Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 14
Like Tree12Likes

tema: Samsung S3 Frontier

Hybrid View

Stariji član Avatar korisnika Dzoni
    Član od
    26.1.2011.
    Lajkovi
    7679
    Reputacioni uticaj
    23

Određen forumom Re: Samsung S3 Frontier

Pre neki dan sam instalirao navigaciju na satu "Here We Go" (iako je imam na svom mobilnom instaliranu), naravno odmah se mora intalirati i drzava koja vas interesuje (licno imam samo za sada BiH kartu), mana navigacije na satu je sto nema sve opcije kao na mobilnom, recimo za auto, ima bicikl i pjesacenje, meni najvise odgovara pjesacenje, vrlo je tacna navigacija, a upotrebljava se tako da se samo na satu ukljuci Lokacija/GPS-ali bi trebali iskljuciti vezu Bluetooth sa mobilnim.....tu sam pravio greske prvi dan, bio mi je uparen sat/mobilni i stalno je gubio signal, mucio se da nadje signal, trebalo mu je i kad nadje signal da konfigurise rute ponovo i ponovo.....na kraju sam skontao da sat/navigacija odlicno radi kad nije sinhronizovan sa mobilnim....odveo me sat tacno ispred moje ulice/ulaza.Ako samo zelite vidjeti gdje se tacno nalazite (bez ukucavanja adrese) pokazat ce se zelena tackica na ekranu, vi samo treba da pomicnim okvirom zumirate to polje da vidite tacno gdje se nalazite, i koje su ulice/objekti pored vasOno sto mi se svidja kod sat/navigacije je da tacno pokazuje strelicama gdje treba skrenuti, u koju ulicu, a to na ekranu prije skretanja pokazuje i koliko ima metara do tog skretanja.Sat blagom vibracijom upozori prije skretanja u svaku ulicu, sa pokazivanjem sljedece strelice gdje trebate ici.Potrosnja baterije? Da, trosi malo vise baterije kad je ukljucen GPS, ali ne bas toliko strasno koliko pricaju na raznim forumima.U sustini zadovoljan sam
    Poslednja ispravka: Dzoni (7.5.2020. u 20:18)
    eee likes this.

Član od
    26.1.2011.
    Lajkovi
    7679
    Reputacioni uticaj
    23

Stiglo je par ažuriranja za sat Samsung Gear S3 Frontier, kao prvo, sada se mogu odmah povezati na navigaciju Here We Go a da ne isključujem bluetooth (ranije to nije moglo!), isto tako sada mi 85% pokazuje tačnu nadmorsku visinu a da ne koristim internet ni uključen GPS, znači sat automatski mjeri visinu, doduše ne 100% tačno, ali nekih 85%.....u svakom slučaju vrlo sam zadovoljan satom !. Ovo je ujedno i odgovor forumašu @Borisa za mjerenje visine
    eee likes this.

Član od
    26.1.2011.
    Lajkovi
    7679
    Reputacioni uticaj
    23

Citat Dzoni kaže: Pregled poruke
    ........... mana navigacije na satu je sto nema sve opcije kao na mobilnom, recimo za auto, ima bicikl i pjesacenje, meni najvise odgovara pjesacenje, vrlo je tacna navigacija,
    Sada sa apdejtom su ubacili i za auto, bas je dobra navigacija.

Član od
    26.1.2011.
    Lajkovi
    7679
    Reputacioni uticaj
    23

Za provjeru senzora na svom satu idite na ovaj sajt i slijedite upute.....uglavnom na kraju zelenim slovima-ako je sve u redu sa senzorima treba pisati "PASS"

https://help.kogan.com/hc/en-us/arti...Altimeter-GPS-
    eee likes this.

Član od
    26.1.2011.
    Lajkovi
    7679
    Reputacioni uticaj
    23

U zadnje vrijeme pogotovo kad je vlažno vrijeme-prsten (bezel) na Samsung Gear S3 Frontier se teže okretao....da ne bih doživio da mi se raspadnu opruge i male kuglice ispod (gledao sam na you tube kako to sve izgleda https://www.youtube.com/watch?v=ud9DksvJq3M ) podmazao sam sat mašinskim uljem (taj bezel, izmedju bezela i kućišta sata), kao i 2 dugmeta sa strane sata (jedno dugme je za vraćenje, a drugo za uključivanje i isključivanje sata, kao i u ulazak u aplikacije). Mnogo bolje se sada okreće bezel, ima već 7 dana kako vrlo lagano se okreće prsten, kao i bolje funkcionisanje ovih dugmića. Inače, to ne bih radio da sat nije vodootporan, ali pošto jeste, to sam uradio, meni lično je mnogo bolje okretanje prstena, što ne kažem da bi svako ko ima ovaj sat to trebao uraditi.....
    Poslednja ispravka: Dzoni (22.12.2020. u 22:24)

Član od
    26.1.2011.
    Lajkovi
    7679
    Reputacioni uticaj
    23

Podešavanje visinomjera
    Dakle, do sada sam imao na svom Samsungu podešavanje visine "automatsko ažuriranje", koje i nije uvijek precizno, pogotovo u gradu, nekad su bile oscilacije +-50m (možda to nekome i nije mnogo, meni je baš to smetalo!), dok nisam pokušao sa "Ručnom kalibracijom", dakle.....kad udjete u aplikaciju Visinomjer/Barometar, idite desno (ko ima taj sat znat će......), i tu postavite na "Ručno kalibrisanje", pojavit će vam se brojka koju želite, prije toga na Google Earth provjerite svoju nadmorsku visinu ispred ulaz ovo naglašavam ispred ulaza, a ne na svom spratu, i kad podesite tačnu visinu pokazat će vam i tačnu visinu na vašem spratu, a i na razna mjesta koja odete u toku dana, bilo to planina, ili nižem/višem dijelu grada.....znači-samo ručna kalibracija, i no sikiriki.....eh da, zaboravio sam napisati da precizno mjerenje visine radi bez uključenog GPS-a....
    Poslednja ispravka: Dzoni (19.1.2021. u 19:21)
    VLADAN P likes this.

Član od
    26.1.2011.
    Lajkovi
    7679
    Reputacioni uticaj
    23

Zaštita kućišta
    Naravno, na ebay-u svega kupiti, pa i silikonsku zaštitu kućišta sata, kineske proizvodnje naravno, nije možda nešto sad lijepa, ali efikasno štiti sat da se ne ogrebe, naročito je korisno ko dalje misli prodavati svoj sat, da izgleda kao nov, evo slika....znači, nije lijepo, ali jeste funkcionalno.....

eee, don Alberto and mizzy like this.

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •