Pre neki dan sam instalirao navigaciju na satu "Here We Go" (iako je imam na svom mobilnom instaliranu), naravno odmah se mora intalirati i drzava koja vas interesuje (licno imam samo za sada BiH kartu), mana navigacije na satu je sto nema sve opcije kao na mobilnom, recimo za auto, ima bicikl i pjesacenje, meni najvise odgovara pjesacenje, vrlo je tacna navigacija, a upotrebljava se tako da se samo na satu ukljuci Lokacija/GPS-ali bi trebali iskljuciti vezu Bluetooth sa mobilnim.....tu sam pravio greske prvi dan, bio mi je uparen sat/mobilni i stalno je gubio signal, mucio se da nadje signal, trebalo mu je i kad nadje signal da konfigurise rute ponovo i ponovo.....na kraju sam skontao da sat/navigacija odlicno radi kad nije sinhronizovan sa mobilnim....odveo me sat tacno ispred moje ulice/ulaza.Ako samo zelite vidjeti gdje se tacno nalazite (bez ukucavanja adrese) pokazat ce se zelena tackica na ekranu, vi samo treba da pomicnim okvirom zumirate to polje da vidite tacno gdje se nalazite, i koje su ulice/objekti pored vasOno sto mi se svidja kod sat/navigacije je da tacno pokazuje strelicama gdje treba skrenuti, u koju ulicu, a to na ekranu prije skretanja pokazuje i koliko ima metara do tog skretanja.Sat blagom vibracijom upozori prije skretanja u svaku ulicu, sa pokazivanjem sljedece strelice gdje trebate ici.Potrosnja baterije? Da, trosi malo vise baterije kad je ukljucen GPS, ali ne bas toliko strasno koliko pricaju na raznim forumima.U sustini zadovoljan sam
Registracija
Help

12Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom

Bookmarks sajtovi