Odličan tekst, ustvari više blog. Sad sam još srećniji što sam vlasnik jedne Sicure![]()
Odličan tekst, ustvari više blog. Sad sam još srećniji što sam vlasnik jedne Sicure![]()
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Hvala sky, na tekstu, na ulozenom vremenu i trudu, kao i na doprinosu forumu. Ne znam odakle ti vise inspiracija za ovakve tekstove, ali i ovog puta si odradio odlican posao. Vlajo je srecan sto ima, a ja moram da priznam da mi je zao sto letos u Kragujevcu nisam uzeo jednu ronilacku, bila je odlicno ocuvana. I, zaista, o kojem god satu da si pisao, dok sam citao tekst, svaki put sam pozeleo neki od njih da imam.
svaka cast
Vec si nas razmazio , svaka cast![]()
Satovi su prava remek dela tog vremena posebno mi se svidjaju hronografi i gmt.
Dobar tekst Sky![]()
Meisterstuck sky, klanjam ti se kao Zevsu, da znam grcki jezik, sada bih ga progovorio tebi u cast
o ovom brendu sam malo znao, marko14 ima jednu vintage sikuru, jako lepi i avangardni satovi
jedno pitanje, koliko se lako moze naci ona bullhead sikura, valjoux 7734, omega polovna kosta 10k evra najmanje, ovo je lep omaz omegi ili obrnuto
U tekstu je bilo reči o tome kako prodavci dovode u vezu Sicura satove i Breitling i kako se to odražava na cenu. Još jedan primer.
Grazie !![]()
Bookmarks sajtovi