Welcome you are.
Welcome you are.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Sky,od velike pomoci ti meni bio si,nagradjeno tvoje angazovanje,mora biti.![]()
![]()
Hvala za info,praticu tacnost,samo moram videti kada,pusticu ga par dana da se navikne na novi dom.![]()
P.S.Nisam los Yoda,valjda.![]()
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
Jesam kupio sam ovo zato sto nisam bas u vinklu ...nosicu ga par dana kad stigne pa dati tastu na cast. Voli covek rolexa a kako ni jedan ni drugi nemamo mogucnosti da to kupimo bice mu dobra zamena za Q&Q...Mislim nisu mi jasne svabe, imenujes brend po napuljskom konobaru koji ti prospe tanjir spageta na glavu i naplati dve ture po cetvorostrukoj ceni...Ima to neke veze, kinezi se ubise precesljavajuci svapske imenike trzeci ime za sledeci veliki lukzuzni podvig...svabe beze ka italijanima, a italijani? Njih po obicaju boli...Znam da se vlasnik zove Marcel, al zaboga, nisam platio punu cenu! a Judith iz steinharta sam kulturno oterao u tri lepe...tako da su mi otpali kao opcija na neko vreme.
![]()
“Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary, that's what gets you.” J.Clarkson
Bookmarks sajtovi