23Likes
-
5
Post By Dzoni
-
9
Post By Dzoni
-
4
Post By Dzoni
-
5
Post By Dzoni
-
Stariji član
- Reputacioni uticaj
- 23
Re: Razlika izmedju Garmin Instinct 2x Solar Tactical i Garmin Fenix 5x
Znači ovako, sad će blizu mjesec dana kako imam Garmin Instinct 2x Solar Tactical Coyote tan, (kupio ga 15.01.2024) baterija je bila kad sam ga tek kupio na 95%, danas (14.02.2024), baterija pokazuje 81%,(preostalo 68 dana sa ovim procentom baterije) punio sam ga pomalo na suncu kad je bilo sunca, što u hodu, što izlaganju sata prema suncu, oko 1h dnevno (sjedenje u kafiću). Tako da Solar dobro radi svoj posao, mogu ga preporučiti ko želi da nadopunjava bateriju na satu pomoću sunca (mada se dobro puni i sa štednom sijalicom, probao sam), ako ste negdje na nepristupačnom terenu gdje nemate struje da napunite sat, sunce može pomoći. Na Igmanskom maršu sam uključio "Aktivnost"-praćenje staze, staza je duga tačno 8km i 800m, hodanje je trajalo 2h 24min, krenuo sam započinjanjem aktivnosti sa 78% baterije, na cilj stigao sa 70%. Znači potrošio je samo 8% za 2h 24min. U medjuvremenu sam uspio doći do danas na 81% napunjenosti baterije. Ovo "iz prve ruke" pišem, bez nekog uvijanja i hvaljenja sata samo zato što ga posjedujem. Odprilike ako ga ostavite direktno prema suncu nekih 3h možete dobiti oko 3-4% napunjenosti baterije. Bukvalno, i zaboravio sam na kabal za punjenje, jer solar dobro radi posao.
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi