Sta reci,osim....![]()
Sta reci,osim....![]()
Bravo Nešo!
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Neso svaka cast!Uzivao sam citajuci! Obozavam Tissot!
![]()
It never gets easier,you just get better!
Bravo![]()
Samo sto mi suza nije potekla dok sam citao ovo...
Tata mi je preneo svoju veliku ljubav prema Tissotu.
Dace Bog da u maju sledece godine posetim Tissot i Omega fabriku.
Neso,text je vrhunski napisan.Vidi se da je pisan sa emocijama i to mi se posebno dopada.Takodje mi se jako dopada sto si naveo cinjenicu da je upravo Tissot prvi proizveo sat otporan na dejstvo magneta.Naime,Rolex Milgauss je nastao na osnovama moje prethodne recenice-tj. dosta zahvaljujuci Tissotu.
Tissot je oduvek bio i ostao inovator u Svajcarskoj casovnicarskoj industriji cenjen od strane svih,i konkurenata i kupaca.
Meni ne preostaje nista drugo nego da ti kazem jedno ogromno hvala za ovaj text!
<3 Tissot <3
Neso tekst je napisan profesorski, sve cestitke, a Tissot i zasluzuje da se tako pise o njemu.
ps Pogledajte modele Tissot-a za ovu godinu imaju prelepih modela..
Hvala, drugari.
Moram da primetim da je Zenith apsolutno u pravu u vezi sa mojim pisanjem - zaista sam ga pisao zbog vezanosti za više stvari. Da nisam razmišljao o kupovini tog tissota, ne bih ni znao za ovaj forum. Da nisam došao na forum, ne bih stekao toliko novog a odličnog društva. Knjižica koju sam koristio za pisanje teksta stigla je upravo uz taj sat. Ukratko, osećao sam da je to neka vrsta duga koji moram da vratim kako bih zatvorio krug.
Drago mi je što imam za koga da pišem i što ljudi vole ovakve tekstove.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bookmarks sajtovi