Ludo me zanima koji je to sat bolji i kvalitetniji u tom cenovnom rangu do 200e od skx serije... I zasto kupujes sat sa smetlista ( ti je poslao na smetliste ) od 4000e kad je Fortis u tom rangu? Zbog znaka?
Ludo me zanima koji je to sat bolji i kvalitetniji u tom cenovnom rangu do 200e od skx serije... I zasto kupujes sat sa smetlista ( ti je poslao na smetliste ) od 4000e kad je Fortis u tom rangu? Zbog znaka?
Slažem se sa Nikolom,jedini sat koji je bolji od Monstera-mada je to u ovom slučaju više u domenu ukusa,mislim na dizajn,je Seiko SKXOO7J,sa obavezno J na kraju....![]()
Kad vec pitas, poslao sam omegu na 'smetliste' jer su svi napali kalibar 3313 kao dno dna, dok se nisam malo izinformisao na internetu, tj na jednom stranom, mnogo vecem forumu. Rekao sam to vise u sali - SMETLISTE, nisam mogao da pretpostavim da ces toliko da se smoris evo javno ti se izvinjavam, haha, pa ni ovaj seiko nije za smetliste, a kamoli omega
Kupicu ja i FORTIS nemoj da se brines uopste i to verovatno dva modela, ali shvatio sam, cemu zurba, sta kad ih kupis, ovako lagano gledam i uzivam, trenutno su svi moji.
Na prvo pitanje ne mogu strucno da ti odgovorim, uopste ne zelim da se drzim cenovnog ranga par stotina gore ili dole
ali mi citizen aqualand satovi deluju kvalitetnije uradjeni, ne znam da li i jesu kvalitetniji, a i sector satovi takodje deluju vizuelno kvalitetnije izvedeni. O ovom fortisu koji sam spomenuo malopre ne zelim da pricam, na njemu nema ni malo zamerki
ok. Samo si potvrdio sve ono sto sam rekao pre mesec dana...Kad ti stigne neki od tih silnih satova,cestitacu ti od srca...
Bookmarks sajtovi