gogmajster
Ma odrukaj ga odma'![]()
gogmajster
Ma odrukaj ga odma'![]()
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Haha,ma ne bi bilo fer (vec se i sad osjecam kao stalker malo,ali zacudih se svom.snalazenju po mpgucnostima foruma i ideji),a ispao bi i glup da sam masio,lol.
Uglavnom ne sumnjam da ce se brzo pohvaliti.
Ma šef se onda sam odlučio da će sve na relumanje,pa je prekinuo Gordijski čvor...ali i otada je prošlo ohoho vremena u kojima i on izgleda prolazi kroz porodjajne muke pri komunikaciji s Kinezima...sad bi navodno vec sve trebalo biti u zavrsnoj fazi, ali nesto mi to sporo. ne gine jos par tjedana...
Ali da, mislim da ce biti ok sat, ova quartz verzija cisto kao grab-and go sat, to sam mu i namijenio i zato me i veseli, uprkos tome sto se i u dizajnu, a i u specifikacijama promijenilo dosta 8najvise mi krivo zbog akrilnog stakla koje je trebalo biti slightly domed, a bit ce mineralno ravno...Mislim da bi mu to dalo draž...svidja mi se taj efekt na Seagullu 1963.
I žao mi je što mu je još Balaur na ledu...ne može ga zadovoljavajuce izvesti...a na renderu mi se odmah svidio.
Vidjet cemo...prvo ovaj zelenko. Drzi fige!
Takav sat vredi cekati![]()
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Seiko Superior Stargate, new model
da ne prevodim evo izvorno:
This is the new second generation of the Seiko automatic dive watch nicknamed the Stargate. It features a Seiko 24 jewel automatic (self-winding and hand wind) movement (caliber 4R36), a day and date display, highly luminous hands and markers treated with Lumibrite for low light visibility, screw down offset orange ringed crown for superior water resistance, uni-directional diving bezel with luminous PIP at 12:00, Hardlex mineral crystal and a solid etched, screw-down case back. Comes on a stainless steel bracelet with push-button deployant clasp and it includes manual and Seiko box. Features Movement: Seiko 24-Jewel Automatic 4R36 (self-winding and hand windable) Case: Stainless steel, 44mm x 13mm thick. Back: Engraved screw-in back Crystal: Hardlex mineral Band: Stainless steel bracelet, push-button deployant clasp. 22mm Water Resistant: 200 meters Warranty: 2 Years. New model available 15.May2014
Bookmarks sajtovi