Pazite se creation watchesa.. ja tamo ne kupujem vise nakon ovog:
http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=1070776
Procitao sam prve dve strane...jasna mi je poenta... Ne znam samo da li se do kraja diskusije ukljucio neko sa Creationa, nemam vremena da citam...
Razmisljajuci naglas...od 5 satova kupljenih kod njih, na dva sam mogao da dam zamerku... Ali, da li je moguce da Creation nabavlja "skart" pa zbog toga ima gotovo najnize cene (u sta licno sumnjam, sumnjam da iko i radi slicnu selekciju proizvedenih satova), ili je jednostavno stvar u kolicini. A, cinjenica je da CW prodaje jako puno satova, pa od 100 satova u cenovnom rangu 100-200 USD, nadju se 2 losa... Ne znam sta da mislim o ovm...
I ja sam joppa to čitao..htedoh danas da napišem ali aj ...
next year at this time I'll be a millionaire
Javili su se u par navrata da ce poslati zamjenu ako kupac plati shipping njima i jos njihov novi osigurani shipping njemu. Trazili su 80$ za novu dostavu, tako nesto. Na satu od 100tinjak $. Da je rijec o pokusaju prevare onda bi reagirali i negirali da je kupljen sat od njih sto nikad nisu. Sve komentare na tu temu su obrisali sa svoje facebook stranice samo pozitivne ostavljaju. Ja ne kazem da prodaju skart, samo mislim da im je odnos prema kupcima skart. Zamjenu za neispravan sat bi trebali ipak poslati o svom trosku. Ja bi osobno ipak radije kupovao drugdje..
Odlican je Monster, cestitam!
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
S tim ne mozes profulati....to ti je kao golf 2 dizel 1.6![]()
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Posle 3 meseca cekanja juce je stigao zahtev za placanje, isporuka je kako kazu u prvoj nedelji septembra, stize kod prijatelja u Nemacku pa ce on da mi posalje vec nekako, ne mogu da docekam
Takodje jedan satic se sprema na put iz zemlje izlazeceg sunca, gospodin Seiya je poslao nesto i za moju dragu
![]()
Ovaj Seiko je iz iste serije kao i Šmizlin?
Bookmarks sajtovi