khm, khm... doduse ja sam pogresio - mislio sam da je 251.262 Normfletline, a on je u stvari u jos boljoj kategoriji![]()
khm, khm... doduse ja sam pogresio - mislio sam da je 251.262 Normfletline, a on je u stvari u jos boljoj kategoriji![]()
Hvala svima na odgovorima, baš ste ljubazni na ovom forumu… Potražit ću, gdje bi mogao da vidim Certino Podium Big Size u živo. Osim ove Certine s titanijumom DS Podium Big Size, bi volio da vidim i ovu plavu verziju sa čelikom DS Podium Big Size… Dali ima neko sličnu plavu verziju? Kako se obnese?
Ali je istina, da se mi kod ovog sata Tissot Couturier Quartz Cronograph malo višje sviđa, da ima Tachimeter na unutrasnjem bazel-u…
Nadam se, da če mi pogled u živo razjasniti stvari…
Pozdrav svima!
Da li bi neko mogao da prokomentarise ETA 955.112 mehanizam koji se nalazi u modelima bez hronografa:
http://www.horademoda.com/certina-po...da0a6b5bf6a9ba
Kako je lep model ...
![]()
Čestitam na prinovi i naravno,želim da te dugo služi! U moje ime i u ime ostalih članova foruma,hvala na komplimentu(kako ovo ozbiljno zvuči)!
Pridružujem se čestitkama i željama.Najbitnije je da je to sat koji se tebi dopada a Tissot je proveren proizvođač sa kojim nema greške i uvek predstavlja dobar izbor, bez obzira na kvalitet mehanizma. Biće vremena za druge satove, za sada uživaj u ovom!
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Šaljem još nekoliko fotografija, zar ne izgleda super...
Pridruzujem se cestitkama.
Zbilja je prelep sat! I narukvica mu je odlicna. Neka te lepo sluzi a vec vidim da ce tu biti jos prilka![]()
Lep je sat zaista i odlično ti stoji na ruci, idealna veličina za tebe.![]()
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Bookmarks sajtovi