push-button deployant clasp and it includes manual and Seiko box. Features Movement: Seiko 24-Jewel Automatic 4R36 (self-winding and hand windable) Case: Stainless steel, 44mm x 13mm thick. Back: Engraved screw-in back Crystal: Hardlex mineral Band: Stainless steel bracelet, push-button deployant clasp. 22mm Water Resistant: 200 meters Warranty: 2 Years. New model available 15.May2014
    Naziv: 513bJe+QOpL.jpg, pregleda: 286, veličina: 35,3 KB

Moderator Avatar korisnika vladas
    Član od
    17.9.2009.
    Lajkovi
    4350
    Reputacioni uticaj
    181

Ja cu moj Conservation cekati jos najmanje mesec dana ... Gledam ga samo na slikama

(pozajmljeno sa WUS-a)
    No time to lose

Član od
    4.3.2013.
    Lajkovi
    9849
    Reputacioni uticaj
    101

hah, taman to komentirao na drugoj temi...beeeed .
    Što se mene tiče, ovaj očekivani je stigao u Europu, sad je kod gazde, ali nikako da ga posalje...Iskreno, postajem malo nadrkan i gubim strpljenje.
    Btw, nisam nesto ni presretan rezultatom rekonstrukcije...al valjda je drukčiji uživo...
    Da li ste kupili neki sat i sada iščekujete da vam stigne?-10473434_318786501636054_6814105850552290894_n.jpg

Tags for this Thread

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •